Dao sam karticu na reklamaciju. Prilikom prijema su rekli da obično ne prihvataju reklamacije ali da imam pravo da probam. Ne znam s kojim razlogom bi odbili kad je evidentno kartica neispravna, a nema nikakvih fizičkih oštećenja. Na pakovanju je pisalo da može da snima FullHD video, za šta se i koristila
Stavio sam od 16GB koju jedino imam slobodnu i kamera se vratila u normalu skroz. Nema prekida, nema oštećenih fajlova. Kao nova radi. Stavio sam softver 3.9 koji ima i detekciju pokreta i parking mod. Meni se detekcija pokreta nekako više sviđa. U parking modu sam stavio da snima na 5fps. Nije baš osetljiva na vibracije, pa tako ne registruje šutiranje gume ili lupanje u staklo. Već na zatvaranje vrata reaguje i prelazi u snimanje na 60fps. Vratiću je na detekciju pokreta kada nabavim opet veliku karticu.
A119 nema wifi, pa nema ni povezivanja sa telefonom. Za svako prebacivanje snimka mora kartica napolje. Kolika je to mana, shvatio sam tek kada sam kupio 70mai za drugi auto. Sa 70mai se vrlo brzo i lako prebacuje snimak na telefon. Kako sam ubacio karticu, nikada je više nisam izvadio. Definitivno to je stvar koja fali kod A119.