Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
DiskriminacijaGrujic napisao:I drugo, da je isti scenario samo obrnute uloge, jel bi i kazna bila ista, šta misliš, jel bi zastava velike Srbije bila patriotski simbol?

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ne znam šta je smešno u tome što je gradsko preduzeće u gradu koji broji par miliona stanovnika i koje ima monopol na prevoz u konstantnom gubitku?Xepoj87 napisao:Koje si ti Branjo godiste?
Mislim da se dosta pausalno prica o ljudima o kojima se nista ne zna.
Niti bi Aca trebao da prica da je lik jebac keve menadzerizma, jer on nije strucan to da oceni, osim da poberuje u tudju pricu, niti ostali o njemu treba da daju ocene, jer ni oni nisu strucni, barem.ovi koji su ocenjivali, niti covek kontrolise GSP sam valjda.
Svakoj firmi treba vremena da se oporavi, a drzavnoj puta pet, iz, nadam se, svima dobro poznatih razloga.
Drugo, mozda je neko dobar menadzer, ali govno kao covek, spreman na svasta zarad licne dobiti...
Toliko uglova i scenarija moze biti u pitanju, da svi redom ispadate smesni, sa obe strane price.
Sent from my Sony
I nije sposobno da naplati svoja potraživanja?
I Aca priča da tamo radi neki Donald Trump domaćeg menadžerstva? Daj nemoj me zaebavat'

Ljubitelju, gde si to bio, ako nije tajna?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji4tze, jel zivimo u istoj drzavi? Treba da uvedu policiju da te bije ako ne platis kartu? Zivimo u drzavi u kojoj 50% ljudi glasa za Vucica, jesi ti svestan toga?
Smatram da ne znas previse o ekonomiji, tako da necu dalje da vrtim u krug. Samim tim sto ti mislis da firma moze da zavisi od jednog menadzera, pogotovo kada je sns to sto jeste u Srbiji, nemamo sta da pricamo.
A za tvoju informaciju, Donald Trump je bio na ivici bankrota. Za mene je on jedan od najboljih menadzera u svetu, ali po tvojoj logici u tom momentu nije imao pojma, tj da sam te pitao sta mislis o njemu pre par godina ti bi bio u fazonu nesposonjakovic. Ovamo kudis coveka koji s neke pozicije upravlja sns brlogom. Zapravo, nemas pojma ni sam sta pricas.
Ako imas pojma ko je Dzek Velc, a verujem da nemas, pogledaj malo njegove izjave. Kako je od najkomplikovanije firme na svetu napravio najvecu firmu u svetu. Hint: Covek je jak onoliko koliko je jak tim oko njega.
Al dobro, uzmes Donalda Trampa za primer kom su 4 kompanije bankrotirale I umalo je izbegao licni bankrot I izbacivanje na ulicu, sjajno. Kako to objsanjavas?
Smatram da ne znas previse o ekonomiji, tako da necu dalje da vrtim u krug. Samim tim sto ti mislis da firma moze da zavisi od jednog menadzera, pogotovo kada je sns to sto jeste u Srbiji, nemamo sta da pricamo.
A za tvoju informaciju, Donald Trump je bio na ivici bankrota. Za mene je on jedan od najboljih menadzera u svetu, ali po tvojoj logici u tom momentu nije imao pojma, tj da sam te pitao sta mislis o njemu pre par godina ti bi bio u fazonu nesposonjakovic. Ovamo kudis coveka koji s neke pozicije upravlja sns brlogom. Zapravo, nemas pojma ni sam sta pricas.
Ako imas pojma ko je Dzek Velc, a verujem da nemas, pogledaj malo njegove izjave. Kako je od najkomplikovanije firme na svetu napravio najvecu firmu u svetu. Hint: Covek je jak onoliko koliko je jak tim oko njega.
Al dobro, uzmes Donalda Trampa za primer kom su 4 kompanije bankrotirale I umalo je izbegao licni bankrot I izbacivanje na ulicu, sjajno. Kako to objsanjavas?
Poslednja izmena od AcaKayak u 13 Jul 2015, 15:08, izmenjeno 1 put ukupno.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Valjda je ovo i slika te lokacije, nadjoh na drugom forumu>nikaragva napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/574975 ... a-fasadama

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Aco, tek oko 20% populacije je glasalo za Vučića.
Što se tiče drona, ne znam fudbal i ne znam po kojim propisima postupa ta arbitraža ali kontam da je činjenica da si ti dopustio da dodje do kontakta publike i fudbalera ozbiljan fail i za to kontam da ozbiljno kažnjavaju. E sad, da li je sankcija trebala da bude blaža to ne znam, valjda i oni imaju neku svoju sudsku praksu, možda. Fakat je i da smo naseli samo tako.
Kao i da su šiptari govna.
Što se tiče drona, ne znam fudbal i ne znam po kojim propisima postupa ta arbitraža ali kontam da je činjenica da si ti dopustio da dodje do kontakta publike i fudbalera ozbiljan fail i za to kontam da ozbiljno kažnjavaju. E sad, da li je sankcija trebala da bude blaža to ne znam, valjda i oni imaju neku svoju sudsku praksu, možda. Fakat je i da smo naseli samo tako.
Kao i da su šiptari govna.
Vazda bilo.AcaKayak napisao:Covek je jak onoliko koliko je jak tim oko njega.
Sve ostalo je sviranje q.
@schonenk: za ovo treba da ide u zatvor ko je dozvolio.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Pogledaj samo u Nemanjinoj koliko imaš klima po fasadama Ministarstva i Vlade
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Eto Aco, tebi je 20% zapravo 50% a pričaš o ekonomiji
I zašto pominješ ta imena kad ovde ništa ne znače?
Koji su naši vrhunski stručnjaci i gde su i šta oni rade?

I zašto pominješ ta imena kad ovde ništa ne znače?
Koji su naši vrhunski stručnjaci i gde su i šta oni rade?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne, nije 20% nego 50%.
Niko nije kriv ovima koji nisu glasali. Vucic ima 50% podrske onih koji su odlucili da se pitaju a mi prepametni srbi smo jedni od pionira izmisljanja brojanja neglasaca. Odlucio si da budes nebitan, zivi s tim.
Rezultati u celom svetu izlaze za broj glasaca, nema potrebe da se pravimo pametni. Kad Obama pobedi sa 52% glasova ide da je pobedio sa 52% GLASOVA, ne sa 52% od 80% od toga I toga, takod a ajde da se toga lepo manemo.
Ji4Tze, eto, sad se hvatas za jos jednu nebitnu stvar, jer si shvatio da nisi u pravu. Plus, pomenuo si Trampa ti a ne ja, bar me toliko ispostuj. Dzek Velca sam pomenuo jer zastupam njegov stav, al dzaba kad ti nemas pojma ko je on. Jedna od njegovih cuvenih izjava je: Kada najboljih 10% zaposlenih dignes na visu poziciju u firmi, najlosijih 30% mozes da otpustis. Ajd sad ti to prevedi na Drzavnu firmu u kojoj se mesecno zaposli 50 novih radnika.
Niko nije kriv ovima koji nisu glasali. Vucic ima 50% podrske onih koji su odlucili da se pitaju a mi prepametni srbi smo jedni od pionira izmisljanja brojanja neglasaca. Odlucio si da budes nebitan, zivi s tim.
Rezultati u celom svetu izlaze za broj glasaca, nema potrebe da se pravimo pametni. Kad Obama pobedi sa 52% glasova ide da je pobedio sa 52% GLASOVA, ne sa 52% od 80% od toga I toga, takod a ajde da se toga lepo manemo.
Ji4Tze, eto, sad se hvatas za jos jednu nebitnu stvar, jer si shvatio da nisi u pravu. Plus, pomenuo si Trampa ti a ne ja, bar me toliko ispostuj. Dzek Velca sam pomenuo jer zastupam njegov stav, al dzaba kad ti nemas pojma ko je on. Jedna od njegovih cuvenih izjava je: Kada najboljih 10% zaposlenih dignes na visu poziciju u firmi, najlosijih 30% mozes da otpustis. Ajd sad ti to prevedi na Drzavnu firmu u kojoj se mesecno zaposli 50 novih radnika.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobro, ti si rek'o"50% ljudi glasa za" Da si rekao "50% od glasalih" to bi bilo tačnije. Ako se dobro sećam izlaznost je bila oko 50%, od toga nešto manje od pola je glasalo za SNS, dakle oko 20-25% ljudi je glasalo za SNS.
A u Italiji, opet mi kaznjeni, koliko se secam? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Samim tim sto je SNS osvojio apsolutnu vecinu znaci da ne moze nikako da bude ispod 50%.
Ovi sto su ostali kod kuce bi glasali isto kao I ostali da ih nije mrzelo da dignu dupe. Nema tu nekih razlika. Ti uvek nakon prebrojanih 10% glasova u par % znas ishod izbora. Dal bi Vucic imao 49 ili 53 % na kraju je potpuno neitno kad se gleda stanje cele drzave, osim naravno sto govori da li moze sam da vlada ili ne, ali ne osporava apsolutnu dominaciju nikako.
Ovi sto su ostali kod kuce bi glasali isto kao I ostali da ih nije mrzelo da dignu dupe. Nema tu nekih razlika. Ti uvek nakon prebrojanih 10% glasova u par % znas ishod izbora. Dal bi Vucic imao 49 ili 53 % na kraju je potpuno neitno kad se gleda stanje cele drzave, osim naravno sto govori da li moze sam da vlada ili ne, ali ne osporava apsolutnu dominaciju nikako.