Mobilne telekomunikacije
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mobilne telekomunikacije
Opet sam zvao MTS juce i svaki put me zadivljuju svojom neorganizovanoscu, kao i "brigom" o klijentima.
I Telenor od 01.02 menja cene paketa. Juce mi je stiglo obavestenje uz racun
TT
TT
Hoce li biti promene paketa u skorijem periodu? Istice mi za 2 meseca. Da znam da li da produzujem ovaj na 50% ili da cekam novi sa 50%?pedja napisao:Opet sam zvao MTS juce i svaki put me zadivljuju svojom neorganizovanoscu, kao i "brigom" o klijentima.
poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrles
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Oni ne znaju sta ce sa sobom, a kamoli sa paketima.
Tamo se izgleda ne zna ko gde udara. Srecom, odlozise privatizaciju, pa ce se valjda malo primiriti.
Tamo se izgleda ne zna ko gde udara. Srecom, odlozise privatizaciju, pa ce se valjda malo primiriti.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Pušten na 550 i 950, ali nezavršen sistem, ima bagova.Risto napisao:WP 10 je, koliko znam, pušten na novim modelima. Čitao sam i sam da nije sve cakum - pakum
Amazon u Nemačkoj je čak povukao iz prodaje 950XL.
Ja sam na moju 735 nabacio W10, nije loše, ima bagova,
ali i dalje nedostatak aplikacija ostaje ogroman problem za platformu.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Slabo razvijaju sistem, nema novih opcija. Vidim da je recimo Android mnogo vise napredovao kao OS za period koji ja koristim WP. Ja sam WP telefon kupio sa velikim entuzijazmom ali mi se sada sam OS srozao. Mislim da ne bi preporucio kupovinu WP telefona ljudima koji su zahtevni korisnici. Takodje, mislim da nema smisla kupovati flagship WP telefon.
WP je sjajan izbor za neku nizu cifru, recimo ko daje 100-150 (moze i malo preko toga) evra za telefon. Kada budzet dostigne cifru gde se moze pricati o ozbiljnom Android telefonu, tu WP nema sta da trazi.
WP je sjajan izbor za neku nizu cifru, recimo ko daje 100-150 (moze i malo preko toga) evra za telefon. Kada budzet dostigne cifru gde se moze pricati o ozbiljnom Android telefonu, tu WP nema sta da trazi.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Slažem se, Android nema šta da traži pored 640 i 735 (jedina mana uređaja je što nema glance),
isto kao što ostale skuplje Lumije nemaju šta da traže pored Androida i iPhone.
Sem kamere, koja je zaista vrhunska na 830, 930, 1520, 950.
Ja nisam app manijak i koristim par funkcija, dopao mi se WP vizuelno i što radi out the box,
čekam finalni build da vidim kako i šta, ako mi se ne svidi ode 735 na doboš.
I sviđa mi se zamena zadnjeg poklopca na Lumiji, baš lepo izgleda u veselim bojama
.
isto kao što ostale skuplje Lumije nemaju šta da traže pored Androida i iPhone.
Sem kamere, koja je zaista vrhunska na 830, 930, 1520, 950.
Ja nisam app manijak i koristim par funkcija, dopao mi se WP vizuelno i što radi out the box,
čekam finalni build da vidim kako i šta, ako mi se ne svidi ode 735 na doboš.
I sviđa mi se zamena zadnjeg poklopca na Lumiji, baš lepo izgleda u veselim bojama

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Juce stigla igracka, pa da ne skrnavim temu o satovima

Stigao sam da stavim karticu da isprobam, sasvim korektno radi, jos nisam probao sa slusalicom. Android na njemu rad super, ekran dobar, touch precizan, milion funkcija...a kostao 2500 dinara

Na prvu loptu mi se cini da bi ovako nesto (ne nuzno ovaj model) moglo da mi zameni jedan od telefona, jedino sto me kolje je sto previse volim satove da bih nosio smartwatch svaki dan, a gubi poentu ako setas karticu levo desno. Daju li nasi provajderi duplikate kartica, kao za telefon u autu i slicno?
Koliko misliš da će trajati baterija?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Juce napunio, drndao celo popodne, danas nesto malo i na max je i dalje. Nemam pojma kako bi se ponasala da drzi mrezu stalno, ali probacu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imao sam bas takav sat kratko vreme, kupio ga takodje za 2500 a prodao ga za 6000. 
Sta znam, mene nije odusevio. Pogotovo jacina zvucnika i ekran na dnevnom svetlu. Nije losa zamisao sata, ali ja bi ga koristio preko BT-a, ne bih stavljao karticu u njega.
Kad mi je stigao smorio sam se sto ga nisam imao na pocetku studija.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sta znam, mene nije odusevio. Pogotovo jacina zvucnika i ekran na dnevnom svetlu. Nije losa zamisao sata, ali ja bi ga koristio preko BT-a, ne bih stavljao karticu u njega.
Kad mi je stigao smorio sam se sto ga nisam imao na pocetku studija.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Definitivno ne, i meni je trebao isti broj u dva uredjaja(tablet i mob) i jok, niko od provajdera nece da napravi dve sim kartice sa istim brojem.Rakhil napisao:Daju li nasi provajderi duplikate kartica, kao za telefon u autu i slicno?
Ne kapiram sta im je to problem, platio bi izradu jos te jedne kartice...
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Operateri nema sanse da ti daju duplikat, da kloniras lako mozes i sam, ali je to valjda krivicno delo bla bla...
E sad ne znam kad imas oba ukljucena telefona, da li oba budu na mrezi, ili koji je prvi uvati?
E sad ne znam kad imas oba ukljucena telefona, da li oba budu na mrezi, ili koji je prvi uvati?
Uzmi karticu za kola. Ljudi imaju isti broj u kolima i na telefonu, proverite kako to rešavaju kod nas. Trebalo bi da može regularno kod provajdera.
Tapatalk
Tapatalk
Za to lako kloniranje znas kako?aleksa napisao: da kloniras lako mozes i sam, ali je to valjda krivicno delo bla bla...
Mislim znas pouzdano jer si uradio ti ili licno prisustvovao i licno isprobao da radi.
Ja sam probavao na jedno 5 SIM kartica i samo 1 od njih sam uspeo da delimicno ocitam sadrzaj kako treba.
Nasao sam neki opis da SIM kartice nakon generacije 98-99 godine ne mogu da se kloniraju.
Probao sam sa karticama MTSa i VIPa.
Niko koga sam pitao nije uspeo da uradi to kloniranje, mada ima reklama i drugih rekla kazala navoda po netu.
Narvno da ne mogu da budu oba telefona na mrezi vec samim nacinom rada.
Kod nas operateri uzimaju gotove SIM kartice vec programirane iz inostranstva, tako mi je receno i ovde se svodi samo na trgovinu.