Rakhile,
Jel VW-a ili Alfi ima više do fordova na forumu predstavljenih? Ko vozi VW na ovom forumu...ZoranBG, Miloš, ja,...a Forda Ti, profesor Vlada, McGruja, gazza, DW, maxer, dragan,...ma najjači ste.
Grujicu,
Rekao sam jasno sta sam hteo i mislio. Najveci tutuban bi me shvatio. A sa tim forama izvrtanja reci i postavljanja onako kako tebi odgovara idi na buvljak, mozda ih nekome i prodas.
DW,
Interesuje me mnogo vise Alfa ili VW, od Forda ili Kie. Ako, ako. Domacica zena. To se ceni i postuje. Evo sada da ti zakacim print screen, da vidiš koje mi teme prve izlaze na auto forumu...A hipotetički da nisi clan ovog foruma i da ne vidis naslov istog, tj. da ne znas o kojoj vrsti foruma se radi. Evo ovako kopirano kako trenutno izgleda...
1. Sport
2. Grčka
3. Zašto je Srbija tu gde jeste?!
4. Beograd
5. Računari
6. Audi A6 2.0 TDI 170ks S Line 2009
7. TV - Audio - Video - bela tehnika
8. Mobilne telekomunikacije
9. Smešne slike
10. Registracija vozila
11. Muzikaaaaaaaaa
12. Cene goriva u Srbiji
13. Dobro veče
14. Youtube
15. Dobrodošli!
16. Ne brže od života!
Evo 16 najsvezijih tema...Da nema teme o Rotorovom Audiju...Ne bi bilo pola slova A od auto foruma.
Ja vam jos jednom kazem forum je super. I ne nipodastavam ga ovim sto pisem. Da mi se forum ne svidja, ne bi postovao. Mada sam sve to vec rekao, ali kazem opet zbog nih koji nisu videli ili se prave.