Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

Ne Slobo,to sam znao,iskljucio sam automatsko osvetljenje i pojacao oba do kraja...
Samo ne znam da nema S3 jos neku dodatnu opciju...
Htc je bas osetno jace sijao...
Jedino sto mi S3 deluje kao da ima veci ppi,bas je nekako tecna slika,moguce da je i zato sto je dosta bio zatamnjen,a pri jacem osvetljenju pixeli vise dolaze do izrazaja...

Laki,ako je tako,bas je glupo... Mislim,tamo u osvetljenoj delti mi je bas zasmetalo sto nije jaci... Nije strasno toliko da se ne vidi,ali nije svejedno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Ebem li ga, ovde kazu:

Battery life is terrible...

http://mobile.theverge.com/2012/11/16/3 ... dna-review
Pa sta znam...mozda oni misle da je losija nego sto su ocekivali, jer je od Note 2 i po GSM Areni slabija skoro 50%.
Bateriju na Note 2 svi hvale, kao i sam uredjaj te mislim da moze da bude dobar izbor za onog kome treba toliki telefon...ja bi posle Note 1, hteo nesto "normalnih" dimenzija ali nismo svi isiti.

@Heroj

Pa s'obzirom da telefon maltretiram uglavnom van kuce (kuci samo za pozive), ja mozda i nisam primer nekog zahtevnog korisnika a stvarno mi nije problem da ga punim svako vece.
Ako ti treba dobra autonomija probaj Note 2 ako ti nije preveliki, jer po svim testovima on je tu najbolji.
Nokiu 920 i ja gledam ali bi se ipak jos neko vreme drzao podalje od WP 8...nov je to sistem.
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Samo za xepoja :-) ... aktivno sve zivo, pored ovih akauntova sto se vide, tu su jos i prognoza, badu, itd ...znaci lesio sam ga danas svecki i opet baterija kulijana 46% :-)
SlikaSlika

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

A da, zaboravih da dodam da je o/c-ed @1500MHz

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

Ovo bese slim bean i speedmod. A koju si apk za oc?

Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Slika
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

Ima vec u Settingsu (Performance), samo ti treba drugi kernel. Nije speedmod, presao sam na Thor zbog b-led opcije.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I ja se nekako izborio sa ovim mojim govancetom. Evo sad ga filujem, pa ćemo videti kako će se ponašati ubuduće.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

@ podvarak, daj mi onda link thor-a, posto ga na xda nema, obrisali svugde, jer je kreator nepodoban.

i jel koristis ide, cwm flash kernel, pa onda restart opet u recovery, pa onda rom+gapps?
Slika
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

http://forum.tegraowners.com/viewforum.php?f=35 ... imas ICS i JB verziju, tako da pazi. Snimi ga na karticu, reboot u cwm pa flash.

A ne znam sto pitas za rom i gapps? Oces da predjes na slim? :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

podvarak napisao:Samo za xepoja :-) ... aktivno sve zivo, pored ovih akauntova sto se vide, tu su jos i prognoza, badu, itd ...znaci lesio sam ga danas svecki i opet baterija kulijana 46% :-)
SlikaSlika

E vidis,o tome ti pricam :)
Ti generalno sve to manje vise ne koristis i to je sve aktivno malo u pozadini...
Ja recimo na svakih pola sata otkucam nesto na face/instagram,na svakih 15 minuta prelistam instagram i recimo da imam prosecno oko 15 chekinova na foursquare dnevno,kada god ne radim nista,pa cak i u sred kafica,ukljucim polovniautomobili,novosti,blic,app za faks... Live wallpaper,4 aplikacije za vreme,temperaturu,prognozu,task killer,gmail sa dnevno 10 mailova u proseku,youtube widget i ne znam ni ja sta vise... Svih 5 homescreenova su mi puni. Veoma malo vremena provedem gajbi dnevno u proseku,pa mi je telefon primarni uredjaj.
Takodje,sve te mreze mi konstantno izbacuju notifikacije i sve ih proveravam,tako da mi je ekran bas dosta upaljen...
Jednostavno,bas razlicito koristimo telefon. Mnogo mi je upaljen internet i ekran mi bas dosta dnevno svetli...
Kazem ti,note mi nije izdrzavao od recimo 12 popodne,do 2 uvece...
Xperiu arc jedva nateram da uspe...
Imam punjac za kola,pa povremeno moram da prikljucim na pola sata,cisto da ne rikne...
Da ti ne pricam sto ni jedna riba sa kojom blejim nema neki normalan telefon ili racun,pa sve kod mene proveravaju face i te gluposti...
Riba sa kojom najvise blejim cak nema ni komp kuci,pa onda mozes misliti koliko mi dnevno otima telefon,te za faks,te za face,te za ovo i ono...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Koliko ja vidim, Note 2 je ko stvoren za tebe :)

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

podvarak napisao:http://forum.tegraowners.com/viewforum.php?f=35 ... imas ICS i JB verziju, tako da pazi. Snimi ga na karticu, reboot u cwm pa flash.

A ne znam sto pitas za rom i gapps? Oces da predjes na slim? :)
Pa mislio samda predjem ali dodacu onu standardnu temu za bat. I ne znam bese da li ima dodatak za ikonice ili je onaj standardni icon pack.

Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Slika
Xepoj87
Reactions:

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

Floyd napisao:Koliko ja vidim, Note 2 je ko stvoren za tebe :)

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Jbg,problem je sto imam bas zensku saku :D
Bas mi smetao note...
Ali eto,videcu,mozda uzmem od drugara da nosim note 1 jedno mesec dana,pa se mozda priviknem...
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

Ja i dalje tvrdim da sam online na vise akauntova od tebe :) Otprilike slicna stvar sto se tice koriscenja i nevadjenja iz ruke, jedino sto nemam 5 ekrana jer mi realno ne treba vise od jednog za sve sto hocu da vidim kad ga otkljucam. Da si pogasio sve sto ti ne treba, tipa ti ostali homescreen-ovi, 4 prognoze :) i naravno task killer, izvuko bi ti jos toliko sigurno. No nebitno, s takvim setup-om tesko ce ijedan fon da ti izgura duze od podne.

@sebekkg: imas vec par opcija za batt. icon u podesavanjima.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Ostatak procitajte na b92
Slika

Sent from my Xperia S using TapaTalk2
Odgovori