Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
@Floyd
U pravu si, naziv dokumenta je u stvari najbitniji u celoj priči. Svejedno nije smeo da mu izda bez potvrde policije o izgubljenom pasošu koju sigurno ne bi dobio jer mu je pasoš oduzet da ne bi pobegao iz zemlje. Niko od naših to ni ne spori i zato im je to i plaćeno.
U pravu si, naziv dokumenta je u stvari najbitniji u celoj priči. Svejedno nije smeo da mu izda bez potvrde policije o izgubljenom pasošu koju sigurno ne bi dobio jer mu je pasoš oduzet da ne bi pobegao iz zemlje. Niko od naših to ni ne spori i zato im je to i plaćeno.
Jel bar zapisao tablice ili slikao?Geza napisao:Danas brat ode malo do voća, da vidi šta se dešava. On negde na polovini i nailazi neki kombi u voćnjak nekih 200 metara od nas. Čovek izlazi i čupa jabuke.... Brat javi vlasniku da izađe jer mu neko uništava zasad voća. Dok je ovaj došao čovek sa kombijem je spakovao koliko mu je trebalo i otišao. Kasnije je saznao da je u poslednjih mesec dana nestalo oko 180 sadnica...

To jeste ali po meni je veca krivica americke grancne sluzbe jer nisu u kompu zaveli ljude koji su na privremenoj slobodi pod kaucijom.ftj napisao:@Floyd
Kod njih ispada da svako ko ima bilo kakav pasos moze da pobegne iz zemlje...
Sta je sa ljudima koji imaju vise legalnih pasosa?
Bio je predaleko.nikaragva napisao:Jel bar zapisao tablice ili slikao?Geza napisao:Danas brat ode malo do voća, da vidi šta se dešava. On negde na polovini i nailazi neki kombi u voćnjak nekih 200 metara od nas. Čovek izlazi i čupa jabuke.... Brat javi vlasniku da izađe jer mu neko uništava zasad voća. Dok je ovaj došao čovek sa kombijem je spakovao koliko mu je trebalo i otišao. Kasnije je saznao da je u poslednjih mesec dana nestalo oko 180 sadnica...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Odakle znaš da su Kurir informacije?ftj napisao:Sve i da su te kurir informacije tačne, to ne menja činjenicu da je država platila zbog svog konzula a ne zato što je Miladin prebio nekog amerikanca.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne znam zato i rekoh čak i ako su istinite to opet ništa ne menja.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/subot ... 83921.htmlGeza napisao:Danas brat ode malo do voća, da vidi šta se dešava. On negde na polovini i nailazi neki kombi u voćnjak nekih 200 metara od nas. Čovek izlazi i čupa jabuke.... Brat javi vlasniku da izađe jer mu neko uništava zasad voća. Dok je ovaj došao čovek sa kombijem je spakovao koliko mu je trebalo i otišao. Kasnije je saznao da je u poslednjih mesec dana nestalo oko 180 sadnica...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pre dve godine sam imao posetu policije i kratak razgovor, zato što sam pokušao da sačuvam jabuke od lopova pred berbu...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mozes li da elaboriras?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne bih, nije za forum. Recimo da svi imaju više prava nego oštećeni.

Postavio si im gvožđa za medvede
A posle im stavio so na ranu i držao ih u podrumu 20 dana

A posle im stavio so na ranu i držao ih u podrumu 20 dana

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nisam ni mislio da je drugacije. EU here we come. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Znam ja šta je radio: napunio patrone za tandžaru sa krupnom solju ... pa kad se raspucao po njima, ebo im je nanu-naninu

Oslo vs Smederevo, sa b92:
Info
13:34 |
Oslo: Tinejdžeri vratili 62.000 evra
13:29 |
Smederevo: Tinejdžeri od starice uzeli 8.000 €
Info
13:34 |
Oslo: Tinejdžeri vratili 62.000 evra
13:29 |
Smederevo: Tinejdžeri od starice uzeli 8.000 €