Ja ne znam da ijedan auto bez aftermarket alarma zatvara prozore sam automatski. Kod svih moraš da vidiš i držiš dugme.
Ja sam na Stila stavio da zatvara prozore po zakljucavanju iako mogu da se zatvore i otvore na daljinski. Šta mi vredi što mogu da se zatvore ako ja zaboravim?
Viđao sam ja tako otvorena kola više puta, najviše po parkinzima tržnih centara. Još gomila stvari u kolima. Sve kontam da li da zovem TC da obaveste vlasnika da dođe do kola. Pa mislim sve tu je negde, niko nije lud da ostavi auto tako na izvolte i ode. Al dešava se. Desilo se i meni da ostavim otvoren prozor malo.
Fiat po svoj prilici nema. Mora da se pritisne drugi put dugme zazaključavanje i da se drži sve dok se poslednji prozor ne zatvori. Zato ja pre nego što izađem preventive radi proverim prozore preko prekidačau vratima. Oni su automatski i rade neko vreme i nakon vađenja ključa iz kontakt brave.
nidza napisao:Ja ne znam da ijedan auto bez aftermarket alarma zatvara prozore sam automatski. Kod svih moraš da vidiš i držiš dugme.
Ja sam na Stila stavio da zatvara prozore po zakljucavanju iako mogu da se zatvore i otvore na daljinski. Šta mi vredi što mogu da se zatvore ako ja zaboravim?
Rakhil napisao:Pre ce biti da ti ulazi voda malo. Odsrafi to i skini, pa proveri kakva je guma sto dihtuje.
nuk napisao:
H4wkeye napisao:Sto mi se u trecem stop svetlu povremeno pojavi kapljice vode? To od vlage/kondenzacije?
Suze nisu sigurno
Kao što Rakhil reče, ako nema pukotine, dihtung je otišao. Skini ga i na dihtung stavi silikona, onako tanko i rešio si problem
Ok provericu. Mada Fiesta ima malo cudno to trece stop svetlo. Sam plasticni deo gde je voda je odvojen od sijalice. Taj deo je zatvoren i ne vidim nacin kako moze da se otvori. Ima neka guma okolo ali izgleda ok. Evo slikao sam