Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije ovo Fruška gora, ovo je uzbrdica na izlazu iz Sr. Karlovaca gde je krenulo klizište na strmini pod putem koji je malo ulegao zbog čega je jedna traka zatvorena i saobraćaj je na toj deonici zabranjen za teretni saobraćaj
EDIT:
Geza me pretekao nego, meni zanimljiva pojava nekoliko kuća na tim strminama gde nisam siguran da bih smeo da spavam posle ovih dešavanja
EDIT:
Geza me pretekao nego, meni zanimljiva pojava nekoliko kuća na tim strminama gde nisam siguran da bih smeo da spavam posle ovih dešavanja

Zabranjen? Bilo je dosta kamiona danas.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Kontakt:
Verovatno su počeli da ih puštaju, poslednji put sam prošao tuda u utorak i regularno stoji policija kod skretanja za Bešku i preusmerava kamione ka istoj, tako je bilo od akcidenta što bi rekli spikeri sa RTS-a 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam čuo od šuraka da nameravaju uskoro da rade ceo taj deo, ono što je trebalo da završe još pre dve godine (ako me sećanje dobro služi) pa da spoje novi put od Inđije do S.Karlovaca.
Posetite www.garaza.rs !
Odjednom se pojavilo 4 miliona evra? Teško da će biti ove godine...

- nuk
- Kontakt:
Verujem da hoce, za to ce naci para, samo taljenje moze da potraje

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Frizider ima bolju rezoluciju, ovo je krompirom snimano. 

Brat snimao, telefon SE K510i, konvertovan snimak iz 3GP u AVI format, provučen kroz Movie Maker i okačen na Youtube. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
K510i, ja sam imao K500, dobri su to telefoni.
Moj upao u vodu bio, i kad se osusio i dalje je radio sve ok
.