Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Grčka

Post od Paja »

KDman napisao:Ima li ko kakvu preporuku za Krf, ili Sitoniju.
Znate ono lepo, mirno, da nema dece kao u vrtiću, a da nije skupo. :D
Ne znam za koji period te interesuje, al ja sam jurio za kraj avugusta Sitoniju ili Tasoso i jedva sam našao. Sve prodato.
Ako ti odgovara karaj avgusta mogu da ti pustim linkove za tri objekta na Sitoniji koji su imali prazan trokrevetni apartman.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ja cu pokusati ove godine Tasos. Ko ode na Sitoniju obavezno obici Likithos village, Armenistis i Kalamitzi. U Kalamitzi i Likithos village su uglavnom Svabe, sto dosta govori :) Boravio u Toroniju, dobro kao baza za obilazak i spavanje, plaza lepa. Bio u Vili Maria, ova sto je na bookingu, ali vidim da su i oni mrka kapa do kraja avgusta.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Grčka

Post od Saša »

Ne znam samo kome su prodali sve kapacitete, ovde je primetno manje ljudi nego ranije, pogotovo naših ljudi (ili bar ja imam takav utisak). Mnogo više ima mađarskih, bugarskih, nemačkih, poljskih, makedonskih, rumunskih... i drugih tablica. Malopre se vratili sa plaže u Kalamitsiju - poluprazna, baš sam bio iznenađen! A prošle godine gužvara non-stop... Sinoć u Sartiju odmah bez čekanja dobili sto za četvoro kod Ovelixa, ranije skoro nemoguća misija...:D
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

To ni meni nije jasno, ista situacija je u Nikitiju i N.Marmarasu ?! Plaze su polu prazne a pricaju kako nema slobodnog smestaja a ako ima,cifre su velike. Juce su bili Rumuni da pitaju za cenu apartmana i kada su culi da je sada 70e (mi placamo 50e), samo su produzili dalje. :-?

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Srba ima toliko puno na Sitoniji da mi je zamalo preselo

Sent from my Tesla_Tablet_785 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Ima ali meni to licno ne smeta. Juce su nam bas moji novosadjani preporucili minimarket gde ima bas dobrog flasiranig piva po odlicnim cenama. :mrgreen:
Zar mi ti nisi rekao da je u kampovima drugacije ?

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ni meni ne smeta, čak mi i prija kada vidim da mi naše tablice dolaze u susret. Za sada nemam nikakva loša iskustva sa našim ljudima na letovanju, čak se i družimo sa nekima iako smo ih prvi put u životu videli, razmenjujemo informacije o plažama i lokacijama, deca nam se kupaju i igraju zajedno... A ove godine je naših stvarno malo, odmah mi je to upalo u oči. Možda oni "problematični" idu više na prvi "prst"? Ovde je mahom sve o.k i fin svet. :D
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Dosta zavisi i od smeštaja. Mi smo bili u valjda najskupljem, i sve im je puno. Kao i prošle godine.
Gde se nalaze ti apartmani za 50 ili 70e i koliko su veliki, kakvi su?

TT
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

misha napisao: Zar mi ti nisi rekao da je u kampovima drugacije ?
U kapmu Thalatta, koji je sam vrh ponude ih je bilo 90% gostiju
Pritom, skupo je mesto, skuplje od apartmana dosta
Niti mi je jasno, niti razumem
Sto je najgore, 80% nasih ne ume da uziva u kampu i prirodi

A nije mi odmor dokle god slusam srpski jezik oko mene, dok gola deca raznog uzrasta pisaju oko mene, dok ti sunarodnici pljuju po politicarima
Nije mi to gust

Pre par godina je bilo to najlepse mesto u severnoj Grckoj, od ove je bulja, na moju ogromnu zalost
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Jbg kod nas u apartmanima su dve familije sa Vozdovca, fini neki ljudi. Pomislio sam u pocetku da su novosadjani. :grin:

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Grujo, onda odmor trazis van Grcke :)
Verovatno i ti smetas nekim od tih ljudi, ali u takvom svetu zivimo.. jbga
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

misha napisao:Jbg kod nas u apartmanima su dve familije sa Vozdovca, fini neki ljudi. Pomislio sam u pocetku da su novosadjani. :grin:

:kezo:

a provalio si da su fini neki ljudi iz Beograda samo zako što kukaju na saobraćaj u Grčkoj! :mrgreen:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

DW, kazem ti, do ove godine je bio raj
Nije da nije bilo nasih, ali su fini bili i malobrojni

A to da ja smetam nekome... Nema sanse, bas nikome

Sent from my Tesla_Tablet_785 using Tapatalk
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

schonenk napisao:Ja cu pokusati ove godine Tasos. Ko ode na Sitoniju obavezno obici Likithos village, Armenistis i Kalamitzi. U Kalamitzi i Likithos village su uglavnom Svabe, sto dosta govori :) Boravio u Toroniju, dobro kao baza za obilazak i spavanje, plaza lepa. Bio u Vili Maria, ova sto je na bookingu, ali vidim da su i oni mrka kapa do kraja avgusta.
Kalamici je bila najsredjenija lokacija na kojoj sam boravio bilo gde na nekom od 3 prsta ili zaledjini.
I tada je bilo tako, mislio sam da sam u Nemackoj, poneki Grk, poneki Francuz ili koji vise Holandez a bio sam tokom 3 nedelje boravka jedini sa podrucja ex SFRJ.
Upravo sam tu naucio kako Grci naprasno razumeju sve kada se uhvate u pokusaju prevare i pomene gazdi pretnja policijom (turistickom). Eskpresno administracija izadje iz zaboravnosti.
Konkretno, pokusali su da mi naplate boravak vise nego Nemcima samo i jedino iz razloga porekla (srpskih) dokumenata, uz sijaset prica za izgovor zasto je razlicita cena za mene i zasto ne moze da se dobije racun za ono sto se placa.

Isao bih ponovo, priroda i ostalo je jako dobro, ako bude zgodne prilike. Preporuka.
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

paja napisao:
KDman napisao:Ima li ko kakvu preporuku za Krf, ili Sitoniju.
Znate ono lepo, mirno, da nema dece kao u vrtiću, a da nije skupo. :D
Ne znam za koji period te interesuje, al ja sam jurio za kraj avugusta Sitoniju ili Tasoso i jedva sam našao. Sve prodato.
Ako ti odgovara karaj avgusta mogu da ti pustim linkove za tri objekta na Sitoniji koji su imali prazan trokrevetni apartman.
Ako imate nešto, dajte link, mejl... Nije kasno ni početak septembra.
Je li bolje vreme u septembru na Halkidikiju ili Krfu. Na Halkidikiju sam bio X puta, i septembar zna da bude loš. Vetar zna da pravi problem. Kako je sa Krfom?
Odgovori