Dobro veče
Re: Dobro veče
Jos vise staticnih radara po autoputu nego u AT i nema obavestenja da si usnimljen (blinkanja i sl.) 

Ja sam čuo da je baš striktno i da mora da se poštuje i da zato ljuba ostvaruje one potrošnje 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Malopre sam Deltom palio Golfa V 1.9 TDI preko kablova. Izrazi lica ljudi iz automobila koji pored prolaze su neprocenjiva. Golf stoji regularno pored puta, a Delta u suprotnom smeru ponosno pomaze legendarnom Golfu.
P.S. Imao sam parce neke plastike koja je stajala preko + kleme (bila je preko vezice stegnuta na kablove) i valjda je stitila klemu od vode ili cega vec. Posto sam izlomio vezicu da bi stavio onu stipaljku, nisam je vratio pa ne znam sad da li da je vracam nazad. Jel moze nesto da skodi ako stoji onako "gola" klema?

P.S. Imao sam parce neke plastike koja je stajala preko + kleme (bila je preko vezice stegnuta na kablove) i valjda je stitila klemu od vode ili cega vec. Posto sam izlomio vezicu da bi stavio onu stipaljku, nisam je vratio pa ne znam sad da li da je vracam nazad. Jel moze nesto da skodi ako stoji onako "gola" klema?
Smoriće se kao plovak 
TT

TT
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ubedjen sam da je makar 2/3 ljudi mislilo da on tebe pali na kablove 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

I to samo zato sto nije u Bosni - inace bi svi bili ubedjeni u to

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Bitno da ja znam ko je tu koga upalio.
Ali bez zezanja, faca lika iz A6 S line koji spusta 100% zatamnjeno staklo, gleda onako u automobile pa gleda mene i ortaka i nista mu nije jasno.

Ali bez zezanja, faca lika iz A6 S line koji spusta 100% zatamnjeno staklo, gleda onako u automobile pa gleda mene i ortaka i nista mu nije jasno.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Garant je bio frapiran sto vozac golfa pali na kablove auto neprijateljske marke 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Kuzmanovic
Dobro brate pobedio si, Golf je palio Deltu.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kako nam se zove ona tema Gde da kupim, ne mogu da je nađem u pretrazi?
- Kuzmanovic
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Taj stari Obrenovacki je put koji kao da je neki seoski put, svasta se tamo moze videti. Mada obozavam da vozim bajs tuda.