Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Day Walker »

TDI napisao: DW,

A ti si neki student filozofije ili sta? Ovo je forum ljubitelja automobila, na kome ima vise drugih tema nego tema o automobilima? Uvek kada otvorim nove postove, vise mi zadje tema koje sa kolima imaju veze kao ja sa nuklearnom fizikom, nego tema koje govore o automobilima. Nije ni bitno, ja sam to samo onako, prokomentarisao. Nisam mislio da razvačimo kore za pitu kupusaru.
Jesam.

Ima tema o automobilima, samo te izgleda ne interesuju.
Sto se tice razvlacenja kora, to radi moja zenska... Eno je viri iz kujne, osetila da je spominjem, pa krisom viri.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Kako bre nema sređivanja kola?
Pa središe ljudi poplavljenog Punta, ono je bilo za TV dokumentarac.
Mene lično mnogo zanima šta je bilo sa baxovom Epikom, al' jbg...

methane.master napisao:Na kraju, svaka čast vladi Srbije vođenoj mudrom i državničkom politikom premijera Vučića
+101 @Velja :masem:
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Epika dobila novog vlasnika. Covek sav srecan koliko mi je Bax pricao. Pa i ne bio kad je Bax izmenjao pola auta :kezo: Sad je stvarno k'o I svaki auto sa oglasa: bez ulaganja :kezo:
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Rakhile,

Jel VW-a ili Alfi ima više do fordova na forumu predstavljenih? Ko vozi VW na ovom forumu...ZoranBG, Miloš, ja,...a Forda Ti, profesor Vlada, McGruja, gazza, DW, maxer, dragan,...ma najjači ste. :D

Grujicu,

Rekao sam jasno sta sam hteo i mislio. Najveci tutuban bi me shvatio. A sa tim forama izvrtanja reci i postavljanja onako kako tebi odgovara idi na buvljak, mozda ih nekome i prodas. :masem:

DW,

Interesuje me mnogo vise Alfa ili VW, od Forda ili Kie. Ako, ako. Domacica zena. To se ceni i postuje. Evo sada da ti zakacim print screen, da vidiš koje mi teme prve izlaze na auto forumu...A hipotetički da nisi clan ovog foruma i da ne vidis naslov istog, tj. da ne znas o kojoj vrsti foruma se radi. Evo ovako kopirano kako trenutno izgleda...

1. Sport
2. Grčka
3. Zašto je Srbija tu gde jeste?!
4. Beograd
5. Računari
6. Audi A6 2.0 TDI 170ks S Line 2009
7. TV - Audio - Video - bela tehnika
8. Mobilne telekomunikacije
9. Smešne slike
10. Registracija vozila
11. Muzikaaaaaaaaa
12. Cene goriva u Srbiji
13. Dobro veče
14. Youtube
15. Dobrodošli!
16. Ne brže od života!

Evo 16 najsvezijih tema...Da nema teme o Rotorovom Audiju...Ne bi bilo pola slova A od auto foruma.

Ja vam jos jednom kazem forum je super. I ne nipodastavam ga ovim sto pisem. Da mi se forum ne svidja, ne bi postovao. Mada sam sve to vec rekao, ali kazem opet zbog nih koji nisu videli ili se prave.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

A od sutra struja skuplja
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

A kad poskupi struja, poskupece i sve ostalo...Tako neretko biva.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Geografije nema ni u prvih 16, Maxere moj :ccc:
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Kobro kupiJo si forda ne hvalis se :D

Inace registracija vozila (i auto osiguranje), cene goriva kod nas (i kvalitet istog), ne brze od zivota (bezbednost u saobracaju/saobracajne nezgode) nemaju pola slova a od auto foruma :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Šukno ga mladoženji :kezo:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

"Ivane, sarkazam???

U poslednje vreme imam problema da prepoznam..."

Rece ispuvak ulogovavsi se na forum...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Ivan napisao: Inace registracija vozila (i auto osiguranje), cene goriva kod nas (i kvalitet istog), ne brze od zivota (bezbednost u saobracaju/saobracajne nezgode) nemaju pola slova a od auto foruma :)

Послато са GT-N7100
Dobro brate, karikirao sam malo, ne moras i ti za sve da se hvataš kao kurva za onu stvar. Mada nije mnogo daleko od istine. 12:4 je u korist tema koje nemaju veze sa automobilima. Znaci slova A,U, i T se malo načelo od auto-foruma, ako hoćeš bukvalno! :D
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ivan napisao:Kobro kupiJo si forda ne hvalis se :D

Inace registracija vozila (i auto osiguranje), cene goriva kod nas (i kvalitet istog), ne brze od zivota (bezbednost u saobracaju/saobracajne nezgode) nemaju pola slova a od auto foruma :)

Послато са GT-N7100
Plus tema Grcka gde se provlace saveti i iskustva vezano za put do tamo
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Rakhil napisao:
methane.master napisao:Mislio sam da smo sve devojke, ukupno 4, "oterali" sa foruma. :kezo:

Šta imate za večeru? :mrgreen:

Sent using Tapatalk
Jok, Next je I dalje clan :D

Maniaxxx, ne mislim da clanstvo odlucuje o svemu vec da se izjasni o jednoj temi, tesko da je to dovoljno za anarhiju.

U tome se slažem sa tobom...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

TDI ako te zanima analiza, prebroj koliko postova dnevno ima o automobilima (automobili clanova, servis, noviteti i sl.) onda idi na forum na kome se prica samo o automobilima i vidi ko ima vise postova na tu temu, pa okaci rezultate da i mi saznamo. Pa samo kada Heroj, Laki, Flojd i Audi ekipa udju u diskusiju ima postova o automobilima koliko dnevno ima postova na vg, cbc i sta ti ja znam kojim forumima. Druga stvar je sto ovde ima tema i price oko drugih stvari, ali daleko od toga da nema price o automobilima na forumu. A i sta ocekujes da procitas na forumu, treba da okacim u temu o svojim kolima kako sam danas zamenio kablove i da napisem detaljno sta sam radio, kako je Neo zamenio sijalicu na kolima i sl.? Jbg, nema mnogo project car automobila na forumu a i oni koji imaju ne rade svaki dan nesto na kolima.

Sa druge strane, meni samo smeta kada se krene o politici na forumu, mada je ova tema dobro osmisljena kao neka vrsta filter teme gde ljudi koji bi da diskutuju o politici dodju ovde, a mi ostali ne ulazimo u ovu temu.

EDIT: Sad me Grujic podseti na temu o stanju na putevima i granicama, koliko su samo te teme pomogle ljudima u vezi putovanja i biranje rute. Skoro je neko trazio put do Srebrnog jezera i cini mi se da je dobio odgovor. Daleko je ovo od foruma na kome se pise sve samo ne o automobilima.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Svako ima nesto sto mu smeta ovde Kuzmanovicu i nesto sto ga ne zanima. Mene ne zanimaju mnoge stvari ovde, pa teme o njima ne citam. Prosto. Ne bi valjalo da je forum drugaciji od onoga sto jeste. Osetno manje clanova bi imao, bar po mojoj proceni. A i mislim da je to vec neko pomenuo. Ovako je odličan za razonodu, ima za svakoga po nesto. Pored automobila, koji nas sve vise ili manje zanimaju. :pivo:
Poslednja izmena od TDI u 31 Jul 2015, 23:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Odgovori