Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Jeste 8 meseci, 14 bodova i 100-120k. To je sve minimum koji ne verujem da će za alkohol smanjiti. Za zaustavnu smanje novčanu ponekad ispod propisane, jedino rate možeš da dobiješ. Ili 15 dana zatvora ako izreknu kao tako...
Inače, što je mnogo mnogo je, bio si odvaljen koliko god ti se činilo drugačije... Tj, bolje bi bilo da si bio još više odvaljen, da ne možeš ni malo da voziš.
Inače izgleda da su prestali sa praksom da vode odmah kod sudije
Inače, što je mnogo mnogo je, bio si odvaljen koliko god ti se činilo drugačije... Tj, bolje bi bilo da si bio još više odvaljen, da ne možeš ni malo da voziš.
Sta si popio da naduvas toliko ?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

otprilike kao gezina slika
... jbg bio na svadbi, sljustio ko zna koliko litara spricera i rakije....znam zasro sam al jbg sta sad...nema potrebe dalje raspravljati

- Grujic
- Moderator
Bilo bi dobro za tebe da nemaš bodove od ranije
koliko bodovi vaze? Bio sam isto jednom naduvao (nesto malo ako se secam oko 0,44) i to jedno pola godine nakon sto su uveli te bodove i novi zakon....mislim da sam tada dobio minimum bodova (bilo je i 3 meseca zabrane i mozda 7-8k din kazna), e sad ne mogu da se setim kada je to bilo, ima jedno dve godine ako ne i malo jace
- Grujic
- Moderator
Eee pa to proveri... Naduvao si preko 0.5, i za to ide 6 bodovo koji nisu dobri ako se saberu sa ovim. Vaze 2 godine, bitno je od kada je pravosnazna presuda. Al cim kazes da ima toliko tk bi trebalo da je dovoljno davno
Uh da sad sam se setio kada si rekao od kada je pravosuzna presuda, secam se da je od duvanja pa do resenja proslo nekoliko meseci, moracu da proverim da li su mi ponisteni ili ne....kako to mogu da proverim?
Btw, pisali su mi sinoc jos dve kazen, jedna jer nisam imao vozacku (ostala mi u sakou na svadbi
) i drugu za zaustavljanje i parkiranje gde nije dozovljeno (hteli da mi pisu i za bezanje ali sam nekako izgrbavio
) .... jel ove dve kazne ako platim u roku od nedelju dana placam samo 50%? ... jedna je 5k a druga 3k din.
Btw, pisali su mi sinoc jos dve kazen, jedna jer nisam imao vozacku (ostala mi u sakou na svadbi

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da se nadovezem, da li kazne koje ti presudi sudija (tipa mog prekrsaja za preticanje preko pune) podlezu tom placanju -50%?
E vidis to i mene zanima...mislim da ce mi veoma znaciti u mom slucaju 

Ja mislim da ne, taj princip da se plati 50% je uveden upravo da ne bi dolazilo do prekrsajnog postupka.
Gagi probaj da vidis dal moze nagodba, da makar izbegnes oduzimanje dozvole. Prema onome sto su pricali za sad ne moze jer su za pocetak ogranicili za koje sve kategorije moze da se napravi nagodba,ali mozda moze nesto da se promuva u praksi
Mares - ti bi trebalo da mozes da platis 50% za te dve kazne
Gagi probaj da vidis dal moze nagodba, da makar izbegnes oduzimanje dozvole. Prema onome sto su pricali za sad ne moze jer su za pocetak ogranicili za koje sve kategorije moze da se napravi nagodba,ali mozda moze nesto da se promuva u praksi
Mares - ti bi trebalo da mozes da platis 50% za te dve kazne
- Grujic
- Moderator
To sa 50% je samo za fiksne kazne kao te dve sto si dobio, to plati u roku
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mares, imao si srecu sto te nisu odmah odveli u zatvor. Em si naduvao toliko em si bezao?! Bodovi se brisu nakon 2 godine ukoliko u tih 2 godine lice nije nacinilo ni jedan prekrsaj za koji se dobijaju bodovi. Za te dve kazne od 3 i 5 000 je prekrsajni nalog tako da ako platis u roku od 8 dana imas 50% popust.
@Gaginh0 Ne. Prekrsajni nalog se izdaje samo kod fiksnih mandatnih kazni. Pojas, svetlo, parkiranje itd. Ti si dobio prekrsajnu prijavu, a za to nema popusta.

@Gaginh0 Ne. Prekrsajni nalog se izdaje samo kod fiksnih mandatnih kazni. Pojas, svetlo, parkiranje itd. Ti si dobio prekrsajnu prijavu, a za to nema popusta.
Nisu, dovode stalno.Grujic napisao:Jeste 8 meseci, 14 bodova i 100-120k. To je sve minimum koji ne verujem da će za alkohol smanjiti. Za zaustavnu smanje novčanu ponekad ispod propisane, jedino rate možeš da dobiješ. Ili 15 dana zatvora ako izreknu kao tako...

- Grujic
- Moderator
Bodovi važe dve godine od izricanja bez obzira na prekršaje posle, svaki prekršaj zasebno ima rok važenja dve godine što se tiče bodova
@H4wkeye ... zapravo nisam bezao, vec kada sam ih (kasno) snimio stao sam pre njihovog punkta i probao u rikverc da se vratim, ali mi to bas i nije poslo za rukom, pa mi je pandur prisao kolima i pitao sta pokusavam, e tu sam se predao i prepustio slucaju