Nažalost, ovo je tačno. Realno, vozački ispit bi trebalo da se sastoji od vožnje po auto-putu, noćne vožnje, vožnje po užem centru grada itd.Libero napisao:Neko je ranije lepo napisao, da u Srbiji vozači ne znaju da koriste autoput po slobodnoj proceni bar njih 70.
O presretačima
Re: O presretačima
Nije tolko nov, radi vec mesecima, samo su ga prebacili, posto je drzao prvo samo BgSaša napisao:Novi presretač ordinira na autoputu NS-BG, beli BMW 530d. Malopre ga videh kod naplatne. Nisam zapamtio tablicu, ali sigurno nije ni relevantna.
TT

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ima jos jedan takav ali crn.
Mozda mislis na e60 tj. stariji model.
- H4wkeye
Nemam pojma. Znam samo da je crn
Izgleda mi isto kao taj beli 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: O presretačima
Ako te povijaju sa f10 umaknes im kroz prvu baricu 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Samo da nisi sa Opelom, zarđaće 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Evo i ovde:
Day Walker napisao:Kao sto rekoh, beli presretac koristi BG tablice, i svaki put sam ga u tim i videoDay Walker napisao:Imaju ga bar jedno 2 god
Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: O presretačima
Nov u smislu da ga ranije nisam viđao na deonici NS-BG, a idem svaki dan na posao u BG i nazad već skoro 3 godine.
TT
TT
Jedan lik se pojurio po Beogradu sa belom F10 sa kosovskim tablicama.Zato i kazem da je bio ili je jos na tim tablicama.Day Walker napisao:Evo i ovde:Day Walker napisao:Kao sto rekoh, beli presretac koristi BG tablice, i svaki put sam ga u tim i videoDay Walker napisao:Imaju ga bar jedno 2 god
Na obilaznici A6 zaustavio drugi A6.
Pandur u uniformi izasao, a odmah su ugasili blinkere, cim su stali, da ne privlace paznju
Pandur u uniformi izasao, a odmah su ugasili blinkere, cim su stali, da ne privlace paznju

Jel koriste jos ove motore?
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Pre 2 nedelje crni audi A6 tablice SM presretac, zaustavio lika u Mondeu kod plavog mosta
- H4wkeye
Ako mislis na motore presretace, koriste.Scuderia napisao:Jel koriste jos ove motore?
Pre jedno mesec dana vozim se po autoputu, tacnije izlazim na autoput kod Arene iz one samousluzne perionice.. Krecem prema Gazeli i desna kolona ide sporo, 60-70 km/h.. Iza mene, jedno 50 metara, A6, prelazim u levu traku i hop- posle dve, tri sekunde eto ga meni u braniku (valjda zbog duplog izduva misli da imam "ljutu" masinu). Ja lagano do 80, preticem kolonu i sklonim mu se u desnu stranu, te on nastavi dalje sa 88 km/h...
Pa ne kopcam se ja na ledjima

Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.