Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Mr.Rotor »

Ne bi me čudilo da se za par godina sruši i neki manastir...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa nekad su se potapala cela sela i crkve, mozda je bilo i manastira... :)
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Sve zbog bratstva i jedinstva.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Cudne stvari citam. Problem sa hrastom je izbio jer projektant nije pogledao sta mu se nalazi na trasi, dakle, odgovoran je projektant. Da ne spominjem da autoput i nije bas autoput i da je uptine isplativosti, ali ajde, tu tek necu docekati neki argument. Sutra moze neko iz kancelarije da tako nacrta ulicu kuda hoce, pa kad dodje na svrsen cin svi kazu e jebiga ko ce sad da pomera to je za opste dobro sto ste botovi. Za svetost hrasta mi se posebno jebe, ali nekako sam vaspitan da postujem bilo sta sto je starije od mene cirka 20 puta. Sad su argumenti da je truo, da nije bio zasticen, da ovo da ono...

Meni se zivot nije ic promenio sto hrasta nema, isti mi kurac, nisam ni znao da postoji i to je tacno - samo ja ne polazim od svog dupeta uvek i u svakoj prilici, bice da se tu ne razumemo.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kako to autoput nije bas autoput? I radio si neke analize saobracaja i prihoda i izracunao da bg-pozega nije isplativ? Da li si u racunicu na 10 godina ubacio i poginule ljude na ibarskoj koji bi doprinosili budzetu a koji nece doprinositi jer su poginuli zbog nedostatka autoputa?

Projektant brine o stvarima za koje je propisano da brine. Ako hrast nije bio pod zastitom drzave za njega je to samo jos jedno drvo na putu. I da, hrast je bio truo sto mozes videti i na slici koju sam postavio i na linku sa n1 vesti.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

a svajcarska vojska podize vestacke rezervoare i helikopterima vuce vodu da hladi krave

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1018190
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

ftj, nisam ti ja pogodan za taj nacin rasprave, ima ko voli pa udrite
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Ne vidim šta je čudno ili neočekivano u celoj priči - donet je specijalan zakon kojim se otima imovina da bi se dala privatnim investitorima, pa gde je tu neko drvo ili nešto.

A što se tiče pitanja samog auto puta, i mene zanima kakva je i koja tu računica. Ako nameravaju da otplate, održavaju i profitiraju od ono malo turista što ide u CG i lokalnog stanovništva, mislim da je malo nerealno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

dragan napisao:a svajcarska vojska podize vestacke rezervoare i helikopterima vuce vodu da hladi krave
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1018190
Zato su njihove krave ljubičate. :D
ftj napisao:Slika
Ovo bi palo samo od sebe vrlo brzo.
Ne vidim problem što je posečen, ali vidim što projektant nije znao za njega. Da jete znali bi i da je truo i odmah bi se rešio problem. Ne bi se mesecima debatovalo da li je hrast hrast, crkva ili nešto treće.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Bas tako, prvi put sam za trulez cuo kad je isecen, a nesto ne verujem da su to znali uopste, boleo ih kurac...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Zoranu?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ok izvinjavam se, al stvarno mi ide na qrac to sto se u ovoj zemlji dize frka i panika zbog trulog hrasta(bar 20 puta su rekli da je truo) a dobrobit je autoput koji ovoj zemlji nedostaje vec decenijama i zbog cijeg je nedostatka poginulo hiljade i hiljade ljudi u proteklih 20 godina a da ne pominjem kakav udarac autoput ima za razvoj celog dela kroz koji prolazi.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Prvi put kada je hrast "odbranjen" pre neki mesec govorilo se da je truo. U svakom slučaju mogli su da ga zaobiđu da su vodili računa o svemu.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Bio je koro intervju s nekim prof dr mr fr koji je tada rekao da u ga gledali, da je truo i da je za seču, a da može da se uzme njega materijal koji bi se nakalemio na drugo drvo koje bi bilo posađeno u blizini.

U suštini, da su radili kako treba, odmah bi se znalo da je truo, ne bi bilo fame, cirkusa i pljuvačine.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Il da ga isčupaju bez halabuke, to što binse neki pojedinac, koji je znao o čemu se radi, malo bunio, prošlo bi nezapaženo :)
Odgovori