Beograd
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Beograd
Meni je burma bila ok dok sam bio klinac. Al tamo znas ko je kakav. Ali evo ovde na Dorcolu gde sam sad sve bre foliranti i klosari. Na karaburmi je malo zivnuo onaj deo iznad stadiona zbog novogradnje, ali eto sad ce dunavske terase.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Bas bzvz izjava
Naravno da znas kakvi su ljudi sa kojima.si.odrastao, kakve to veze ima sa krajem 
I naravno da.kao klinac ne mozes isto da dozivis nesto, kao kada si odrastao.
Te stvari apsolutno nikakve veze sa krajem nemaju
Sent from my Sony
I naravno da.kao klinac ne mozes isto da dozivis nesto, kao kada si odrastao.
Te stvari apsolutno nikakve veze sa krajem nemaju
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A i vremenski dislocirana emotivna doživljavanjau "kraja"
Ja po centru viđam strogo picopevce, polugejeve i sličnu snoboviju, kad naletiš na normalnog - nije odatle. To znam sigurno jer sam u osnovnu išao u centru, sadašnja Kralja Petra.
Koliko su civilizovani govore pseća govanca svuda.
@McGruja
Tako je, ima toga, mada je sve totalno odlepilo otkad sam bio klinac, sad po Kaši oklevam psa da pustim zbog igala po travi, mada je i po Kalemegdanu slično...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Koliko su civilizovani govore pseća govanca svuda.
@McGruja
Tako je, ima toga, mada je sve totalno odlepilo otkad sam bio klinac, sad po Kaši oklevam psa da pustim zbog igala po travi, mada je i po Kalemegdanu slično...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Opet, kakve veze to sa.centrom ima? U centar svi dolaze, 90% ljudi koje vidis, nije iz centra. Evo, Gruja i ja smo iz sireg centra i znamo sve ljude u ovim krajevima i tih pederluka bas slabo ima.
Ne znam gde ti vidjas ta silna pseca govna, ali ako negde ima iole kulture ciscenja za psom, to je u centru.
Takodje, broj ljudi koji dnevno prodje centrom je neuporediv sa brojem ljudi van centra.
Sent from my Sony
Ne znam gde ti vidjas ta silna pseca govna, ali ako negde ima iole kulture ciscenja za psom, to je u centru.
Takodje, broj ljudi koji dnevno prodje centrom je neuporediv sa brojem ljudi van centra.
Sent from my Sony
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Svaki cvrst stav koji je zauzme da su negde samo takvi i ovakvi u startu nidje veze
Naravno
Svuda ima mozda vise nekakvih ljudi u odnosu na druge.krajeve, ali retko postoje neka pravila.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Ja opisujem svoj utisak...umem da budem isključiv, priznajem...
@Xepoj
Prođi po Vračaru oko Hrama, Neimaru, stravično je zasrano, prolazim često, i sa psom, upada u oči, to svi znaju.
@Grujić
Odavno sam u Batajnici, upadljiva je razlika mentaliteta i ponašanja generalno, meni zato takve generalizacije nisu čudne...Karaburma, Voždovac, Bataja, Zvezdara, Zemun - tu sam sve živeo od svoje 9te do sad...ima razlika, još kako.
Mada, mnogo znači koliko se čovek prilagodi...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
@Xepoj
Prođi po Vračaru oko Hrama, Neimaru, stravično je zasrano, prolazim često, i sa psom, upada u oči, to svi znaju.
@Grujić
Odavno sam u Batajnici, upadljiva je razlika mentaliteta i ponašanja generalno, meni zato takve generalizacije nisu čudne...Karaburma, Voždovac, Bataja, Zvezdara, Zemun - tu sam sve živeo od svoje 9te do sad...ima razlika, još kako.
Mada, mnogo znači koliko se čovek prilagodi...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Osim ako se prica o ljudima sa nbga, oni su stvarno katastrofa.

Imam u Kotežu (?!) drugara koji odavno tvrdi da NBGD treba spaliti
Išao sam u srednju tamo, ima istine u tome...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Pa naravno kad on iz koteza mora dva mosta da predje da bi dosao tamo(mozda sad promeni misljenje kad su izgradili kineski).
Ca se nadovezem...Xepoj87 napisao:Opet, kakve veze to sa.centrom ima? U centar svi dolaze, 90% ljudi koje vidis, nije iz centra. Evo, Gruja i ja smo iz sireg centra i znamo sve ljude u ovim krajevima i tih pederluka bas slabo ima.
Sent from my Sony
U Bg se doselise masovno mnogi ljudi, u prekratkom roku
Sto se strogog centra tice, tu su ti uglavnom oni koji su sa najudaljenijih lokacija dosli
Znam ih bar troje, tuga ko lici i zivi na starog beogradjanina
Sav taj priliv ljudi bi bio kontrolisano vaspitavan, ali 90te sjebase moral i etiku gradskih ulica, pa divlji budu i glasniji i jaci
Posle 90ih bi opet sve to Bg sredio, ali eto, beda je pojela volju, a i mnogi odose
Imao sam stan u 7og jula, tj. baba ga je imala, koja je isto dodjos u Bg, ali kultura je bila na visokom nivou
Druga baba i deda, gradske face, imali stan kod Vuka, u kom sam i odrastao
Poredjenjem ta dva kraja, skroz je jasno zasto onaj sa Zabljaka ide u 7og jula
Kad sam kupovao svoj stan (babinim parama, jer samo mi je ta generacija stvarala veci kapital, mi ga posle samo odrzavamo
Danas nema "kraja", ima samo trud roditelja da vaspita dete i napravi kvalitetnog coveka, ili da bezis iz zemlje
Beograd se promenio do neprepoznatljivosti, a mene mrzi da bezim, pa bice sta bude
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Reko vam Ivan75 da ste picopevci i polugejevi (btw najjaci termin ikad, to je valjda kad se heftas u dupe samo prvih 5cm), odo da napravim kokice a vi krenite u natpisavanje. I samo da dodam, Bezanija samuraji, ostali gowno 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
The Others iz Močvare