Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Moj poznanik je namestio da se u Bugarskoj izvuku dva puta (nedelje) za redom isti brojevi, tako da su ovi nasi male bebe 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Namestaju tako sto samo manje kuglice mogu da izadju??
Koliki je dobitak na kraju?
Koliki je dobitak na kraju?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Bice da je ipak neki bot pogresno upisao broj(21) a nije mogao da ga obrise pa samo dopisao sledeci(27) a posle igrom sudbine(sansa 1:36) stvarno izasao 21 sto je verovatnoca kao da pogodis broj na ruletu.
Dakle ipak su samo retardirani ali ne i toliko da bi namestali loto, igru u kojoj 50% uplata automatski ide kuci.
Dakle ipak su samo retardirani ali ne i toliko da bi namestali loto, igru u kojoj 50% uplata automatski ide kuci.
Stevo, mogu se raspitati kako je to uradio, mada mislim da je ubijen. Provericu.
Ftj, namesta se to bez problema, kao I rulet.
Ftj, namesta se to bez problema, kao I rulet.
Ovako. Ja poznajem coveka (moj komsija) koji je dobio 1,4 miliona evra na lotou. Sasvim obican covek, lekar, dakle nikakve veze nigde niti bilo sta. Igrao covek par kolona sa njegovim tastom i u trecoj koloni ubodu sedmicu.
Of kors, nije se znalo to odmah naravno, ali je ipak ispricao pricu, cak ima i izjava data Blicu od strane njegovog tasta. Covek se inace odselio, uz foru da prodaje stan i kupuje veci na kredit.
Kada se sve "sleglo" nije mu bilo problem da to iznese u javnost, ali naravno da je frka povelika. Ipak je to velika lova - covek nije spavao par meseci kako treba. Ljudi ne veruju da se bilo sta dobije, nije ni on verovao dok nije dosao u Lutriju. Cak su mu nudili pandura u civilu da ide s njim u poresku kad prijavljujes porez na dobitak - jedan od nusprodukata sto zivimo u Srbiji. Nikakav problem nije imao, pitali ga samo oce li da mu uplate lovu ili da deponuju pa da uzima iz trezora. I to je to.
Of kors, nije se znalo to odmah naravno, ali je ipak ispricao pricu, cak ima i izjava data Blicu od strane njegovog tasta. Covek se inace odselio, uz foru da prodaje stan i kupuje veci na kredit.
Kada se sve "sleglo" nije mu bilo problem da to iznese u javnost, ali naravno da je frka povelika. Ipak je to velika lova - covek nije spavao par meseci kako treba. Ljudi ne veruju da se bilo sta dobije, nije ni on verovao dok nije dosao u Lutriju. Cak su mu nudili pandura u civilu da ide s njim u poresku kad prijavljujes porez na dobitak - jedan od nusprodukata sto zivimo u Srbiji. Nikakav problem nije imao, pitali ga samo oce li da mu uplate lovu ili da deponuju pa da uzima iz trezora. I to je to.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Jedan od komentara na netu je se stavljaju u bubanj male i velike kugle, 7 je manjih dok ostale ne mogu da prodju. Onda kad se vide van bubnja sve su iste velicine.
Drugi komentari su uglavnom kako bi voditeljku svi otkinuli
Drugi komentari su uglavnom kako bi voditeljku svi otkinuli

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
U lutriji je Djuka bio predsednik skupstine do prosle godine, nista retardirano od njih me ne moze iznenaditi.
Realno, ne znam kako im softver tacno radi kalkulacije za broj dobitnika, ali neka bude da postoji sansa da je tehnicki zajeb - either way, niko im nece verovati. Al jebiga, kad imas drzavnu lutriju, njen kvalitet zavisi od ljudi koje izglasas, sta da se radi.
Namestanje ide na tezinu uglavnom, bar slucajevi koji su u svetu provaljeni. Velicina kuglice isto moze da se upotrebi, ali kontam da je veci cim.
Realno, ne znam kako im softver tacno radi kalkulacije za broj dobitnika, ali neka bude da postoji sansa da je tehnicki zajeb - either way, niko im nece verovati. Al jebiga, kad imas drzavnu lutriju, njen kvalitet zavisi od ljudi koje izglasas, sta da se radi.
Namestanje ide na tezinu uglavnom, bar slucajevi koji su u svetu provaljeni. Velicina kuglice isto moze da se upotrebi, ali kontam da je veci cim.
Stevo, I ja spadam u drugu grupu. 
Rulet se namesta tako sto imaju izuzetno jaki vazdusni topovi koji preusmere kuglicu da ode gde ne treba (govorim za elektronske). Magneti su zabranjeni.

Rulet se namesta tako sto imaju izuzetno jaki vazdusni topovi koji preusmere kuglicu da ode gde ne treba (govorim za elektronske). Magneti su zabranjeni.
PA ZAŠTO MU TO RADE???
Naš premijer će kolikosutra danonoćnom istragom da raskrinka i pokažnjava ovu bandu što pljačka narod preko televizora

Naš premijer će kolikosutra danonoćnom istragom da raskrinka i pokažnjava ovu bandu što pljačka narod preko televizora

steva_anya napisao:Drugi komentari su uglavnom kako bi voditeljku svi otkinuli

Ovo je direktan udar na Vucica.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija i obaveštenja radi utvrđivanja svih činjenica i eventualnoj krivičnoj odgovornosti u vezi izvlačenja brojeva u igri na sreću LOTO Državne lutrije Srbije koje je emitovano u direktnom televizijskom prenosu na televiziji Prva, rekla je danas Tanjugu republički javni tužilac Zagorka Dolovac.
izvor Tanjug
Dali će biti nešto, ili će `pojeo vuk magarca` videćemo.
Ma, razumem ja da se gotovo u svakoj državi ponekad namesti, ni to nije ok jer `kuća` uvek dobija, nema potrebe za time.
Ovo u DLSu je poprimilo sasvim druge razmere, koliko se namešta da ne bude sedmice, kako se upravlja finansijama, ma sramota...
Ps: voditeljka
izvor Tanjug
Dali će biti nešto, ili će `pojeo vuk magarca` videćemo.
Ma, razumem ja da se gotovo u svakoj državi ponekad namesti, ni to nije ok jer `kuća` uvek dobija, nema potrebe za time.
Ovo u DLSu je poprimilo sasvim druge razmere, koliko se namešta da ne bude sedmice, kako se upravlja finansijama, ma sramota...
Ps: voditeljka

Aj ovde sad u 10e da ce tuzilastvo da shvati da je u pitanju tehnicki propust koji nije uticao na krajnji ishod.
Ocigledno je samo greska u pitanju osim ako ne mislite da je i onaj lik sto radi u reziji umesan zajedno sa jos 10 ljudi. Al u najmanju ruku za ovo bi trebalo smeniti par direktora jer je ugled nepovratno unisten. Mada u sustini svaki pravi kockar uvek vice kako je igra namestena al i dalje je igra
Ocigledno je samo greska u pitanju osim ako ne mislite da je i onaj lik sto radi u reziji umesan zajedno sa jos 10 ljudi. Al u najmanju ruku za ovo bi trebalo smeniti par direktora jer je ugled nepovratno unisten. Mada u sustini svaki pravi kockar uvek vice kako je igra namestena al i dalje je igra

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
ftj Ja se nikad ne kockam, ne kladim se, tako da nemožemo
Lično mislim da je više ljudi u celoj priči, prava organizacija.

Lično mislim da je više ljudi u celoj priči, prava organizacija.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pravo da kažem, ja igram taj loto, uglavnom zbog keve, opalimo po jednu kombinaciju, čisto onako. Reč je o klasičnom bacanju para u vetar, kud i kamo veći je gubitak na Lotou nego npr. na kladionici, ali ajde igramo... merak nam. Neko od zvaničnika bi zaista trebao da bude idiot da namešta igru koja je već samim pravilima nameštena, jer je verovatnoća za dobitak 7-ice 1:14+ miliona.
Širim haos!
Pa onda nije namestena vec samo teska za pogodak.