Brisači
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Brisači
SWF na službenom automobilu (Touran) se nisu pokazali nešto spektakularno. Kratko su brisali odlično, onda prosek, pa su počeli da brljaju.
Potrajali su duže od prosečnih brisača, ali ne dovoljno da opravdaju ulaganje.
Tapa
Potrajali su duže od prosečnih brisača, ali ne dovoljno da opravdaju ulaganje.
Tapa
- toni67
- Pridružio se: 09 Dec 2016, 09:53
- Garaža: Renault Clio 3 1.2 16v, Renault Megan 4 1.3 tce 100ks
Posle skoro 5 godina poceo da skripi zadnji original brisac na Meganu. Stavljen ponovo Renault original cena 1603 rsd sa popustom, inace je oko 2000 RSD.Nisam slikao kutija je Renault i na samoj metlici pise Renault videcemo koliko će da traje. Prednji za sada i dalje u dobrom stanju.
Ja ne znam koji su brisači stavljeni pre moje kupovine auta(tamo u D), deluje mi da su Peugeot stavili tamo u ovlašćenom servisu.
Evo prošlo 8 godina i malo jače sa njima i još uvek odlično brišu, još nije vreme za zamenu.
Oba prednja.
Zadnji sam morao da menjam jednom, stavljen je zamenski Valeo pre jedno 4 godine i još uvek je ok.
Pug 307 je u pitanju.
Evo prošlo 8 godina i malo jače sa njima i još uvek odlično brišu, još nije vreme za zamenu.
Oba prednja.
Zadnji sam morao da menjam jednom, stavljen je zamenski Valeo pre jedno 4 godine i još uvek je ok.
Pug 307 je u pitanju.
Izgleda je 307 sveti gral!
Dva primerka na forumu. Posle xy jos uvek zadrzava miris novog auta, brisaci 8 god jos uvek bez greske...
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Dva primerka na forumu. Posle xy jos uvek zadrzava miris novog auta, brisaci 8 god jos uvek bez greske...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Gresis, to su samo ta dva primerka.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Izlgeda da je neko zavidan...što je Nemac znao i stavio eto kvalitetne prednje brisače.blaugrana napisao: 15 Apr 2025, 16:49 Izgleda je 307 sveti gral!
A to da brisači zadržavaju miris novog...ako ti tako kažeš.
- pedja
- član 001
Ja sam stavio na Scenica original zadnji, 1500 dinara. Made in Češka, ista ta Renault kutija.toni67 napisao:Posle skoro 5 godina poceo da skripi zadnji original brisac na Meganu. Stavljen ponovo Renault original cena 1603 rsd sa popustom, inace je oko 2000 RSD.Nisam slikao kutija je Renault i na samoj metlici pise Renault videcemo koliko će da traje. Prednji za sada i dalje u dobrom stanju.
Tapa
Ja i dalje na fabričkim... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam stavio Bosh Awrotwin.. Sta znam, ok su posle 15ak meseci, al su bili bolji prvih 6...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
O'kle tebi Pežo?Geza napisao:Ja i dalje na fabričkim...
Tapa
Stellantis druže moj... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Glavni što sa njima je što su im ulošci zamenljivi, tih prvih 6 meseci možeš imati za 2 evra dok imaš taj auto.zdushan napisao: 15 Apr 2025, 20:43 Ja sam stavio Bosh Awrotwin.. Sta znam, ok su posle 15ak meseci, al su bili bolji prvih 6...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Aliexpres ili ?
Ja sam uzimao Bosch OEM sa Amazona, i razne sa AliE. OEM na mečki je aero twin, na njemu već 5 meseci testiram silikonske zelene i šoferka je počela blago da se ponaša kao da ima ripelent - što su primetili i na testovima. Kraće će da traje od gume, već mogu da vidim linijice, ali skida sve, nečujan, neće to biti ništa hitno.
Imaš i na KP, u Srbiji postoji Bosch fabrika. Moguće da ima maloprodaja, nisam se raspitivao.

Imaš i na KP, u Srbiji postoji Bosch fabrika. Moguće da ima maloprodaja, nisam se raspitivao.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Predstavi mečku!
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk