Zatamnjena stakla
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Re: Zatamnjena stakla
Iz proverenih izvora kazem, imam prijatelja koji radi u supu, njegove reci su sledece:
"Kada su akcije, nedelju - dve, gledaj da nam ne upadas u oci, kada prodju akcije niko te nece dirati za stakla"
Tako i bese...
"Kada su akcije, nedelju - dve, gledaj da nam ne upadas u oci, kada prodju akcije niko te nece dirati za stakla"
Tako i bese...
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Samo kako znati kada su akcije jbg...
Napisace Hokaj 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Neko će biti heroj da prvi pop**i pa da javi drugarima 

Grujic napisao:Neko će biti Xepoj da prvi pop**i pa da javi drugarima
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bilo na vestima da će po novom zakonu tehnički pregledi morati da snimaju vozilo koje pregledaju. Nisu rekli precizno da li je u pitanju fotografija ili baš snimak. Najavljuju novi zakon za proleće. Nije bilo reči o promeni zakona u domenu prepravki na vozilu. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Idu izbori, tesko da ce se time iko baviti.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
@samo polako
Nema od toga ništa, ogroman broj tehničkih drže panduri a ti snimci bi pokazali koliko su u stvari kog dana kola registrovali u odnosu na ono što je prošlo kroz knjige...Srbijica je ovo, nema šanse
Nema od toga ništa, ogroman broj tehničkih drže panduri a ti snimci bi pokazali koliko su u stvari kog dana kola registrovali u odnosu na ono što je prošlo kroz knjige...Srbijica je ovo, nema šanse
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno da ima šanse, tako se govorilo i za atest sa plin pa vidi kako su zatvorili sistem.
Ne mislim da će to još, al kad tad će sigurno...
Ne mislim da će to još, al kad tad će sigurno...
Pa nije to isto, ovde je druga priča ako kroz knjigu prolazi 5 vozila dnevno a u stvari bilo 10...neće oni to tek tako pustiti
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Daj brate, mani te priče iz nepričave.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
cime se vi opterecujete ?? jebes zatamnjena stakla, gledaj vaterpolo 

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti nisi čuo za to ne znači da je iz nepričave, mute oni još kakoVladapetr napisao:Daj brate, mani te priče iz nepričave.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta nisam čuo? Da muti gotovo svako ko može, nije nikakva novost. Opet, ne znači da zbog toga treba izmišljati zavere i trovati se nekim teorijama i trla-baba-lan pričama.
Da će sprovođenje zakona sprečiti "panduri koji drže tehnički" je dibidus glupost. Ako bude volje da se vrše provere, može tehnički da drži ko god hoće - uvešće se red. Evo u okruženju: za Hrvatsku i CG znam da su tehnički sredili samo tako.
E sad, jedino ako ti panduri koji drže tehničke nemaju neki sindikat ili sličnu organizaciju, pa da timski miniraju uvođenje reda
Po zakonu si dužan da evidentiraš svaki promet koji napraviš, i da za njega platiš porez. Kažeš da neko ima štelu i već godinama odradi i naplati 10 automobila, a evidentira 5. Za svih 10 automobila koje je odradio taj neko je izdao zvaničan dokument, nije to lažnjak račun koji ti izdaju u kafiću ili kod obućara. Ali opet, kažeš da ima šemu kojom opet ne plati porez za svih 10 nego samo za 5. Sve i da je tako, živo me interesuje kako će mu tu šemu pokvariti obaveza da uslika svaki od tih automobila?
Ako već može da izdaje zvaničan dokument za rad koji nije evidentirao u zvaničnim knjigama, sad će to što mora i da uslika taj auto sve da pokvari?
Mislim stvarno, da ne veruješ koliko šuplja priča. I molim te, samo nemoj nastupiti sa argumentima "opšte je poznato", "to je svima jasno", "zna se šta se radi" itd...
Da će sprovođenje zakona sprečiti "panduri koji drže tehnički" je dibidus glupost. Ako bude volje da se vrše provere, može tehnički da drži ko god hoće - uvešće se red. Evo u okruženju: za Hrvatsku i CG znam da su tehnički sredili samo tako.
E sad, jedino ako ti panduri koji drže tehničke nemaju neki sindikat ili sličnu organizaciju, pa da timski miniraju uvođenje reda

Po zakonu si dužan da evidentiraš svaki promet koji napraviš, i da za njega platiš porez. Kažeš da neko ima štelu i već godinama odradi i naplati 10 automobila, a evidentira 5. Za svih 10 automobila koje je odradio taj neko je izdao zvaničan dokument, nije to lažnjak račun koji ti izdaju u kafiću ili kod obućara. Ali opet, kažeš da ima šemu kojom opet ne plati porez za svih 10 nego samo za 5. Sve i da je tako, živo me interesuje kako će mu tu šemu pokvariti obaveza da uslika svaki od tih automobila?
Ako već može da izdaje zvaničan dokument za rad koji nije evidentirao u zvaničnim knjigama, sad će to što mora i da uslika taj auto sve da pokvari?
Mislim stvarno, da ne veruješ koliko šuplja priča. I molim te, samo nemoj nastupiti sa argumentima "opšte je poznato", "to je svima jasno", "zna se šta se radi" itd...

There are 10 kinds of people in the world: