Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Sport

Post od pedja »

I dalje mislim da bi ovo prvenstvo bilo zicer za nas (ne zato što smo super dobri, već što to ni drugi nisu), samo da je bila još jedna opasnost u napadu, tipa Bogdanović, tj baš on.

Uz to jedan koliko-toliko kršteni rezervni plej, npr Avramović ili Jović (sa kojim ne znam ni šta se dešava, verovatno je i dalje povređen), eventualno Bjelica da popuni roster.

Teško bi bilo igrati odbranu sa Jokićem unutra i Bogdanovićem spolja, uz Micića, Kalinića, Bjelicu, koga god.

No, kako nama, tako i drugima. Više sreće u nekom novom izvlačenju. Sport - neko mora da izgubi.

TapaT

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Dva najveća rivala ikad.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kad bi se zajebavali...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Nolo ih sve zajebao i realno nikad ga zbog toga nisu ni gotivili. Samo mi je drago kako je danas otresao Tiaefoa. Kad on krene onim svoj "whats up cuz" hodom i ponašanjem... Nole ga vratio na fabrička podešavanja.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

Možemo se i zajebavati, ali verujem kad bi njih pitali, da bi isto rekli kao ja.
Đoković ima više duela i sa Rafom i sa Federerom, to je činjenica, ali rivalstvo obe dvojice je posebna priča.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Mislim da je tako zbog 2 stvari. Prva da su obojica članovi "prave" evrope za razliku od nekog Novaka sa Balkana, a druga da je Nadal stasao malo ranije i prvi počeo da parira Federeru.

Slika
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Naduvano rivalstvo zato što je to priča koju Evropa i svet žele da bude najveće, inače po svim drugim merljivim parametrima ono to nije.

Uostalom, kad Federera pojedinci zbog "elegancije" smatraju GOAT-om, onda u tom smislu i ovo može da bude najveće rivalstvo...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

BigMazzy napisao:Možemo se i zajebavati, ali verujem kad bi njih pitali, da bi isto rekli kao ja.
Đoković ima više duela i sa Rafom i sa Federerom, to je činjenica, ali rivalstvo obe dvojice je posebna priča.
Već su ih pitali i rekli su da je njihov rivalitet poseban, najveći...i naravno da nisu bili iskreni.
Jedino "zajebavanje" je pokušaj "da se ne vidi slon u sobi" .

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Naravno, to je po onom "ja tebi serdare, ti meni vojvodo"...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ja bih se složio sa @sebekkg
Nije njima Novak nikako prijao jer je uleteo i napravio totalnu pometnju. Iz tog razloga nikada nije ni prihvaćen. Mislim da ga je to i teralo do ovih visina.
Da se Nole nije pojavio verovatno ne bi ni postojala "bromansa" između Rogera i Rafe.
Jako bih voleo da Nole osvoji još 3-4 GS, da se završi ta priča o najboljem ikada. :)

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

:)

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

Ovaj mali Pavlović odigrao vrhunski a Vlahović me oduševljava iz utakmice u utakmicu.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Odavno nije bila ovako dobra reprezentacija. Da se momci trude, bore se. Golman dobar, odbranio barem dve opasne prilike. Haland se nije mogao odvojiti.

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

I da smo izgubili, ne bi mi bilo žao.
Nisu igrali kao sise. Piksi nije izvukao napadače i uveo golmane da igraju na 2:0.

Logično je da napadači vezuju odbranu i da ne smeš baš svim silama da napadneš, koliko ti god gorelo pod nogama. Ipak, češće se zabetonira sredina, ili odbrana, kada se brani. Ovde nije takav slučaj.

Pavlović će da pase kartone, kad ne bude trebalo i stalno je na ivici kiksa. Svaka mu čast na požrtvovanosti, odradio je masu prljavog posla, ali ga nije lako gledati.

Haland je bio samo bonus. Kada ga gledaš kako trči, bude smešno, da razbije napetost :D

Neka igraju ovako, pa i neka izgube sve tri na SP, nije greda.

Što reče Mitar malopre (inače ne zna ni koja se liga igra i u koju sada idu): "Sada smo među najboljima, pa da vidimo gde smo."

Tako je. Svi su poleteli. Uskoro ćemo znati pravo stanje.

I ubeđen sam da bi Mitro zavukao za 1:0 da mu Vlahović nije skinuo onaj udarac glavom, ali jbg, veliku želju imaju obojica.

Samo su tri stvari sigurne:
Slika

TapaT

Odgovori