Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Dobre su S4, na zalost iz samog androida ide update na najnoviji.
Meni lolipop nije bio dobar, kitkat mi je bio mnogo bolji.
Meni lolipop nije bio dobar, kitkat mi je bio mnogo bolji.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Imam ja 2.5 godine, meni je lolipop super, doduse morao sam da uradim factory reset nakon apdejta da bi lepo radio. Jedino sto mi je skoro wifi crko i ako ne bude mogao da se popravi moracu da menjam telefon pre predvidjenih 5 godina kolko sam mu namenio.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Biću naknadno pametan kao što ni ja nisam bio i kupiću Mate 7bane valjevo napisao:Budi pametan kao što ja nisam bio i uzmi Mate 7...
Iskren savet.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nikako...sasa lbg napisao:Bane
Ti nikako sa kupis telefon po svojoj meri.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Pre par dana, tačnije u subotu sam dobio takvu želju da Asus zavalim u zid...
Bio sam u Huawei/Samsung/šta li već centru u Ušću, i razmišljao se da kupim Huawei Watch. Onda sam ponovo blejao pored Mate 7, i iznervirao se što ga nisam kupio, pa makar 2Gb/16Gb Single Sim verziju.
Onda sam došao kući, počeo da pravim oglas, u međuvremenu izvadio jednu od kartica iz Asus-a, prebacio je u Lumiu 630 Dual Sim, poboljšao trajanje baterije, i dodatno kastomizovao telefon. Jer Android...,
Za sad sam ok...
Relativno ok...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel hoce nekom da zeza WhatsApp mozda? Tipa da nekad ne stigne poruka dok ne udjes u samu aplikaciju itd. Primetio sam da uglavnom kad sam na WiFi. A WiFi je podesen kako treba, da radi i kad je screen off i sve to, i cak i da kad puke WiFi da automatski koristi Mobile Data.
- H4wkeye
LG Magna.
Ja vec odredjeno vreme imam taj problem, kao i sa viberom. Dok ne udjem u aplikaciju ne izbaci da imam nove poruke...nekad prodje i vise od pola sata a on ne izbacuje notifikaciju.
U pitanju je LG Spirit (imam poslednje verzije i vacapa i vibera, i andorida, mada je i sa prethodnim verzija zezalo).
Inace planiram da nosim fon u servis (telenor) jer mi gps ne radi, pa cu im skrenuti paznju i na ovo.
U pitanju je LG Spirit (imam poslednje verzije i vacapa i vibera, i andorida, mada je i sa prethodnim verzija zezalo).
Inace planiram da nosim fon u servis (telenor) jer mi gps ne radi, pa cu im skrenuti paznju i na ovo.
- H4wkeye
Isti problem ovde. Nekad dok ne otvorim WhatsApp ne izbaci mi da imam novu poruku uopste. Ajde vidi sa njima pa pisi ovde sta rekli.
Koji ruter? Na nekim wifi ruterima (tj zbog njih) kasne notifikacije za whatsapp, viber i fb messenger.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
Cisco EPC3925.
To je to.
TT
TT
Koji si ti kraljbane valjevo napisao:Nikako...sasa lbg napisao:Bane
Ti nikako sa kupis telefon po svojoj meri.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Pre par dana, tačnije u subotu sam dobio takvu želju da Asus zavalim u zid...
Bio sam u Huawei/Samsung/šta li već centru u Ušću, i razmišljao se da kupim Huawei Watch. Onda sam ponovo blejao pored Mate 7, i iznervirao se što ga nisam kupio, pa makar 2Gb/16Gb Single Sim verziju.
Onda sam došao kući, počeo da pravim oglas, u međuvremenu izvadio jednu od kartica iz Asus-a, prebacio je u Lumiu 630 Dual Sim, poboljšao trajanje baterije, i dodatno kastomizovao telefon. Jer Android...,
Za sad sam ok...
Relativno ok...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
Znaci wireless zeza? Ovako nemam problema. Ali vidim zale se jos neki sa SBB da hoce da zeza.Heinz napisao:To je to.
TT
Zaključaj aplikaciju, da uvek radi u pozadini i da se pali sa paljenjem moba. Meni je to rešilo problemH4wkeye napisao:Isti problem ovde. Nekad dok ne otvorim WhatsApp ne izbaci mi da imam novu poruku uopste. Ajde vidi sa njima pa pisi ovde sta rekli.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk