Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Nisam radio, a ni licno prisustvovao procesu kloniranja, ali od druga kolega sa posla je dobio krivicnu prijavu pre par godina, tako da je verovatno uspesno klonirao.... 

Ima vise razlicitih tipova sim kartica. Zadnje generacije sa naprednim sistemima za kriptovanje se teze razbijaju. Znam kada smo ih narucivali da ima velike razlike...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
28.12. poslat zahtev mailom za otključavanje telefona u Telenoru. Danas stigao kod. Telefon uspešno otključan.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li je neko imao prilike da se druzi sa Honor7?
Jel postoje neki uslovi za to otkljucavanje? Imam neki tel. koji sam uzeo polovan pre 2 god.a zakljucan je na Telenor,nemam nista od papira.
t
t
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Potreban je IMEI što ti nije problem, da ugovor više ne važi što je verovatno da je istekao, ali treba valjda navesti i pretplatnicki broj na koji je uzet telefon. Probaj da pošalješ zahtev i samo navedeš IMEI.
Posetite www.garaza.rs !
Može kod nas da se kupi? Ja sam razmišljao o honor 6, ali sam na kraju odustao i uzeo xiaomi mi4 jer ima odvojene dugmića na dnupedja napisao:Da li je neko imao prilike da se druzi sa Honor7?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Nemam pojma za pret. broj,uzeo od drugara koji trguje telefonima. Probacu samo sa IMEI pa sta bude.trojanac napisao:Potreban je IMEI što ti nije problem, da ugovor više ne važi što je verovatno da je istekao, ali treba valjda navesti i pretplatnicki broj na koji je uzet telefon. Probaj da pošalješ zahtev i samo navedeš IMEI.
t
- pedja
- član 001
Honor 6plus i H7 su dual sim active, pa su mi interesantni.stefanan napisao:Može kod nas da se kupi? Ja sam razmišljao o honor 6, ali sam na kraju odustao i uzeo xiaomi mi4 jer ima odvojene dugmića na dnu
H7 se pojavio u Telenoru. Da vidim na koji paket mogu da uzmem, minus PDV, podeljeno na rate... Mozda ima smisla.
Generalno me ne zanimaju previse telefoni, pogotovo brend, MPikseli, rezolucije i tako to. Problem je sto telefona sa dva radio modula i nema bas u nekoj low-cost varijanti, a i da ima, pitanje je upotrebljivosti.
Malo smo testirali Sharancetov Asus na onoom okupljanju i bese OK. Malo je nedostajalo da kupim jedan takav...
Vidi na netu za utiske, kod nas sumnjam da je mnogo prodato. Generalno su honor dobri uređaji, na ovom mi samo upada u oči relativno skromna baterija
- pedja
- član 001
Lako cu za net...
Eto, baterija mi je bitna kod telefona, relativno, sve dok ne mora na punjac tokom dana...
Nisam neko ko vodi racuna o telefonima i zao mi je da bacam pare, ali mi dual sim active deluje privlacno. Moram dobro razmisliti o tome...
Ne nose mi se dva, ponekad i tri telefona, a ne nosi mi se ni tablet...
Eto, baterija mi je bitna kod telefona, relativno, sve dok ne mora na punjac tokom dana...
Nisam neko ko vodi racuna o telefonima i zao mi je da bacam pare, ali mi dual sim active deluje privlacno. Moram dobro razmisliti o tome...
Ne nose mi se dva, ponekad i tri telefona, a ne nosi mi se ni tablet...
Lenovo neki isto dobar za te stvari
Ovaj bi mogao da izdrži ceo dao, zavisi koliko koristiš i kako, dal net, dal razgovori, jel si prikazan na 3g ili WiFi.
Endurance rating je isti kao kod mene, danas sam kuci ceo dan i punio sam ga jednom oko 3 i sad cu opet pred spavanje da uključim kad padne na 20%. Kad radim, izdrži do uveče. Nekih 4-5 sati SoT
Endurance rating je isti kao kod mene, danas sam kuci ceo dan i punio sam ga jednom oko 3 i sad cu opet pred spavanje da uključim kad padne na 20%. Kad radim, izdrži do uveče. Nekih 4-5 sati SoT
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ako ne koristiš previše aplikacija, Lumia 640 Dual Sim, jeftina,pedja napisao:Nisam neko ko vodi racuna o telefonima i zao mi je da bacam pare, ali mi dual sim active deluje privlacno
ima glance, baterija odlična, osrednja(malo lošija) kamera.
Dobija W10 među prvim uređajima, a to je za brzo, ako ti to znači.
Ako ne voliš da vodiš računa o telefonima, možeš da naručiš sa Alibabe
zadnja leđa u raznima bojama za 300 kinti i menjaš kad ti se ogrebe ili dosadi.