Pa druga su pravila u ItalijiXepoj87 napisao:A u Italiji, opet mi kaznjeni, koliko se secam?
Sent from my Sony

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Pa druga su pravila u ItalijiXepoj87 napisao:A u Italiji, opet mi kaznjeni, koliko se secam?
Sent from my Sony
Nisu te stvari direktno uporedive, tj jesu ako imaš isti izborni sistem, što mi i USA nemamo.AcaKayak napisao:Samim tim sto je SNS osvojio apsolutnu vecinu znaci da ne moze nikako da bude ispod 50%.
Ovi sto su ostali kod kuce bi glasali isto kao I ostali da ih nije mrzelo da dignu dupe. Nema tu nekih razlika. Ti uvek nakon prebrojanih 10% glasova u par % znas ishod izbora. Dal bi Vucic imao 49 ili 53 % na kraju je potpuno neitno kad se gleda stanje cele drzave, osim naravno sto govori da li moze sam da vlada ili ne, ali ne osporava apsolutnu dominaciju nikako.
A što je i najvažnije, jer se ovde ipak utrkujemo ko je u pravu i ko ima ili nema pojmaAcaKayak napisao:Urose, ok, nesporazum, slazem se da je tvoje preciznije i da sam tako trebao napisati mozda na prvom mestu, ali nije mi svakako bio cilj procenat vec sveukupno stanje nacije.
Smatram da svako ko je ostao kuci je znao da ce SNS bez problema pobediti, samo je bilo pitanje procenta.
Stefane, ne slazem se s tobom jer stvarno mislim da se ne bi nista promenilo, ali nema potrebe da idemo dalje jer svakako mozemo samo da mislimo - ne postoji i nacin da se dokaze ko je u pravu
Valjda je poenta efikasne državne uprave da izbegne dodatnu i nepotrebnu administraciju, a ne da bude uspeh kada ti 'efikasno' troši vreme.ljubitelj napisao:Nije tajna, uglavnom RUJP, salteri overe Suda, vadjenje izvoda maticne knjige, tipicne administrativne potrebe.
Onda mi je jasno zasto mislis da je taj lik iz GSP-a takodje uspesan menadzer.AcaKayak napisao:Za mene je on jedan od najboljih menadzera u svetu