Jutros ustao i smorio se. Auto bio u garazi pa me mimoisla ona africka kisa, ali mi se nikako nije dalo busom na posao pa sam otplivao autom po onih 20cm ljigave vodurine na putu do grada. Mogu misliti koji ce kolaps da me saceka u povratku, posto ovo veje li veje, a fala bogu pola Srbije je skinulo zimske, druga polovina nije ni stavljala, treca polovina ne zna da vozi kad je sneg, kisa ili utorak, milina
Kazu krajem nedelje toplije, prolecne temperature, ali ce se i dalje zadrzati nestabilno vreme, sa kisom, oblacima itd sve do 20. Aprila. Od tad kao pocinje pravo prolece. 'Bem ti vreme
Jutros:
Subotica - Horgoš:
Subotica-Novi Sad:
Novi Sad-Beograd:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ja sa letnjim sam odlično prošao kako sam se nadao jutros, Jeste gradska vožnja, NBG-Sajam, ali prilično brza. Svejedno, ne osećam se baš komotno sa letnjima po ovakvom vremenu.
Kad mi jos neko bude rekao da sa letnjim gumama po snegu vozi normalno nateracu ga da pojede jedan od 4 Michelin Primacy HP sa mog auta, sa svih 225mm sirine.
Naravno, nisam nigde vozio auto, nego sam probao kako se ponasa na parkingu. Moze normalno da se krene, ali ne moze normalno da se stane. Verujem da ne moze normalno ni da se skrece.