Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Dobro veče
Sanjam ja ali se ne pojavljuje niko od forumaša pa zato ne pričam 
Da se pojavljuje trebao bi da se zabrines 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malopre se vraćam sa skkpa pa primetih da ljudi uveče voze kud i kam brže i agresivnije nego preko dana. 
Gužva oko Delta Cityja
Sent using Tapatalk
Gužva oko Delta Cityja
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Danas dan Deltacityja , zato i gužva. Prođoh oko pola 7,katastrofa.
Mene zamalo da ubije neka budala u E46 320ci m oprema, jurili se on, jos jedan E46 kabrio i jedan E60methane.master napisao:Malopre se vraćam sa skkpa pa primetih da ljudi uveče voze kud i kam brže i agresivnije nego preko dana.
Gužva oko Delta Cityja
Sent using Tapatalk
Mada priznajem da je lepo izgledala scena
Bar bi te M paket roknuostefanan napisao:Mene zamalo da ubije neka budala u E46 320ci m oprema, jurili se on, jos jedan E46 kabrio i jedan E60methane.master napisao:Malopre se vraćam sa skkpa pa primetih da ljudi uveče voze kud i kam brže i agresivnije nego preko dana.
Gužva oko Delta Cityja
Sent using Tapatalk
Mada priznajem da je lepo izgledala scenaProlece jedan srebrni e46, pa drugi, pa e60
To je i meni proslo kroz glavu
Mada i E60 je imao M difuzor,al on je bio fin u poredjenju sa ovom dvojicom u E46
Mada i E60 je imao M difuzor,al on je bio fin u poredjenju sa ovom dvojicom u E46
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mene odrao neki Stilo kad sam krenuo sa okupljanja, ali nije mi se još zagrejao motor pa nisam hteo da palim VTEC. Inače, što kaže m.m, ljudi noću dosta brže voze.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koj je smor voziti auto bez ABS-a. 
Izletela mi neka budala iz sporedne ulice, ja vozio Tosinim bunarom, i nabodem kocnicu, tockovi blokirali i samo sam mogao da gledam da li cu udariti u ovog idiota. Volan sam refleksno smotao ali sam skontao da od toga nema leba. O pustanju kocnice i ponovnom stiskanju nisam ni stigao da razmislim a kamoli da to primetim iako ovako iz kreveta sve to lepo znam da treba uraditi.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Izletela mi neka budala iz sporedne ulice, ja vozio Tosinim bunarom, i nabodem kocnicu, tockovi blokirali i samo sam mogao da gledam da li cu udariti u ovog idiota. Volan sam refleksno smotao ali sam skontao da od toga nema leba. O pustanju kocnice i ponovnom stiskanju nisam ni stigao da razmislim a kamoli da to primetim iako ovako iz kreveta sve to lepo znam da treba uraditi.
I sta se desilo, jel si ga udario ?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nisam hvala Bogu, 10ak cm je ostalo. Samo bi mi jos i to trebalo u zivotu.
'jutro!