Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ja video sinoć tenk u retrovizoru, al patrolni, interventna. Još mi upalio rotaciju, a ja stojim na semaforu uredno čekam zeleno. Reko sad će da me drkaju za ko zna šta. Ja se pomerim malo napred i desno ako oće da me obiđe, on se nabije opet iza mene. I tako, čekam da izađe neko, ništa. Upali se zeleno, ja desno on levo, koji mu bi nemam pojma.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Apsolutno. Još ako je vojni onda se i beže od njega. Lično se uverio.NexT napisao:To je sve nebitno.
Poenta je da se ljudi upristoje kada vide tenk u retrovizoru.
Pandurski, polu-rashodovani. Nema dela koji nije ostecen
Ako ce da uvedu vinjetu za samo 65e, skidam kapu i ljubim ruke.
Sem ako bude 65e + standardne putarine. Onda im se ruke osusile.

Ako ce da uvedu vinjetu za samo 65e, skidam kapu i ljubim ruke.
Sem ako bude 65e + standardne putarine. Onda im se ruke osusile.
Upoznao sam tih par ljudi kada sam isao na Dzipijadu na Rtnju, i po tim krajevima. Fanatici ozbiljni. Jedva cekaju da se neko zaglavi pa da ga izvlace...Rakhil napisao:Tu na Obilicevom sve neki ludaci zive. Ili jedan ludak, a drugari mu dolaze u goste. Stalno je parkiran zeleni Patrol koji je ko monster truck koliko mu je vesanje podignuto, ali je true baja jer je stalno blatnjav. Dole u Marsala Birjuzova visi lik sa Wranglerom novim, isto podignut, usis na krovu, sve redom. Sad ti video jos dva, ko da radim na Zabljaku a ne u centru grada...

Tapatalk Post
Mislim da su ovi Rubiconi sluzbeni. Ali se lokovi krajnje normalnonponasaju u saobracaju.
Svakako normalnije od vecine Q7/Ml/X5 vlasnika.
Sto se putarina tice, jbg, uvek ima ostecenih. S druge strane bice verovatno nedelnna vinjeta...
Nove naplatne i ne nicu bas. Izlaz za NS nece verovatno nikada uraditi. Samo bi onda trebalo pocistiti one stubove, cisto da ne pogine jos neko.
Meni bi odgovaralo i 200€ da je godisnja vinjeta.
Svakako normalnije od vecine Q7/Ml/X5 vlasnika.
Sto se putarina tice, jbg, uvek ima ostecenih. S druge strane bice verovatno nedelnna vinjeta...
Nove naplatne i ne nicu bas. Izlaz za NS nece verovatno nikada uraditi. Samo bi onda trebalo pocistiti one stubove, cisto da ne pogine jos neko.
Meni bi odgovaralo i 200€ da je godisnja vinjeta.
Gde cemo za docek 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hit dana
http://www.youtube.com/watch?v=ahKN1IXFKaE

http://www.youtube.com/watch?v=ahKN1IXFKaE
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Evo ga:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Dal je realno ?
Kapiram da su mu rekli da je zensko dete
Kapiram da su mu rekli da je zensko dete

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
I staro i mlado se okupilo da doceka vojvodu. Cak i forum baguje od uzbudjenja

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja mislio da je Šeki stigao još neki dan. Toliko me interesuje politika.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Fix It Again Tony.Paja napisao:Bax u epizodi Italija
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”