Letnje gume
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Jasta.
Ima i u 185/65 15 ali nije standard pa je i cena takva.
Ima i u 185/65 15 ali nije standard pa je i cena takva.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Naravno, ima i u tvojoj dimenziji, vec je u H brzinskom indeksu i jako je skup. Kao sto ti je Dag vec rekao.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Letnja dimenzija mi je 195 65 a zimska 185 65. Znaci u Novembru uzimam GY UG8 (jer WS 4D nema ispod 205 koliko sam shvatio) a sledeceg leta biram izmedju GY EG Perf i BlueResponse, mada bih rado promenio marku pa zato mozda malo vise naginjem ka GY.
- dag81
- Kontakt:
Ima 4D 195
A ja bih pre WintResponse 2 nego ug8.
A ja bih pre WintResponse 2 nego ug8.
Elem, kome je do štednje goriva da ne stavlja UHP gume. Ne može i ekonomija i ovoliko mnogo gripa koliko Eagle F1 pruža. Mislim da sa nekom Blueresponse može znatno da se uštedi, a da se ne izgubi mnogo na gripu. Na Škodi imamo Fastresponse, izuzetno mi se dopada guma po svim parametrima. Odličan all rounder, bez ijedne slabosti.
Ono što je jako dobro kod Goodyear je osećaj na volanu. Ko to voli i ima auto gde sve ovo ima smisla, onda ima poente. Ove gume preko volana na 159 vraćaju apsolutno sve.
Tapatalk Pro
Ono što je jako dobro kod Goodyear je osećaj na volanu. Ko to voli i ima auto gde sve ovo ima smisla, onda ima poente. Ove gume preko volana na 159 vraćaju apsolutno sve.
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni deluje da je tebi potrosnja povecana jer si stavio siru dimenziju od prethodne
Brzine idu u H-a !!!

- dag81
- Kontakt:
I ja bih rekao
Doduse istina je da je otpor kotrljanja veci kod UHP gume i da je jako nisko na nalepnicama ali mislim da u praksi to ne moze biti veca razlika od 1-2dl 235 vs 225 sirine.
Doduse istina je da je otpor kotrljanja veci kod UHP gume i da je jako nisko na nalepnicama ali mislim da u praksi to ne moze biti veca razlika od 1-2dl 235 vs 225 sirine.
Ima neke logike da guma sa više prianjanja više troši i obrnuto. Utiče verovatno i na suve performanse, ali kida na stazi ili vanrednim situacijama.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ovde u SLo ima več nekolicina ljudi koji strašno kritikuju efficent grip ili šta su več od goodyeara, da su katastrofa po kiši, a i uvečavaju potrošju šta meni i nije bitno ali svejedno ), znači, ko večina goodyeara..sranje od guma 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Da...baš na te...stvarno sam iznenađen, nisam fan goodyeara, ali da su toliko loše nisam si mislio....
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da su bas daleko od sranja. 

Ne znam, nisam jih nikad probao, samo prenosim šta sam zapazio, sve više je pritužba..
- dag81
- Kontakt:
Ja ih istestirao na NAVAKU izmedju cunjeva i to zestoko ali ne mozes im nista odlicno koce i drze pi kisi kao i StreetResponse. A BluResponse vozi cale i one kopaju na mokrom.
A i Trojanac je bio tamo pa moze preneti utiske.
A i niko od nas 100 se nije zalio.
Tako da bih rekao da baratas dezinformacihama.
Stari Goodyear EfficientGrip je los na kisi, a Performans je odlican.
A i Trojanac je bio tamo pa moze preneti utiske.
A i niko od nas 100 se nije zalio.
Tako da bih rekao da baratas dezinformacihama.
Stari Goodyear EfficientGrip je los na kisi, a Performans je odlican.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, EG Performance smo vozili na onoj stazi koja je dodatno bila polivana vodom i pored slabe kiše koja je padala. Guma drži odlično na mokrom, vozio sam poligon 3 puta i malo mi je dupe pobeglo samo u trećoj vožnji kad sam po izlasku iz vožnje između čunjeva umesto oduzeo, dodao gas i uleteo u krivinu prebrzo. Ali i tu sam ostao na zadatoj putanji, samo je jedan čunj stradao. 
Tapatalk with Desire 500

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !