Hot hatch
Re: Hot hatch
A gde je napisao da je opasan? 

A je,opasan u zeninim rukavicama 
t

t
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I gde je tu zadovoljstvo? Držiš pun gas i to je to. Gde je šaltanje, kvačilo? Pose*em se na ovo na šta se sve svelo. On je baja vozač, ima brz auto koji sve sam radi, njegovo je da stisne gas .Naravno, bitno je da ima šal. Baš je opasan 
EDIT:
https://www.youtube.com/watch?v=ss-gGhRDpGk

EDIT:
https://www.youtube.com/watch?v=ss-gGhRDpGk
Hehe, akcenat je na ubrzanju a ne na tome da li je on opasan i da li zna da radi mali servis na otvorenom putu 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Miloše R ti je sranje i za pi*ke jer ima dsg. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ja ne verujem da se neko ko ima više od 17 godina i dalje loži da je šaltanje manuelca vrhunac vozačkih sposobnosti 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Bilo bi lepo kada bi se klinci ložili na šaltanje, ali nažalost to nije tako. Lože se na nebitne gluposti i gedžeteriju kod automobila.
Ovde je "vrhunac" sto je lik seo u nov i ispravan auto, izasao na dobar i sirok put bez saobracaja i uhvatio volan i stisao gas.
Ako je hteo da snimi ubrzanje mogao je da ga natera na valjke, isti mu k...
Ako je hteo da snimi ubrzanje mogao je da ga natera na valjke, isti mu k...
Baš naprotiv, mislim da su generacije odrasle uz F&F naložene na manuelne menjače. Ovo je posebno izraženo u USA, mada i po nemačkim forumima primećujem isto.starac vujadin napisao:Bilo bi lepo kada bi se klinci ložili na šaltanje, ali nažalost to nije tako. Lože se na nebitne gluposti i gedžeteriju kod automobila.
Inače, niko ti ne brani da šaltaš DSG

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa ubrzanje se valjda meri na putu, a ne na valjcima 
Vidi se sta je trend kod skupljih automobila 4x4 automatik, sto je opet legitimno jer se pravi ono sto je trazeno, turbofolk autoindustrije

Vidi se sta je trend kod skupljih automobila 4x4 automatik, sto je opet legitimno jer se pravi ono sto je trazeno, turbofolk autoindustrije

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nisam ni napisao da je odlika vrhunskog vozača da zna da "šalta" i da se ložim na to.
Moj komentar se odnosi da automatik ubija "lepotu vožnje". Nije samo ubrzanje odlika ponašanja automobila. I nigde nisam napisao da je dobar vozač ako radi mali servis na putu. Samo ne vidim poentu : stisni gas i vozi Miško. to ume i moja baba, omnipotentno biće 
ps. i pored svojih 70-90 k km godišnje, ne vidim potrebu za automtikom i verovatno ću do kraja ostati na manuelcu. Miloševog R-a sam probao i super ide, ne bi mi smetao DSG ali ako bi lično birao, manuelni mi je prvi pik

ps. i pored svojih 70-90 k km godišnje, ne vidim potrebu za automtikom i verovatno ću do kraja ostati na manuelcu. Miloševog R-a sam probao i super ide, ne bi mi smetao DSG ali ako bi lično birao, manuelni mi je prvi pik

Audi jeste turbofolk brend.Ivan napisao: Vidi se sta je trend kod skupljih automobila 4x4 automatik, sto je opet legitimno jer se pravi ono sto je trazeno, turbofolk autoindustrije
Ima proizvođača koji ti ne nameću automatik i 4x4

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dakle jesu bmw i mercedes turbofolkeri, jedino sa 4x4 malo kaskaju , ali nikako sa automaticima 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To je samo loženje posle bioskopa gde je šaltanje snimljeno na način da liči na bildovanje bicepsa i podlaktice kao da se je u pitanju obaranje ruku, a ne menjanje brzina...agresija koja diže adrenalin. U stvarnosti svako zna da se tako ne šalta. Kada se dođe do kupovine kola onda se vidi kako opada udeo kola sa manuelnim menjačem.Floyd napisao:Baš naprotiv, mislim da su generacije odrasle uz F&F naložene na manuelne menjače. Ovo je posebno izraženo u USA, mada i po nemačkim forumima primećujem isto.starac vujadin napisao:Bilo bi lepo kada bi se klinci ložili na šaltanje, ali nažalost to nije tako. Lože se na nebitne gluposti i gedžeteriju kod automobila.
Inače, niko ti ne brani da šaltaš DSG
Šaltanje DSG je u 90% vožnje bezpoentno.
Poslednja izmena od starac vujadin u 25 Jan 2016, 12:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Samo Škoda nije. To je penzionerski brend