Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Trebao je da bude otvoren za saobracaj maja/juna 2004. godine prema planu autoput do Preseva-granice.
I jos mnogo toga je pisalo u planovima, kao na primer da ce biti napravljen ekspresni put do Lazarevca sa 2+2 trake i pusten u saobracaj 2006/2007 godine tj sezone prema DUP za grad Beograd.
Most preko Ade je odavno trebalo da bude zavrsen a ostao je da visi u vazduhu glavni deo sa novobeogradske strane, i nema naznaka kada ce se zavrsiti.
I jos mnogo toga je pisalo u planovima, kao na primer da ce biti napravljen ekspresni put do Lazarevca sa 2+2 trake i pusten u saobracaj 2006/2007 godine tj sezone prema DUP za grad Beograd.
Most preko Ade je odavno trebalo da bude zavrsen a ostao je da visi u vazduhu glavni deo sa novobeogradske strane, i nema naznaka kada ce se zavrsiti.
Nego jel ima neko informaciju koliko ima azilanata kod nas trenutno ? I sta ce biti sa njima kad Madjari podignu ogradu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gađaju se sa nekim ciframa od 40k.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Ma jok, nema ih više od par hiljada.
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Nema te ograde koja će njih zadržati u Srbiji... pa ni u Mađarskoj.Milos napisao:Nego jel ima neko informaciju koliko ima azilanata kod nas trenutno ? I sta ce biti sa njima kad Madjari podignu ogradu ?

Poslednja izmena od Floyd u 20 Jul 2015, 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Od početka godine prošlo kroz SRB valjda.Uroš S. napisao:Gađaju se sa nekim ciframa od 40k.
Bas su prijatni, mi smo u okviru firme isli par puta da im donesemo vodu I sladolede, fini ljudi na prvi pogled. Nisam ni cuo da su pravili bilo kakve probleme.
Mi Srbi jos jednom pokazujemo koliko smo prijatan narod, svima im je lepo ovde.
Mi Srbi jos jednom pokazujemo koliko smo prijatan narod, svima im je lepo ovde.
Ma nemoguće, kad smo mi bili prijatni i gostoljubivi? Klasični smo koljači i psihopate.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... id=1017901Pomor riba, uzrok nepoznat, a nadležni ne reaguju
Eto i građani priznaju da bacaju đubre.
Sad neko da mi priča o čistoći i netaknutoj prirodi - a ovo je u srednjem toku reke, sudeći po ribljem fondu, klen, krkuša, beovica.
Inače ima nekoliko vrsta inspekcija i svaka je naravno zakazala, republička inspekcija za zaštu životne sredine, veterinarska inspekcija, ekološka inspekcija itd..
Boringly average, but also perfect for school run mums
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Haha sad citam hrvatske novine i pisu da su u Zajecari iscenirali teroristicki napad samo da ne plate Giboniju nastup, jer je on kao mnogo skup. Jbt koliko su otisli...
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Jel ima neko google map link na tu poziciju? (ko poznaje region)
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
"Ako je habost trebalo da se sruši, trebalo je to učiniti tokom dana, uz prisustvo sveštenika jer je to drvo svetinja staro preko 600 godina i nije red da se seče kada vampiri izlaze", rekao je Nikolić agenciji Beta.Mr.Rotor napisao:http://mondo.rs/a814519/Info/Drustvo/Hr ... -noci.html

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Dobro to je sviranje koje odvlaci misao od divljastva koje je u osnovi ovog poteza...