Koji broj nosis i duzina gazista koja je?Mr.Rotor napisao:Jordan Retro VII
Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Ovo naprosto nije tačno. Možda važi za neke slučajeve samo.member napisao:Logično je da ne znaju koji je to model, jer će ga dobiti tek sledeće godine. Nije prvi slučaj. Pa i drugi brendovi u Srbiji stare modele predstavljaju kao nove. A i sa automobilima je slično, jer novi model u Srbiju stigne sa minimalno pola godine zaostatka u odnosu na npr. Madjarsku
Npr, nama je Octavia stigla kada ni napolju nije bilo poštenih recenzija. Slično je i za neke modele ljudi koje znam. Verujem da ima suprotnih primera, ali to što si napisao nije generalno pravilo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Next moze da ti pomogne oko Geoxa 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Nije frka, uzeću preko, gde se opskrbljujem i inače, nego mi je zanimljivo bilo koja neozbiljnost.
12us, 46eu, 30cm.sebekkg napisao:Koji broj nosis i duzina gazista koja je?Mr.Rotor napisao:Jordan Retro VII

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Najgotivnije što ne moraš da gledaš koja je leva a koja desna kad se obuvaš 

Ja retro Jordan modele kupujem bez da probam. Uvek su isti kalupi.
Dok npr. Melo Jordanke nosim 47,5.
Dok npr. Melo Jordanke nosim 47,5.

@nidza Pa de baš nadje Škodu. Kole je jedini importer koji dobija nove modele kada i svi ostali trgovci u Evropi. I svaka čast mu na tome.
A s koliko vremena zakašnjenja je u Srbiju stigao novi Passat, Mondeo, X5?
Mi smo nebitno tržište za sve, osim za Škodu i Fiat. kod nas novi modeli stižu tek kad se Evropejci zasite.
A s koliko vremena zakašnjenja je u Srbiju stigao novi Passat, Mondeo, X5?
Mi smo nebitno tržište za sve, osim za Škodu i Fiat. kod nas novi modeli stižu tek kad se Evropejci zasite.
Što bi neko ovo želeo da nosi?branja napisao:Jel neko pazario http://kadetcasual.com/en/
Ja imam relativno prost fazon oblacenja ali za koji smatram da je najuniverzalniji. To je stil u kojem opusteno mogu da idem na kafu, u restoran na veceru, na posao, na utakmicu ili pak u vecernji izlazak... a da budem prakticno isto odeven i nigde ne strcim. Zato mi se taj stil najvise i svidja, iako naravno da prilagodjavam detalje okolnostima.
Leti:
- Polo majice kratkih rukava, uglavnom jednobojne. Od brendova najvise Lacoste i Boss, mada uzimam i Ralph Lauren, Pal Zileri....
- Bermude do kolena. Nikakva sportsta varijante, ili teksas ili tanje platno prijatno, uglavnom na kais.
- Mokasine ili malo elegantnije papuce (da nisu bas za plazu)
Zimi:
- Koncani dzemperi slicnih brendova kao i polo majice. Ponekada ispod moze i kosulja pa se izbaci kragna.
- Duza jakna ali tanja prolecna (cak i zimi). Posto malo vremena provodim bas napolju, sve se svodi na stan - kola - kancelarija - kafic/restoran - trzi centar... onda debela zimska jakna retko ima svrhu cak i zimi, a duze prolecni modeli daleko lepse izgledaju i stoje.
- Klasicne farmerice (nikakva cepanja, drasticna izbeljivanja, printevi, aplikacije, army...)
- Na noge nesto iz Pjacti kolekcije. Ima jedan klasican dublji model koji mi je aktuelan vec dugo godina (klasika, crna koza, malo elegantniji dublji model) i tu nema greske, ili nesto iz novije kolekcije (oni tamno plavi modeli)
Naravno kosulje su neizostavan odevn predmet kada prilike to zahtevaju (izlasci, poslovni sastanak, slavlja, bilo kakva svecanost...) ali nikada u varijanti kratkih rukava i napadnih boja i printeva. Samo jednostavni jednobojni modeli, strukirani, elegantni...
Ostale detalji (torbica, sat, kais...) se uklapaju u skladu sa odevnom kombinacijom.
U principu ja se dosta vezem i za brend. Tako da i kad idem u kupovinu kod mene nema mnogo lutanja, vec unapred znam tacno sta zelim, sta mi odgovara i gde da trazim.
Trenerke, sorceve, majice bez rukava, sportske majice, aplikacije..... dolaze u obzir samo u nekoj kucnoj varijanti i tokom bavljenja sportom.
Leti:
- Polo majice kratkih rukava, uglavnom jednobojne. Od brendova najvise Lacoste i Boss, mada uzimam i Ralph Lauren, Pal Zileri....
- Bermude do kolena. Nikakva sportsta varijante, ili teksas ili tanje platno prijatno, uglavnom na kais.
- Mokasine ili malo elegantnije papuce (da nisu bas za plazu)
Zimi:
- Koncani dzemperi slicnih brendova kao i polo majice. Ponekada ispod moze i kosulja pa se izbaci kragna.
- Duza jakna ali tanja prolecna (cak i zimi). Posto malo vremena provodim bas napolju, sve se svodi na stan - kola - kancelarija - kafic/restoran - trzi centar... onda debela zimska jakna retko ima svrhu cak i zimi, a duze prolecni modeli daleko lepse izgledaju i stoje.
- Klasicne farmerice (nikakva cepanja, drasticna izbeljivanja, printevi, aplikacije, army...)
- Na noge nesto iz Pjacti kolekcije. Ima jedan klasican dublji model koji mi je aktuelan vec dugo godina (klasika, crna koza, malo elegantniji dublji model) i tu nema greske, ili nesto iz novije kolekcije (oni tamno plavi modeli)
Naravno kosulje su neizostavan odevn predmet kada prilike to zahtevaju (izlasci, poslovni sastanak, slavlja, bilo kakva svecanost...) ali nikada u varijanti kratkih rukava i napadnih boja i printeva. Samo jednostavni jednobojni modeli, strukirani, elegantni...
Ostale detalji (torbica, sat, kais...) se uklapaju u skladu sa odevnom kombinacijom.
U principu ja se dosta vezem i za brend. Tako da i kad idem u kupovinu kod mene nema mnogo lutanja, vec unapred znam tacno sta zelim, sta mi odgovara i gde da trazim.
Trenerke, sorceve, majice bez rukava, sportske majice, aplikacije..... dolaze u obzir samo u nekoj kucnoj varijanti i tokom bavljenja sportom.
Kako zašto? Pa 'Honor before status'Paja napisao:Što bi neko ovo želeo da nosi?branja napisao:Jel neko pazario http://kadetcasual.com/en/

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Mislis https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56278DD5fq400 napisao:Kako zašto? Pa 'Honor before status'Paja napisao:Što bi neko ovo želeo da nosi?branja napisao:Jel neko pazario http://kadetcasual.com/en/
ili https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=562B4145
Gde mogu da kupim aksesoare za odelo u vidu maramice koja ide u džep i one kao metalne šnale koja se stavi na kravatu?
I ima li neko neku dobru preporuku za kombinacije cipela i odela, uzeo sam 4 odela za sada, sva manje više tamna, jedno skroz crno. Treba da kupim još neko plavo i sivo kad naletim na nešto što mi se sviđa.
Takođe, kravate su mi lepše ako su uže, ima li neko pravilo oko toga kada je bolja uža a kada šira?
I ima li neko neku dobru preporuku za kombinacije cipela i odela, uzeo sam 4 odela za sada, sva manje više tamna, jedno skroz crno. Treba da kupim još neko plavo i sivo kad naletim na nešto što mi se sviđa.
Takođe, kravate su mi lepše ako su uže, ima li neko pravilo oko toga kada je bolja uža a kada šira?