Mobilne telekomunikacije
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Mobilne telekomunikacije
Javi utiske, sisli su na oko 300e a time se kvalifikovao da ga razmotrim 

Kako produziti vek baterije? Sad citam neki tekst i kaze da treba vec na 50% kaciti punjac i dopuniti skoro do 100%, a ja bio ubedjen da treba do kraja isprazniti (nekih 5% pa punjenje do kraja).
Sent from my m2 using Tapatalk
@DW: Nek skine onu groznu nalepnicu 

Jel postoji neka apk za android koja prati oko/lice i ne gasi ekran dok gledaš u njega? Vidim da Samsung nekad to ima fabrički.
t
t
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Skinuta, ovo je slikano odmah nakon raspakivanja.Aca BG napisao:@DW: Nek skine onu groznu nalepnicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Malo kopiraju apple i samsunZ.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Skoro da sam odustao od Honor 6+ ili 7, jer sam odustao od DualSim Active telefona.
Ipak cu nositi dva. Sada jos samo da odlucim koja dva
Ipak cu nositi dva. Sada jos samo da odlucim koja dva

Idealno za bateriju je da se prazni do kraja i puni samo do 50-60 posto, ali što bi to radio? Koristi bateriju maksimalno kako ti odgovara, kad crkne, baci i uzmi drugu, ili uzmi drugi telefon. Trajaće uz najgore mučenje barem 2 godine.HKS napisao:Kako produziti vek baterije? Sad citam neki tekst i kaze da treba vec na 50% kaciti punjac i dopuniti skoro do 100%, a ja bio ubedjen da treba do kraja isprazniti (nekih 5% pa punjenje do kraja).
Čudo to da se puni do 60% pa opet prazniti?
Kakvi su ti Honor? I ovde u Poljskoj ih ima u svim radnjama.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Po specifikaciji i recima par ljudi, koji ih koriste, sasvim dobri.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Očekivani životni vek baterije se odnosi na broj koliko puta ćeš je prikačiti na punjač. Preporuka je zato da ciklus punjenja bude što duži, dakle trebalo bi bateriju isprazniti do kraja pa je onda napuniti i čim se napuni skinuti sa punjača. Danas su baterije jeftine a razlika koju bi napravio "nepravilnim" korišćenjem (česta sitna dopunjavanja, nagla pražnjenja tj velika struja pražnjenja) nije drastična kao nekada, zato se slažem sa konstatacijom da je treba koristiti kako ti odgovara pa zameniti kad posustane.HKS napisao:Kako produziti vek baterije? Sad citam neki tekst i kaze da treba vec na 50% kaciti punjac i dopuniti skoro do 100%, a ja bio ubedjen da treba do kraja isprazniti (nekih 5% pa punjenje do kraja).
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ok, hvala. Usput kupio sam Meizu M2 - za ove pare strasan telefon.
Na Antutu napravi oko 32000 (burazerov S4 27000). Zasad lepo radi i ispunjava moje potrebe (facebook, youtube, web pretraga sa vise tabova, tapatalk i ponekad igre subway surfers i temple run). Radi na Androidu 5.1 samo sto je preradjen i zove se Flyme OS, koji se meni svidja. Baterija je Sonijeva i ima 2500mah, uz cesto koriscenje mi je trajala 21h, uz tu i tamo koriscenje 1d i 3h, a uz mirovanje to sigurno moze dosta vise. Mane su mu sto se strasno sporo puni (2h i 30 min otprilike) i kamera nije za onog ko hoce bas dobru sliku za fejs, instagram i slicno (ajmo reci da je prosecna). Mada u odnosu na moj prosli telefon je neuporedivo bolja. Cene se krecu od nekih 120$ do 140$, mada ja sam kupio preko oglasa pa sam platio dosta vise.
Ako nekoga zanima nesto oko njega neka pita.
Na Antutu napravi oko 32000 (burazerov S4 27000). Zasad lepo radi i ispunjava moje potrebe (facebook, youtube, web pretraga sa vise tabova, tapatalk i ponekad igre subway surfers i temple run). Radi na Androidu 5.1 samo sto je preradjen i zove se Flyme OS, koji se meni svidja. Baterija je Sonijeva i ima 2500mah, uz cesto koriscenje mi je trajala 21h, uz tu i tamo koriscenje 1d i 3h, a uz mirovanje to sigurno moze dosta vise. Mane su mu sto se strasno sporo puni (2h i 30 min otprilike) i kamera nije za onog ko hoce bas dobru sliku za fejs, instagram i slicno (ajmo reci da je prosecna). Mada u odnosu na moj prosli telefon je neuporedivo bolja. Cene se krecu od nekih 120$ do 140$, mada ja sam kupio preko oglasa pa sam platio dosta vise.
Ako nekoga zanima nesto oko njega neka pita.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imam jedno pitanje u vezi garancije, u ovom slucaju tableta. Ovako ide hronologija:
03.02.2015. - predat tablet u prodavnicu gde je kupljen
10.02.2015. - dobijam mejl da je reklamacija resena tj. da je reinstaliran operativni sistem.
12.02.2015. - dobijam mejl da tablet mogu podici u servisu ako sam ga sam odneo u servis ili da cu biti obavesten kada stigne u prodavnicu, ako sam ga tamo predao.
Zanima me posle koliko dana od podnosenja reklamacije imam pravo da trazim novi uredjaj ili pare nazad i da li to sve pada u vodu jer sam obavesten o tome da je uredjaj popravljen?
03.02.2015. - predat tablet u prodavnicu gde je kupljen
10.02.2015. - dobijam mejl da je reklamacija resena tj. da je reinstaliran operativni sistem.
12.02.2015. - dobijam mejl da tablet mogu podici u servisu ako sam ga sam odneo u servis ili da cu biti obavesten kada stigne u prodavnicu, ako sam ga tamo predao.
Zanima me posle koliko dana od podnosenja reklamacije imam pravo da trazim novi uredjaj ili pare nazad i da li to sve pada u vodu jer sam obavesten o tome da je uredjaj popravljen?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa pazi, za tih 9 dana (koliko je bio kod njih) neces dobiti nista 

Brzine idu u H-a !!!