Sport
Re: Sport
Nezvamicno :
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lih/428814
I Zvanicno
http://crvenazvezdafk.com/scc/vest/1372 ... ene-zvezde
Ovo zvuci super, stim sto je bio pomocnik do prosle godine, od tada je deki poceo da se gubi, takticki, kondicija igraca itd..
Ford S-Max 2,5t
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lih/428814
I Zvanicno
http://crvenazvezdafk.com/scc/vest/1372 ... ene-zvezde
Ovo zvuci super, stim sto je bio pomocnik do prosle godine, od tada je deki poceo da se gubi, takticki, kondicija igraca itd..
Ford S-Max 2,5t
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Svi su oni carevi tamo preko gde odu i igraju za lovu.Martin Mystere napisao:Statistički gledano trenerska karijera mu je odlična, što se tiče uspeha i trofeja ni tu mu se ne može zameriti baš puno ali ne može se zanemariti ni činjenica da je od bitnih utakmica mnogo više failovao nego odigrao odlično.
U stvari, nakon dvomeča sa Milanom čak sam i sam pomislio da smo dobili odličnog trenera na duže staze ali... what a mistaka I maka...
On je čak i na poslednjim derbijima protiv Partizana koji je realno gledano imao mnogo slabiji tim izlazio sa nekom kočnicom u glavi, defanzivno orijentisan, sa ciljem da izvuče remi ako mu to odgovara ... Jedan jedini put kada mu nije odgovaralo ništa drugo osim pobede mi smo u derbiju odgledali Zvezdu kako treba uvek da igra a i to samo u prvom poluvremenu kada čak ni ser Stanoje nije mogao ništa da izvuče iz svoje torbe prepune zavera već je potvrdio da su razbijeni. Već drugo poluvreme je nova kočnica na delu, defanzivno orijentisan tim sa isto takvim izmenama kao uostalom i svaki derbi pre i posle toga...
Evropa takođe, samo što je karma da su ga uvek uništavali njegovi specijalci, pre i posle toga sa ograničenom minutažom (Gobeljić, Srnić, Pankov) ili to što je neke igrače jednostavno zaboravio (Ohi u ovoj sezoni)...
Jednog zovu ovako, drugog onako, pa ne idu tek tako gde je tolika konkurencija… Nije u tome problem nego što je u društvu situacija kao da nam je fudbal ne znam kakvog kvaliteta pa sad gle čuda nisu se plasirali u LŠ - pa i da jesu, nalupali bi ih ko u džak. Jednostavno, srpski fudbal je vazda bio bulja i čudi me da pismeni ljudi to neće da shvate

Super su naše škole da prave dobre pojedince ali to je sve.
U svakom slučaju je ispao totalni car što je dao ostavku. Meni samo nije bila jasna ta linija - OK fudbaler biće sjajan trener jer Deki Stanković… Slično kao i sa Savom Miloševićem u Partizanu, samo što tu klub nije državni projekat pranja velike love pa nemaju niti će imati uspeha ikada.
Dinamo Zagreb se plasirao u LŠ, Hrvati kukaju da će ih samo nalupati

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Sa ovim se baš ne bih složio jer je tokom prethodnih godina za vreme vladavine trojca VVV u klubu Partizan prodao mnogo mladih igrača i zaradio za naše uslove ozbiljne novce samo iz tog izbora a para nigde, što će reći da i tu ima itekakve muljavine i pranja para (btw i Vučelić i Vazura su iz dve vladajuće stranke), samo što je u pitanju manje love nego kada je o Zvezdi reč pa to deluje neprimetno. Mnoge stvari će se saznati kad Terza/Mrkela odnosno Vučela/Vazura odu iz klubova (a to nije ni na vidiku) - bojim se da će se ionako ogromni dugovi za koje znamo pisati sa baš mnogo ništica...Ji 4Tze napisao: Slično kao i sa Savom Miloševićem u Partizanu, samo što tu klub nije državni projekat pranja velike love...
Još koju o Stankoviću. Zašto se on toliko diže u nebesa kao neki mega zvezdaš? Ajde da je pola života ostavio u Zvezdi ko Totti u Romi, pa i da razumemo. Ali on je otišao iz kluba sa 19 godina il već koliko je imao. Odigrao je momački protiv Leverkusena i to je to. Ali čemu tolika glorifikacija.
Meni je Perica bio mnogo gotivniji car. Prodje igrača, i onda ga posle 3 metra sačeka, da mu još jednom proda dribling, i onda naravno ludak izgubi loptu.
Meni je Perica bio mnogo gotivniji car. Prodje igrača, i onda ga posle 3 metra sačeka, da mu još jednom proda dribling, i onda naravno ludak izgubi loptu.
- Martin Mystere
Kaiserslauterna, ne Leverkuzena...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Stanković je protiv Kajzerslauterna odigrao utakmicu za pamćenje. Ušao na poluvremenu i odmah dao gol za 1:0, tako se završilo pa igrali produžetke gde je metnuo još jedan.
Ako me pamćenje služi, Deki je dugo bio najmlađi prvotimac Zvezde. Onaj Janković ga je pretekao pre neku godinu, ali taj baš ništa uradio nije.
Perici Ognjenoviću se ne može oprostiti utakmica sa Barsom u Beogradu
do tad je bio simpatičan.
Ako me pamćenje služi, Deki je dugo bio najmlađi prvotimac Zvezde. Onaj Janković ga je pretekao pre neku godinu, ali taj baš ništa uradio nije.
Perici Ognjenoviću se ne može oprostiti utakmica sa Barsom u Beogradu
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
^^
E jeste! Jebiga, Nikšićko udarilo u glavu....
U reprezentaciji nikad nije odigrao da valja, počevši od onog prvog momenta na SP kad ga je Santrač uveo protiv Nemaca, i primišmo 2 gola. Doduše, i Perica je ušao u izmeni
A za Pericu protiv Barse... Ja se sećam tada da je i Džaja svršavao po televizijama svakodnevno što im dolazi Barsa. Verovatno i Pericu je prebacilo na kratak spoj na toj utakmici. A i nje bilo realno da prodjemo dalje.
Ronaldo je tada bio najjači, na centru primi loptu i krene na gol ko bager, a na stadionu svi vauuu!
Seća li se ko kako ih je Bratislav Živković probijao po boku na gostovanju, gurne loptu u 16, a tamo niko da je gurne na gol.
E jeste! Jebiga, Nikšićko udarilo u glavu....
U reprezentaciji nikad nije odigrao da valja, počevši od onog prvog momenta na SP kad ga je Santrač uveo protiv Nemaca, i primišmo 2 gola. Doduše, i Perica je ušao u izmeni

A za Pericu protiv Barse... Ja se sećam tada da je i Džaja svršavao po televizijama svakodnevno što im dolazi Barsa. Verovatno i Pericu je prebacilo na kratak spoj na toj utakmici. A i nje bilo realno da prodjemo dalje.
Ronaldo je tada bio najjači, na centru primi loptu i krene na gol ko bager, a na stadionu svi vauuu!
Seća li se ko kako ih je Bratislav Živković probijao po boku na gostovanju, gurne loptu u 16, a tamo niko da je gurne na gol.
Poslednja izmena od member u 27 Avg 2022, 14:51, izmenjeno 3 puta ukupno.
- Vladapetr
Reprezentacija nam je posebna priča, tu je i Nemanja Vidić prošao kao bos po trnju i proglašen izdajnikom.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Martin Mystere napisao: 27 Avg 2022, 11:55 Mnoge stvari će se saznati kad Terza/Mrkela odnosno Vučela/Vazura odu iz klubova (a to nije ni na vidiku) - bojim se da će se ionako ogromni dugovi za koje znamo pisati sa baš mnogo ništica...
Neće se ništa saznati. Ako se nešto i obelodani, niko neće odgovarati. Tako je u politici, a tako je i u sportu. Kod nas u Voši se dosta ljudi ozbiljno nakralo i nikad nikome nije falila dlaka s glave...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
A ti baš imaš neke veze s Vojvodinom, ili navijaš samo? Pošto kažeš "kod nas u Voši". Ako i imaš, nije bitno šta, nego ja i ako navijam za neki klub, i dalje su mi to "oni", a ne "mi". Tj. da su navijači jedan skup, a uprava, igrači i svi ostali drugi zaseban skup.
"Mi" bi mi jedino moglo biti prirodno da kažem ako je reprezentacija.
"Mi" bi mi jedino moglo biti prirodno da kažem ako je reprezentacija.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja Vošu svojatam kao svoju i pre smo mi, ljudi koji navijamo za Vojvodinu, oni koji imaju pravo da govore "kod nas u Voši", nego oni iz uprave.
Bio sam i član skupštine kluba, ako je to bitno...
Bio sam i član skupštine kluba, ako je to bitno...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Da, to drugo mi nije bitno, baš me zanimalo ovo iz prvog pasusa. Zaključujem da navijaš za Vošu jače nego ja.

Šta znam, možda je to nešto i do društva, a i od kuće, ili odakle god, ali da ja tako nešto prosto nisam usvojio.
Šta znam, možda je to nešto i do društva, a i od kuće, ili odakle god, ali da ja tako nešto prosto nisam usvojio.
- Vladapetr
Prvi meč se igrao tamo, njega se i ne sećam jer smo se napili kao goveda. Pogotovo kad je ona Živkovićeva frljoka ušla za 1:0, tu je došlo do prekida filmamember napisao: 27 Avg 2022, 14:41 A za Pericu protiv Barse... Ja se sećam tada da je i Džaja svršavao po televizijama svakodnevno što im dolazi Barsa. Verovatno i Pericu je prebacilo na kratak spoj na toj utakmici. A i nje bilo realno da prodjemo dalje.

Za revanš sam išao na Marakanu, brat mi je doputovao iz Ciriha samo zbog te utakmice. Opasno je Zvezda odigrala tu utakmicu, imala mnogo baš dobrih šansi ali je dala samo jedan gol. Perica je kriv barem za pola tih promašenih šansi, kod nekih bi se spetljao a kod ostalih je previše solirao. Psovala ga je tribina da sve puca, od tog dana mi više nije bio simpatičan.
Isto kao i Rakočević posle utakmice sa Panatinaikosom u Pioniru, samo što on nikada nije bio ni mrvu simpatičan ali sam ga eto poštovao kao dobrog igrača.
Btw Ronaldo nije igrao u Barseloni, bio je povređen. Za Beograd je bilo pitanje hoće li igrati, mislim da je sastavio samo poluvreme ali baš ništa nije uradio. Tj. jeste prodao Đoroviću jedan dribling koji smo posle danima pokušavali da ponovimo ispred zgrade ali mrka kapa.
- Martin Mystere
Ja gol Barse nisam ni video jer smo svi na tribini skakali u delirijumu, a teren se od dima nije ni video... U svoj toj radosti, kada se dim razišao vidimo na semaforu 1:1...