Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Re: Sport

Post od pankoz »

Hteo priznati ili ne,večeras vas je Makabi nadigrao.I to na vrućem terenu pred punim stadionom.Ekipa nema snage da trči,trener vam je dunster a pare su nemilice upumpavane.
Isto tako je i Makabi imao svoje šanse.
Posed lopte je bio 55% za Makabi.
Imali su 19:14 šuteva...

Što se tiče nas,mi imamo svoju muku i to veliku u vidu nametnute nam uprave od onog vašeg sa severne tribine,no ničija nije gorela do zore,pa neće ni njegova!

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma da. Jadni vi.
I u basketu ste bas jadni i siromasni. Evo suzu pustih :ccc:

Makabi smo razbili ko zvecku u prvom poluvremenu. Frlja od gola i glupi Stankovic su sjebali drugo poluvreme. O trcanju samo vi ne pricajte nista - smesni ste bili protiv 10 puta slabijih timova.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

pankoz napisao: 24 Avg 2022, 00:40

Što se tiče nas,mi imamo svoju muku i to veliku u vidu nametnute nam uprave od onog vašeg sa severne tribine,no ničija nije gorela do zore,pa neće ni njegova!

Ne brini se, bićete drugi na kraju. Zicer da se obe strane zadovolje sa LŠ neće biti propušten...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Jbt meni ostrašćeni navijači nikako ne idu u glavu. Milije mu što izgubi drugi tim nego li njegov da pobedi... Pa da li se svaka takva osoba starija od 18 godina zapita da li je sve ok?
Treba se radovati da pobedi tvoj tim ali i da izgubi budi ljut na svoj tim ako nije dao maksimum, a ne da li je izgubio jer ako se zaista borio onda nema za čime da se žali. A kad ostali igraju u evropi navijaš i za njih valjda majka mu stara.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Prvo poluvreme je Zvezda igrala odlično, mislim da su dali maksimum. U drugom kao da ih je neko isključio. Kangu nije trebao da zameni odmah po početku poluvremena, kakav god da je, bilo ga je svuda za razliku od njegove zamene. Kao da ga je kaznio zbog izgubljene lopte zbog koje smo primili gol.
Stanković je igrao u ozbiljnom timu, sa ozbiljnim protivnicima, osvajao ozbiljne trofeje, trenirali ga ozbiljni treneri i tu je mogao nešto da nauči oko trenerskog posla. Nisam neko ko se preterano razume u trenerski posao, al očigledno je da pravi neke kikseve i da od dobijene utakmice napravi poraz ili nerešeno. Dva puta za redom.
Apsolutno mislim da Zvezda ima odličan tim, možda i najbolji u poslednjih nekoliko godina, al fale tu neke druge stvari.

Slažem se sa kolegom iznad oko te navijačke ostrašćenosti. Zvezdaš sam, al navijam za svaki naš tim da prođe što dalje u Evropi.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Što bi rekao jedan, meni nekad omražen lik: džaba vam novci, moji sinovci :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Biće nam svima bolje kad se bude izgradio novi stadion od 500 milijardi...
U međuvremenu bi mogli da privatizuju oba kluba.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Iskljucivo krivica Stankovica, obe utakmice prvo poluvreme smo super odigrali, ali nas trener, je los trener, los Takticar, kao sto sam rekao pre utakmice, samo da on ne sjebe utakmicu, i eto... Sjebao je i to dva puta. Najbolje da sam ide iz Zvezde. Okay, nas Max domet i jeste LE, smesn8 bi bili u LS. A posebna je prica, oko kupovine igraca itd... Onaj Drkela, pa taj je sve promasio, peru lovu o to je to. Onaj Ohi, odlican igrac, i takav sedi na klupi, i sad ga teraju iz Zvezde. Sta uradise sa Milos Degenek, bez9brazluk.
I sta ce sad da se desi, nista, sama izjava Stankovica, je smesna, i sad ce biti kako je to super sve jer opet ogro evropu, teraju se igraci iz Zvezde a panj Deki ostaje.

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

sebekkg napisao: 24 Avg 2022, 05:28 Jbt meni ostrašćeni navijači nikako ne idu u glavu. Milije mu što izgubi drugi tim nego li njegov da pobedi... Pa da li se svaka takva osoba starija od 18 godina zapita da li je sve ok?
Treba se radovati da pobedi tvoj tim ali i da izgubi budi ljut na svoj tim ako nije dao maksimum, a ne da li je izgubio jer ako se zaista borio onda nema za čime da se žali. A kad ostali igraju u evropi navijaš i za njih valjda majka mu stara.

Ne znam kakva je situacija kod partizana i zvezde za poraz onog drugog, ali mi, navijači Vojvodine, se najiskrenije radujemo svakom porazu oba blizanca. Bilo kod kuće, bilo u Evropi (pogotovo u Evropi :mrgreen: ). Već je bila priča o tome ovde, pa da se mnogo ne ponavljam, ali da, mrzimo i jedne i druge iz dubine duše. Razlog? Ukratko - oba kluba su najveće zlo sporta u Srbiji i toliko zla su nam naneli, da za tri života ne bi oprali tu našu mržnju prema njima. Hvala na pažnji i lep slaninarski pozdrav... :sesir:

Support your local club!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Kao da Vojvodina ne bi bila isto takvo ili još gore zlo, da je ikad mogla (tj. da su joj dozvolili). Idi begaj :mrgreen:

Kod navijanja za Vojvodinu (i sve ostale klubove koji nisu iz Beograda) mogu da skinem kapu samo ako je zaista motivisano lokal patriotizmom, jer to jedino ima barem malo smisla u tom, od smisla operisanom, konceptu navijanja i navijača. Sve ostale priče tipa "vi ste ovakvi a mi smo bolji jer smo ovakvi" su trla baba lan...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Vladapetr napisao: 24 Avg 2022, 08:10 Što bi rekao jedan, meni nekad omražen lik: džaba vam novci, moji sinovci :mrgreen:
Rugala se sova senici... :D

Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

DukeNS napisao: 24 Avg 2022, 09:57
sebekkg napisao: 24 Avg 2022, 05:28 Jbt meni ostrašćeni navijači nikako ne idu u glavu. Milije mu što izgubi drugi tim nego li njegov da pobedi... Pa da li se svaka takva osoba starija od 18 godina zapita da li je sve ok?

Ne znam kakva je situacija kod partizana i zvezde za poraz onog drugog, ali mi, navijači Vojvodine, se najiskrenije radujemo svakom porazu oba blizanca. Bilo kod kuće, bilo u Evropi (pogotovo u Evropi :mrgreen: ). Već je bila priča o tome ovde, pa da se mnogo ne ponavljam, ali da, mrzimo i jedne i druge iz dubine duše. Razlog? Ukratko - oba kluba su najveće zlo sporta u Srbiji i toliko zla su nam naneli, da za tri života ne bi oprali tu našu mržnju prema njima. Hvala na pažnji i lep slaninarski pozdrav... :sesir:

Support your local club!
Bolesno...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Delija napisao: 24 Avg 2022, 10:04
Vladapetr napisao: 24 Avg 2022, 08:10 Što bi rekao jedan, meni nekad omražen lik: džaba vam novci, moji sinovci :mrgreen:
Rugala se sova senici... :D

Slika
Ne da si promašio loptu, sport si ofulao :rofl:
Odavno nisam navijač, mada jesam deo svoje mladosti potrošio na te zablude. Pogotovo nisam navijač Partizana, mada su mi danas bukvalno za dlaku simpatičniji (ali i dalje odvratni) nego drugi državni projekat, klub za koji sam nekada navijao a koji je tebi i danas (sa 40 godina života, wtf) i dalje ono čime se predstavljaš na internetu.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

To @DukeNS, brate pa slanini!

Iako ja pratim samo našu reprezentaciju, a drago mi je kad slaninari pobede.

To je kod dece nekako usađeno: što navijati za nekog ko nije najbolji, a to je glupo. Navijaš za svog. Ali s tim da istom logikom navijam za Zvezdu i Partizan kad odu na Ligu šampiona, isto kao što navijam obično za Hrvatsku nakon što naši na svetskom ispadnu.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Vladapetr napisao: 24 Avg 2022, 10:09 Ne da si promašio loptu, sport si ofulao :rofl:
Odavno nisam navijač, mada jesam deo svoje mladosti potrošio na te zablude. Pogotovo nisam navijač Partizana, mada su mi danas bukvalno za dlaku simpatičniji (ali i dalje odvratni) nego drugi državni projekat, klub za koji sam nekada navijao a koji je tebi i danas (sa 40 godina života, wtf) i dalje ono čime se predstavljaš na internetu.
Ja nisam preletac - da ne kazem Mustafa ili kurva, kao neki. Jednom Zvezdas - uvek Zvezdas ;)
Odgovori