Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
I ja ranije gut'o, pa onda najzad shvatio ovog sa čačkalicom, pa počeo da pljujem 

Samo primecujem promenu. Kada bi u ovoj zemlji svako uradio svoj posao do kraja i profi kako treba, ja mislim da bi se to znacajno primetilo kao opste poboljsanje. Za drzavnu adminsitriaciju iskustvo me uci da nisam navikao da rade svoj posao na taj profeisonalni nacin vec da uvek ima neki zez. Ovo je za mene pozitivna stvar pa stoga i javno pominjem.Ji 4Tze napisao:Wow, radili su svoj posao, svaka im častljubitelj napisao: Premali je uzorak za zakljucaka, ja prosto nisam ocekivao da neke stvari tako glatko odradim.
Ako javno kritikujem drzavnu sluzbu kada ne rade posao kako treba, mogu i da javno pohvalim drzavnu sluzbu kada urade kako treba. Mislim da je minimum licnog postenja da se stvari nazivaju onakvim kakve jesu, kakav osecaj steknem. Jos kada bi znao imena pojedinaca, da se izdvoje iz anonimne mase jer naravno nisu svi sluzbenici niti korektni u poslu niti neprijatni fuseraj.
Jedan sam od onih koji vise ne izlaze na izbore. Poslesnji put kad je grobar postao preCednik.
Jednostavno nema vise manjeg zla, svi su oni jednaki. Svi britki na jeziku u predizbornim kampanjama, a posle se potpisuju koalicije koje vredjaju zdrav razum.
Gadosti od kupovine glasova zarad ciscenja septickih jama, deljenja kaktusa...neka hvala.
Mozda sam budala, ali necu da me vise prave budalom
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Jednostavno nema vise manjeg zla, svi su oni jednaki. Svi britki na jeziku u predizbornim kampanjama, a posle se potpisuju koalicije koje vredjaju zdrav razum.
Gadosti od kupovine glasova zarad ciscenja septickih jama, deljenja kaktusa...neka hvala.
Mozda sam budala, ali necu da me vise prave budalom
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
straight from the gut jer je to tako moderno sad, sta li?AcaKayak napisao:Zbog takvih kao sto ti sada radis, koji s jedne strane napisu nesto, ali ipak ne napisu nista?
Mogao si da napises taj I taj ne daju argumente, ali ipak nemas dovoljno direktnosti u sebi.
Takve manje cenim nego one koji napisu sta imaju a ja se ne slozim.
Pritom, mozda I ne mislis na mene jer sam ja prilicno lepo napisao zasto smatram da treba glasati (izadji, pokazi da se pitas nesto I postaraj se da ako ne najbolja, onda bar najmanje losa stranka pobedi), ali svejedno je red da napises sta ti smeta.
Ti si zapravo idealan glasac koji je ostao kuci, nista se nije pitao niti je ikoga podrzao, ali zna svima da prebacuje
No hard feelings, just straight from the gut.
prvo, ocigledno da ih ima koji su me razumeli sta sam hteo da kazem, za razliku od tebe

ako ti je cela ta prica oko glasanja toliko bitna, moram da te razocaram, u principu sam redovan glasac. ali sa time ne masem po forumu da bi mi neko rekao bravo, niti sa druge strane nekoga ko ne glasa smatram budalom ili kakvim vec su ljudi neprimereno jakim izrazima ovde nazivani...
i kad si se vec ti namestio, iako sam ja stvarno mislio na opsti ton diskusije, isto kao i trojanac, kako kazes straight from the gut, mislim da ti je generalni ton u diskusijama ovde na forumu preteran i neprikladan, za pocetak podji samo od ovog citata gore, u fazonu "a sta si ti koji kurac sad tu napisao, ti si od onih sto cute i smrde kuci kad su izbori, ti si picka, ja sam car, dobro nisam bas ja, ja sam petog oktobra ipak bio premlad lako je sracunati, moj tata i stric su gutali suzavce da bi se izborili za nesto i za tebe sto cutis i smrdis"...
nekad se nesto moze i precutati, ili napisati umerenije a ne u stilu "ajde odmah u prvom postu da se posibamo"... mozda je ovo poslednje postalo moderno i normalno, i postalo je sve ucestalije ovde na forumu, pa se zato mnogi ljudi koji imaju sta da napisu ogranice na doskocice sa strane ili samo citaju, a oni najglasniji vode kolo skoro svugde... i ta slika atmosfere na forumu je isto tako preslikana slika stanja u drustvu i odlicno objasnjenje zasto je sve tako kako jeste.
ako nisi iz prve, valjda ces sad shvatiti sta sam hteo da kazem, pa da ovaj put prodje bez nekog vredjanja i flejma...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Necu se zacuditi ako te sad naduva djokom.
Nivo diskusije na forumu je prilicno otisao u podrum, i to ne (iskljucivo) zbog dolaska clanova sa drugog foruma, da budemo posteni.
Nivo diskusije na forumu je prilicno otisao u podrum, i to ne (iskljucivo) zbog dolaska clanova sa drugog foruma, da budemo posteni.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa ja ti kažem zašto oni tako rade, jer je frka da im neko ne uleti na radno mesto a ne iz novonastale ljubavi prema korisnicimaljubitelj napisao:mogu i da javno pohvalim drzavnu sluzbu kada urade kako treba. Mislim da je minimum licnog postenja da se stvari nazivaju onakvim kakve jesu, kakav osecaj steknem. Jos kada bi znao imena pojedinaca, da se izdvoje iz anonimne mase jer naravno nisu svi sluzbenici niti korektni u poslu niti neprijatni fuseraj.

Boringly average, but also perfect for school run mums
I ja ne glasam već 10 godina. Naravno da su svi isti. Džaba ja glasam protiv nekog koji posle uz pomoć ovog za kog sam glasao uđe u vladu.
Nek se nose svi u tri lepe...
Nek se nose svi u tri lepe...
Poslednja izmena od Floyd u 14 Jul 2015, 12:00, izmenjeno 1 put ukupno.
1. Nije popularno vec samo predstavlja moj nacin razmisljanja, to je ono, reci sta imas sto direktnije. Inace je naslov knjige Dzeka Velca.dragan napisao: 1. straight from the gut jer je to tako moderno sad, sta li?
2. ocigledno da ih ima koji su me razumeli sta sam hteo da kazem, za razliku od tebe![]()
3. ako ti je cela ta prica oko glasanja toliko bitna, moram da te razocaram, u principu sam redovan glasac. ali sa time ne masem po forumu da bi mi neko rekao bravo, niti sa druge strane nekoga ko ne glasa smatram budalom ili kakvim vec su ljudi neprimereno jakim izrazima ovde nazivani...
4. kad si se vec ti namestio, iako sam ja stvarno mislio na opsti ton diskusije, isto kao i trojanac, kako kazes straight from the gut, mislim da ti je generalni ton u diskusijama ovde na forumu preteran i neprikladan
5. za pocetak podji samo od ovog citata gore, u fazonu "a sta si ti koji kurac sad tu napisao, ti si od onih sto cute i smrde kuci kad su izbori, ti si picka, ja sam car, dobro nisam bas ja, ja sam petog oktobra ipak bio premlad lako je sracunati, moj tata i stric su gutali suzavce da bi se izborili za nesto i za tebe sto cutis i smrdis"...
6. nekad se nesto moze i precutati
7. ako nisi iz prve, valjda ces sad shvatiti sta sam hteo da kazem, pa da ovaj put prodje bez nekog vredjanja i flejma...
2. Ok, neka bude moja greska, moguce je da sam promasio kontekst. Ipak, ostaje da si rekao bez ikakvih argumenata, kojih je svakako bilo.
3. zasto mislis da tvoj neki postupak moze mene da razocara? Moze da mi pomogne da te procenim kao osobu, ali da utice nesto preterano na mene tesko. Drago mi je da glasas.
4. Jeste mi ton I preteran I neprikladan. Ne znam, nekako vise volim da kazem ono sto mislim nego da to ulepsavam. Smatram da se to ceni, kao sto ja cenim sto si ti ovo napisao, koliko god neko mislio da je uvreda, ja mislim da jeste tako I hvala sto si iskren.
5. Nisam nizakoga napisao da je picka niti za sebe da sam car. Jesam car u mnogim stvarima, ali izbori cije se pravo stice time sto si se rodio nisu jedna od tih stvari. To sto ti (bilo ko) odlucis da se ne pitas o sudbini svoje zemlje, okoline u kojoj I sam zivis u mojoj glavi te po default stavlja u neki odredjeni polozaj. Konkretno ta situacija mi jeste idiotska, ne znam kako to da ublazim kad to mislim. Nije picka onaj ko ne glasa jer za to ne treba hrabrost niti bilo sta, treba ti zainteresovanost I malo manje lenjosti.
5. bold - totalno bespotrebno pominjanje s tvoje strane. Oni su uradili isto sto I hiljade drugih ljudi, nista herojsko vec samo neophodno, ali zalosno je da se ti isti ljudi posle poseru na svoj postupak glasanjem za iste te ljude zbog kojih su bili na ulici.
6. Gubljenje vremena. Pravi prijatelj ti kaze sta misli. Ja ako mislim da Rakhil nije u pravu ja to njemu kazem, ne idem tebi da pricam lose o njemu, niti to pokusavam da ublazim. Ako se neko uvredi sto si mu rekao istinu (kao sto si ti meni u tacki 4), onda taj nije normalan. Ja recimo to cenim u tvom postu.
7. da se ne ponavljam ponovo, prilicno mi se svideo tvoj post. Ja I prvatno veoma pazim ko je sa mnom zbog druzenja a ko zbog koristi, tako da mozda previse dajem znacaja iskrenosti, ali sta da se radi, takav sam.
Aca je dokaz da se kod sega mega stranca radi manje nego u javnom sektoru. 

1. Aco možda bi trebalo taj direktni pristup da izbrusiš na nekom kursu asertivne komunikacije

Znas, ja sam nekada verovao da se ljudima moze nesto dokazati, da kada nisu u pravu to I private. Evo, ja sam recimo idiot jer pisem kako pisem, ali pogledaj samo moj post ka Draganu, gde se u pola stvari slazem s njim umesto da se dalje svadjam. Isto prema Urosu pre par strana I Grujicu u drugoj temi kad sam napisao da sam pogresio.Rakhil napisao:Nivo diskusije na forumu je prilicno otisao u podrum, i to ne (iskljucivo) zbog dolaska clanova sa drugog foruma, da budemo posteni.
Ali znas Rakhile, ja sam u prethodnom period imao par situacija kada sam kao na tacni, satima I stranicama objasnjavao sta mislim. Onda dodje neko I napise u fazonu vidi ovog nema pojma, ja znam I iako mu ja iznesem crno na belo da gresi on I dalje tera svoje.
Nakon toga vidim da nema potrebe biti fin. Napises sta mislis, ko se slaze slaze, ko nece ne mora. Ako vam toliko smeta moj nacin pisanja, banujte me, nema problema, ako ce neko da me tera da se pretvaram I da molim nekoga da promeni misljenje, necu ni da ucestvujem u tome.
Bićeš dobar političar 

Nikaragva, zavrsio sam najbolji kurs komunikacije u Srbiji, samo me mrzi da ga primenjujem u pisanju.
Pajo, zajebo si se nesto
Floyd, grasijas
Inace, imam mnogo gresaka u kucanju jer mi komp sam ispravlja na engleski, poludeo malo, videcu da sredim to.
Pajo, zajebo si se nesto

Floyd, grasijas
Inace, imam mnogo gresaka u kucanju jer mi komp sam ispravlja na engleski, poludeo malo, videcu da sredim to.
Poslednja izmena od AcaKayak u 14 Jul 2015, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljubavi nema u poslu, samo interesa. Meni deluje kao sto sam napisao da je neki menadzer dobro i bolje nego ranije uradio svoj posao organizacije odgovarajucih ljudi na odgovaraujem mestu. Nesto ne primecujem da postoji razlog za bilo okju frku u drzavnoj sluzbi, posao je zagrantovan do penzije, tehnoloski visak ne postoji ni kao pojam, neuspesan ili rad slabog kvaliteta ne povlaci otkaz, prosto ne vidim da je na bilo koji nacin nekome ugrozeno radno mesto od bilo koga.Ji 4Tze napisao:pa ja ti kažem zašto oni tako rade, jer je frka da im neko ne uleti na radno mesto a ne iz novonastale ljubavi prema korisnicimaljubitelj napisao:mogu i da javno pohvalim drzavnu sluzbu kada urade kako treba. Mislim da je minimum licnog postenja da se stvari nazivaju onakvim kakve jesu, kakav osecaj steknem. Jos kada bi znao imena pojedinaca, da se izdvoje iz anonimne mase jer naravno nisu svi sluzbenici niti korektni u poslu niti neprijatni fuseraj.
Primetio sam napredak na bolje i ne stidim se da to navedem kao promenu, nista drugo.
Jabuka - system preferences - keyboard - kartica text - correct spelling automaticallyAcaKayak napisao:

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .