Sport
Re: Sport
Argentina nije pokazala ništa specijalno na SP. Pokazali su samo da znaju da se krljaju i šibaju po terenu. Hrvati igraju vrhunski svoju odbranu i ako zatvore Messi-ja , Argentina može da se nada golu samo preko iznudjenog penala ili neke greške.
Bice to utakmica sa puno i previse faula, jer kao gore napisano, arg igra agresivan fudbal, kao da na silu igraju, a nista posebno nisu pokazali, dobro je sto imaju stranu Favorita, ali mislim da ce Hrvatska da ih dobije, stim da ce stvarno biti teska utakmica i totalno sto se fudbala i igre biti jedna od losijih utakmica. Ali, vrlo bitna stvar ce biti i sudjenje, gde ce opet da arg vrsi pritisak na sudije, kao i do sada.
Ford S-Max 2,5t
Ford S-Max 2,5t
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Argentina nije pokazala nešto specijalno već godinama, a i Messi slabo nešto ima magije za velike mečeve, ali opet, Messi je to...svakako, Brazil je važio za najbolji tim, sa najvećom šansom, na trenutke su igrali i delovali kao najbolji tim na svetu, pa su opet ispali...sve je moguće, teško je predvideti ishod.
Edit:
Nešto specijalno od Argentine
Edit:
Nešto specijalno od Argentine

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo je poslednji voz za Mesija da osvoji titulu, a i Hrvatska mnogo duguje Argentini i moraće da vrate deo duga, tak da će morati da ih puste 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Argentina jako nervozna i gubi kontrolu. Nema tu te igre "Gaučosa" iz dana starih majstora. Hrvati igraju na zatvaranje Mesija, već su najavili da će ga Brozović čuvati. Naravno da će "umrtviti" igru. Deluje da će biti reprize finala.
Jedino ako zatvore Mbapea I Žirua mogu da se nadaju svojim penalima. Mada, teško, veliki su trkači "Pevci".
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Jedino ako zatvore Mbapea I Žirua mogu da se nadaju svojim penalima. Mada, teško, veliki su trkači "Pevci".
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Mislite da će Hrvati imati još jedan meč gde ćeš sreća u tolikoj meri biti na njihovoj strani?
Nema tu sreće, ljudi igraju, ginu po terenu.
Ja bih ih rado nahvalio ali,ali... Hrvati uvek na SP igraju u fazonu #svakiprotivnikje. To je Ćiro Blažević(i sam je to rekao X puta u intervjuima) usadio onoj prvoj generaciji (Šuker,Boban,Jarni itd.koji su igrali i za SFRJ) i onda selektori nakon njega samo nastavljaju. Ovaj Dalić iz Livna kojeg niko nije znao po rezultatima ali je bio veliki pa se tako progurao, je prešao na next level jer redovno odbija ponude po 10mil. $ iz S.Arabije itd.samo da bi vodio Hrvatsku. A meni se želudac okreće unazad. Napisao bih još štošta ali da mi ne brišu post bezveze
Ja bih ih rado nahvalio ali,ali... Hrvati uvek na SP igraju u fazonu #svakiprotivnikje. To je Ćiro Blažević(i sam je to rekao X puta u intervjuima) usadio onoj prvoj generaciji (Šuker,Boban,Jarni itd.koji su igrali i za SFRJ) i onda selektori nakon njega samo nastavljaju. Ovaj Dalić iz Livna kojeg niko nije znao po rezultatima ali je bio veliki pa se tako progurao, je prešao na next level jer redovno odbija ponude po 10mil. $ iz S.Arabije itd.samo da bi vodio Hrvatsku. A meni se želudac okreće unazad. Napisao bih još štošta ali da mi ne brišu post bezveze
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bez politike, ko ne moze da se suzdrzi neka preskoci komentarisanje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ko je rekao generalno, ja pričam o ovom prvenstvu i prvenstveno mečeve protiv Belgije (da slave svetog Lukakua čudotvorca koji je promašio ono što je bilo teže promašiti) a potom i protiv Brazila gde su dali gol iz prvog i jedinog šuta dok je Brazil imao 11 šuteva na gol. I Japan je čak bio opasniji i bolji mada ne tako izraženo tako da eto to neću podvesti pod srećom...nidza napisao:Od 6 prvenstava na kojima su učestvovali igraju 3 puta polufinale je malo više od sreće.