Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od nikaragva »

https://www.youtube.com/watch?v=hOt-DWRezN8
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

TDI napisao:
AcaKayak napisao:Meni nista nije smetalo pre par dana kad je peklo, al dobro, ja sam malo spartanski ziveo u proslom periodu pa mi ne smetaju mnoge stvari.
Brate, niti ti manje gospodin ako se vozis autobusom, a ne kolima. Ali ono što me je, u periodu kad nisam imao kola i morao sam da se vozim autobusom, najviše nerviralo je, kada udje neko ko se oseća na kilometar. A ti da bi se osećao tako moraš danima da ne vodiš računa o ličnoj higijeni. Meni se nekad desi da se leti kupam i po 3,4 puta dnevno. I više, ako ima potrebe. Ja razumem i da je kriza i sve, ali vode da se opereš barem ima.
Pa dobro, nije bus plus kriv što se neko ne kupa :)
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Nije. Ne branim. Ali je najveća mala gradskog prevoza. Sve druge se mnogo lakse trpe.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

http://mondo.rs/a811271/Sport/Fudbal/FS ... ravda.html

Ne znam da li je vec pisano na forumu, ali oduvek sam mislio da su Svajcarci djubrad. Najjace je sto me sport ni ne interesuje, ali je stvarno zalosno.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Da su to uradili naši navijači u Tirani, bilo bi nam bar 10 godina zabranjeno da se takmičimo.

Ovo je ocigledna diskriminacija Srbije, nije teorija zavere, ni bilo sta slično. Jos jedan dokaz koliko velike sile hoce da ponize i smanje Srbiju, cak i u stvarima u kojima politika ne bi smela da ima uticaja.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Aca BG napisao:"Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je cilj da se građanima omogući da mogu bolje i jeftinije da koriste gradski prevoz, što podrazumeva da se prevoz plaća i izrazio uverenje da će većina građana pozitivno odgovoriti na ovo sniženje cena."

Pojedinacna karta od 90 minuta bila 89 RSD, a od oktobra ce biti 89 RSD!! Jel on to nas zajebava???
Nisi uzeo u obzir da mi idemo napred i da se standard dize. On je nama u stvari ucinio uslugu i zadrzao stare cene karata, dok ce plate otici u besvest :uf: :uf: :uf:
Slika
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

AcaKayak napisao:http://mondo.rs/a811271/Sport/Fudbal/FS ... ravda.html

Ne znam da li je vec pisano na forumu, ali oduvek sam mislio da su Svajcarci djubrad. Najjace je sto me sport ni ne interesuje, ali je stvarno zalosno.
Pisalo se, ja sam i predpostavio ovakav epilog odmah posle incidenta.
U samom sklapanju grupa za kvalifikacije napravljeno je nekoliko izmena i u istoj grupi nisu bile neke države koje se `nepodnose`, a za nas kurcobolja -po običaju od strane Eu.
Mada, pošto poznajem materiju bezbednosti, naša strana nije uspela da obezbedi utakmicu , to je jednostavno činjenica.
Da je pravde i jedni i drugi bi trebali imati slične kazne.

Ma mi smo krivi i za onaj cunami u Indijskom okeanu :kuku:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Dobro isplanirana provokacija koja je nesumnjivo uspela. Fora bi bila da smo se iskotrolisali. Kasno je sad da krivimo druge.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Ma da, sad je gotovo. Bilo bi dobro da se nešto naučilo iz svega, mada sumnjam.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dusan napisao:Dobro isplanirana provokacija koja je nesumnjivo uspela. Fora bi bila da smo se iskotrolisali. Kasno je sad da krivimo druge.
Jel smo opet mi krivi? :kezo:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nikada nije kasno da krivimo sami sebe, ako ne smemo druge ;)
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Nepravda, pa to ti je...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao:
Dusan napisao:Dobro isplanirana provokacija koja je nesumnjivo uspela. Fora bi bila da smo se iskotrolisali. Kasno je sad da krivimo druge.
Jel smo opet mi krivi? :kezo:
Zavisi iz kog ugla gledas. Iz tehnickog ugla smo krivi. Nema sta publika da trazi na terenu, jos manje da napada igrace. Siptari sve sto su planirali, ispunili su zahvaljujuci tome sto smo im mi dopustili.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

AcaKayak napisao:Vozim pa ne mogu mnogo da kucam al u principu me i mrzi da ti odgovorim jer ili si glup il me zajebavas.

Nemam nameru da budem neciji advokat, ali bi administracija mogla da upozorava clanove sa ovakvim nacinom obracanja. Pogotovo sto je u poslednje vreme ucestala pojava...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Slabo pratim fudbal pa sam zaboravio sta se desilo. Ako je bila publika na terenu i treba da najebemo, podrzavam odluku. Ni ja ne bih voleo da sam fudbaler Srbije i da ti u Albaniji udje ko zna koliko huligana na teren koji imaju transparente da bi te ubili.

Edit: sad vidim post iznad. Sta sam lose rekao? Ili me zajebava ili je glup, nisam rekao da je glup. Covek se povukao znaci zezao se i to je to, svima lepo. Glupost naravno da bi bila to sto napise da sam na osnovu vecere nesto napisao kad ne zna d ali je mozda taj isti covek imao ortacki biznis s mojim ocem ili tako nesto, ali svakako ogromna kolicina lupetanja na osnovu nepoznatih informacija. Ja ne pisem nesto u sta nisam siguran, a na ovom forumu ne postoji sposobniji covek od njega niti da je uspesniji u poslu. Sposobnost se odnosi u fazonu Donald Trump je sposobniji od nas, dakle ne bolji roditelj, doktor, sportista itd, vec ono cime se bavi je dogurao na najvisi nivo. Kao sto je Djokovic najbolji sportista sto ne znaci da vozi auto bolje od nekoga ovde. Cisto pisem ovo da se neko ne uvredi.
Odgovori