Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Velja »

Kapsla.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Grujic napisao:I drugo, da je isti scenario samo obrnute uloge, jel bi i kazna bila ista, šta misliš, jel bi zastava velike Srbije bila patriotski simbol? :mrgreen:
Diskriminacija :D
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Xepoj87 napisao:Koje si ti Branjo godiste?

Mislim da se dosta pausalno prica o ljudima o kojima se nista ne zna.
Niti bi Aca trebao da prica da je lik jebac keve menadzerizma, jer on nije strucan to da oceni, osim da poberuje u tudju pricu, niti ostali o njemu treba da daju ocene, jer ni oni nisu strucni, barem.ovi koji su ocenjivali, niti covek kontrolise GSP sam valjda.
Svakoj firmi treba vremena da se oporavi, a drzavnoj puta pet, iz, nadam se, svima dobro poznatih razloga.
Drugo, mozda je neko dobar menadzer, ali govno kao covek, spreman na svasta zarad licne dobiti...
Toliko uglova i scenarija moze biti u pitanju, da svi redom ispadate smesni, sa obe strane price.

Sent from my Sony
ne znam šta je smešno u tome što je gradsko preduzeće u gradu koji broji par miliona stanovnika i koje ima monopol na prevoz u konstantnom gubitku?
I nije sposobno da naplati svoja potraživanja?
I Aca priča da tamo radi neki Donald Trump domaćeg menadžerstva? Daj nemoj me zaebavat' :mrgreen:

Ljubitelju, gde si to bio, ako nije tajna?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ji4tze, jel zivimo u istoj drzavi? Treba da uvedu policiju da te bije ako ne platis kartu? Zivimo u drzavi u kojoj 50% ljudi glasa za Vucica, jesi ti svestan toga?

Smatram da ne znas previse o ekonomiji, tako da necu dalje da vrtim u krug. Samim tim sto ti mislis da firma moze da zavisi od jednog menadzera, pogotovo kada je sns to sto jeste u Srbiji, nemamo sta da pricamo.

A za tvoju informaciju, Donald Trump je bio na ivici bankrota. Za mene je on jedan od najboljih menadzera u svetu, ali po tvojoj logici u tom momentu nije imao pojma, tj da sam te pitao sta mislis o njemu pre par godina ti bi bio u fazonu nesposonjakovic. Ovamo kudis coveka koji s neke pozicije upravlja sns brlogom. Zapravo, nemas pojma ni sam sta pricas.

Ako imas pojma ko je Dzek Velc, a verujem da nemas, pogledaj malo njegove izjave. Kako je od najkomplikovanije firme na svetu napravio najvecu firmu u svetu. Hint: Covek je jak onoliko koliko je jak tim oko njega.

Al dobro, uzmes Donalda Trampa za primer kom su 4 kompanije bankrotirale I umalo je izbegao licni bankrot I izbacivanje na ulicu, sjajno. Kako to objsanjavas?
Poslednja izmena od AcaKayak u 13 Jul 2015, 15:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Valjda je ovo i slika te lokacije, nadjoh na drugom forumu>

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Aco, tek oko 20% populacije je glasalo za Vučića.

Što se tiče drona, ne znam fudbal i ne znam po kojim propisima postupa ta arbitraža ali kontam da je činjenica da si ti dopustio da dodje do kontakta publike i fudbalera ozbiljan fail i za to kontam da ozbiljno kažnjavaju. E sad, da li je sankcija trebala da bude blaža to ne znam, valjda i oni imaju neku svoju sudsku praksu, možda. Fakat je i da smo naseli samo tako.
Kao i da su šiptari govna.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

AcaKayak napisao:Covek je jak onoliko koliko je jak tim oko njega.
Vazda bilo.

Sve ostalo je sviranje q.

@schonenk: za ovo treba da ide u zatvor ko je dozvolio.
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Pogledaj samo u Nemanjinoj koliko imaš klima po fasadama Ministarstva i Vlade
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Eto Aco, tebi je 20% zapravo 50% a pričaš o ekonomiji :)
I zašto pominješ ta imena kad ovde ništa ne znače?

Koji su naši vrhunski stručnjaci i gde su i šta oni rade?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ne, nije 20% nego 50%.

Niko nije kriv ovima koji nisu glasali. Vucic ima 50% podrske onih koji su odlucili da se pitaju a mi prepametni srbi smo jedni od pionira izmisljanja brojanja neglasaca. Odlucio si da budes nebitan, zivi s tim.

Rezultati u celom svetu izlaze za broj glasaca, nema potrebe da se pravimo pametni. Kad Obama pobedi sa 52% glasova ide da je pobedio sa 52% GLASOVA, ne sa 52% od 80% od toga I toga, takod a ajde da se toga lepo manemo.

Ji4Tze, eto, sad se hvatas za jos jednu nebitnu stvar, jer si shvatio da nisi u pravu. Plus, pomenuo si Trampa ti a ne ja, bar me toliko ispostuj. Dzek Velca sam pomenuo jer zastupam njegov stav, al dzaba kad ti nemas pojma ko je on. Jedna od njegovih cuvenih izjava je: Kada najboljih 10% zaposlenih dignes na visu poziciju u firmi, najlosijih 30% mozes da otpustis. Ajd sad ti to prevedi na Drzavnu firmu u kojoj se mesecno zaposli 50 novih radnika.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Dobro, ti si rek'o"50% ljudi glasa za" Da si rekao "50% od glasalih" to bi bilo tačnije. Ako se dobro sećam izlaznost je bila oko 50%, od toga nešto manje od pola je glasalo za SNS, dakle oko 20-25% ljudi je glasalo za SNS.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A u Italiji, opet mi kaznjeni, koliko se secam? :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Samim tim sto je SNS osvojio apsolutnu vecinu znaci da ne moze nikako da bude ispod 50%.

Ovi sto su ostali kod kuce bi glasali isto kao I ostali da ih nije mrzelo da dignu dupe. Nema tu nekih razlika. Ti uvek nakon prebrojanih 10% glasova u par % znas ishod izbora. Dal bi Vucic imao 49 ili 53 % na kraju je potpuno neitno kad se gleda stanje cele drzave, osim naravno sto govori da li moze sam da vlada ili ne, ali ne osporava apsolutnu dominaciju nikako.
Odgovori