O presretačima
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: O presretačima
Tako sam besan sto vise nema presretaca !!! Osecam se kao poslednja budala kada se vracam kuci sa posla autoputem. Zasto ih nema, ne razumem ???????? Ko ih je zabranio i zasto ??????????
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Banned
E vazi, kako ti kazes ! 

O presretačima
mene pre neko vece zamalo da uhvate na pancevackom mostu.. beli bmw F10, posto sam provalio da je presretac usporio sam, ali su posle min zaustavili neku hondu..
@Ogi.. ti uzivas kad nekog kaznjavaju ili sta? tebe brine sto nema presretaca?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Ogi.. ti uzivas kad nekog kaznjavaju ili sta? tebe brine sto nema presretaca?
- Day Walker
Brate ima ih, kao i tebe u Knezu pre 2 veceri.. Samo sto ih ne vidis, ako ni meneOgi napisao:E vazi, kako ti kazes !
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I treba da ih ima i treba da kaznjavaju. Sta, treba da puste da divlja kako ko hoce?
@Ogi, ima ih i dalje oni nikada nisu bili zabranjivani. Jedino sto ih mozda sada nema toliko po samom BG-u koliko van njega.
@Ogi, ima ih i dalje oni nikada nisu bili zabranjivani. Jedino sto ih mozda sada nema toliko po samom BG-u koliko van njega.
Presretaca treba da ima, pogotovo na auto-putu. Zaustavna traka treba da se kaznjava za sve pare.
Ja ih vidjam po Bg.
U nedelju kod iskljucenja za Sabac crni e60 530d.
Beli f10 drzi Beograd.
A6ice standardno...
Ogi histerise kao zena, standardno...
Ja ih vidjam po Bg.
U nedelju kod iskljucenja za Sabac crni e60 530d.
Beli f10 drzi Beograd.
A6ice standardno...
Ogi histerise kao zena, standardno...
-
- Banned
Neverovatno uzivam kada hvataju likove koji idu zaustavnom ali neverovatno. Generalno ludim zbog bilo kog oblika bahatosti.
- H4wkeye
Skode i Passati na Ibarskoj
I A6 isto.

-
- Banned
Na autoputu u BG ih nisam video barem 6 meseci, prema tome smesno je tvrditi da nikada nisu zabranjeni, nisu zvanicno ali su sklonjeni. Idem i vracam se sa posla auto putem, znam kako je bilo.
O presretačima
ne razumem sta tebe briga da li neko ide zaustvnom 30kmh kad je spic ili je prekoracio brzinu na autoputu... ali ako te to cini srecnim samo ti uzivaj.Ogi napisao:Neverovatno uzivam kada hvataju likove koji idu zaustavnom ali neverovatno. Generalno ludim zbog bilo kog oblika bahatosti.
- H4wkeye
Ogi, bas naprotiv. Pojacali su aktivnost. Kazem, mozda ih je manje bilo po BG-u a vise dalje po autoputu i magistralama. Ove godine je kaznjeno preko 1000 lica samo u Junu od strane presretaca na autoputu, sto je skoro 10 puta vise nego 2013. 
@Adrei, znaci mi smo ovce sto vozimo u guzvi a taj lik sto ide zaustavnom pa makar i 30kmh je bas pametan? I treba da ih deru od kazni.

@Adrei, znaci mi smo ovce sto vozimo u guzvi a taj lik sto ide zaustavnom pa makar i 30kmh je bas pametan? I treba da ih deru od kazni.
Kako ti nije jasno? Ti sto se kurce po zaustavnoj traci kasnije prave guzvu kad se ulivaju u srednju traku
I ja sam za kaznjavanje tih likova
I ja sam za kaznjavanje tih likova
- Day Walker
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dal je realno da si ovo pitao? Naravno da treba da kaznjavaju, ke*a mi se od pametnjakovica koji voze zaustavnom, a takvih je gomila.ADrei napisao: ne razumem sta tebe briga da li neko ide zaustvnom 30kmh kad je spic ili je prekoracio brzinu na autoputu... ali ako te to cini srecnim samo ti uzivaj.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk