Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Sport

Post od Vladapetr »

Ako misliš na Milana Gurovića, nije lepo da ga tako nazivaš. Dosta mu je muke sa crno-belima, navijačima njegove prethodne ljubavi :rofl:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Meni je gledanje sporta čista razonoda. Utakmice srpske lige ne pratim al na evropskoj i svetskoj sceni pratim sve naše klubove, reprezentativce, pojedince i podržavam ih svim srcem da učine nešto za sebe, klub, zemlju koju predstavljaju.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Grdan fudbal, grdan auto moto sport kod nas, realno jedini spas događaji van.
BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Post od pankoz »

Do juče vam je Pavkov bio heroj i čovek odluke na više utakmica,a sada ni kurcu ne valja...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Heroj, a ne zločinac!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Juče sam bio u Podgorici, i baš se gledala utakmica i navijalo se za Zvezdu. Ja nisam u toku, ne pratim fudbal i kad ko igra, ali mi je bilo drago videti da se i u CG navija za srpske klubove!
Pitanje: jel Stanković insistira da ga oslovljavaju sa Mister? Ne kontam, u kakvom je on tripu? Gledam ga, zapustio se totalno, izgleda malo bolje od mog oca.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Bizon
Taman za boks trenera

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Meni Stanković kad se obuče u one sportske pamučne majice, koje su se zategle samo što ne puknu, liči na one likove koji piju pivo ispred prodavnice. A kad se setim kakva je to likčina bio.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Meni nije jasno što ga dižu u nebesa kad je bio prosečan igrač, još i prilično loš u reprezentaciji koja je generalno šupa… je l moguće da nema neki bolji??
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Kao igrač uopšte nije bio loš i svoj posao je radio jako dobro ali je kao trener ispod proseka - klasičan ziheraš bez znanja, vizije i što je najbitnije muda i srećan je što su mu preko puta u našoj ligi bili razni Miloševići, Stanojevići, Stolice koji su još gori od njega.

Verovatno mu je otežavajuća okolnost i to što sarađuje sa Terzićem i još većim nemačem pojma Mrkelom koji ni posle tri godine zajedno ne mogu da shvate da im za bolje rezultate u Evropi trebaju po dva dobra beka na obe strane i kvalitetan centarfor i nikako da ih dovedu.

Ekipa kojoj je za svaki bitniji meč Plan B Srnić ili Gobeljić je limitirana za bilo šta više u Evropi i tu nema više diskusije.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

CF imamo, ali na zalost sedi na klupi, ne igra... Nikom jasno nije zasto, mislim na Ohi.
Da se razumemo, jasno jeste, hoce da ga u valjaju posto poto... Jer je dosao kao free igrac, ali ako ne igra kako mozes da ga orodas, to jest sta ces da dobijes za njega, nista...
Mute i petljaju kao i uvek... A Mister i Drkela I Tvorzan, izgkeda znaju sta rade...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Stanković je bio odličan igrač i imao je odličnu karijeru. Radio je puno, imao je odličnu sportsku etiku zato je dugo i konstantno igrao u vrhunskim klubovima na visokom nivou i zato se nije mnogo povređivao. Karijera za svaki respekt.,
Nažalost, izgleda da je taj silni trud bio više rad nego zadovoljstvo šta li već jer njegov život posle fudbalske karijere je sve suprotno od onoga šta je bio dok je bio fudbaler. Izgleda da je želeo da "nadoknadi" za šta je kao fudbaler bio uskraćen.
Nekako s tim je došlo i audio vizuelno nazadovanje...pre nije izlazio iz engleskih odela, prsluka, kravata, vozio se Aston Martin, pričala se pristojna priča, trudio se da ima šmekerski imidž, mada je to i tada izgledlao isilovano, ali dobro...Sada više izgleda kao spoljni saradnik zemunskog klana i po izgledu i po priči.

On je svakog svog trenera nazivao Mister i često fudbaleri to rade, ne samo on.
BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

Apsolutno se slažem za karijeru, kako su ga Žabari zvali "Il Dragone", vrhunska i konstantna. Koju god utakmicu da sam odgledao a da je on igrao, igrao je odlično.
Nojer još uvek pamti Stankovićev šut sa pola terena, jedan od najpreciznije tehnički izvedenih voleja u fudbalu.
85% njegovih golova se može svrstati pod eurogolove. Nema protivnika koji nije strepeo od njegovih udaraca sa distance a to je bilo od šesnaesterca do polovine terena. Slično kao Riberto Carlos.
On i Miha, ekspert za slobodnjake (mislim da još uvek drži rekord od tri postignuta gola na jednoj utakmici iz slobodnog udarcu) su obeležili jednu eru u italijanskom fudbalu tada, kad je Kalčo liga bila na svom vrhuncu.
Čovek je u Interovoj kući slavnih.

Sto se zvezde tiče, ako je tačna statistika, daleko je to od lošeg, tako da je Deki, bez obzira sta mi mislili o njemu itd, jedan igrač koji je iza sebe ostavio ogroman trag u evropskom fudbalu. Što se tiče trenerske karijere, tek je počeo.Slika
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Statistički gledano trenerska karijera mu je odlična, što se tiče uspeha i trofeja ni tu mu se ne može zameriti baš puno ali ne može se zanemariti ni činjenica da je od bitnih utakmica mnogo više failovao nego odigrao odlično.

U stvari, nakon dvomeča sa Milanom čak sam i sam pomislio da smo dobili odličnog trenera na duže staze ali... what a mistaka I maka...

On je čak i na poslednjim derbijima protiv Partizana koji je realno gledano imao mnogo slabiji tim izlazio sa nekom kočnicom u glavi, defanzivno orijentisan, sa ciljem da izvuče remi ako mu to odgovara ... Jedan jedini put kada mu nije odgovaralo ništa drugo osim pobede mi smo u derbiju odgledali Zvezdu kako treba uvek da igra a i to samo u prvom poluvremenu kada čak ni ser Stanoje nije mogao ništa da izvuče iz svoje torbe prepune zavera već je potvrdio da su razbijeni. Već drugo poluvreme je nova kočnica na delu, defanzivno orijentisan tim sa isto takvim izmenama kao uostalom i svaki derbi pre i posle toga...

Evropa takođe, samo što je karma da su ga uvek uništavali njegovi specijalci, pre i posle toga sa ograničenom minutažom (Gobeljić, Srnić, Pankov) ili to što je neke igrače jednostavno zaboravio (Ohi u ovoj sezoni)...
Odgovori