Mobilne telekomunikacije
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Mobilne telekomunikacije
Na Huawei P8 Lite imam problem sa primanjem poziva. Desava se da budem nedostupan iako mi je telefon ukljucen (airplane mod je iskljucen naravno), pa mi posle par sati stigne poruka sa propustenim pozivima. Danas sam popizdeo kada mi je stigla poruka sa pozivom koji je bio jako bitan, pa se spremam da idem u vip da im kazem par stvari. Samo ne znam da li da ih iznapusavam zbog kartice ili telefona. 

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Изнапушавај их уопштено, онако превентивно, али мислим да је проблем у картици.
ТТ
ТТ
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Desava se to i meni i devojci i burazeru.. Bas dosta ljudi ima taj problem. Mi smo na Telenorovoj mrezi..
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
Ima da im trazim drugu karticu onda, da ne ostajem bezveze bez telefona 20 dana dok je na servisu.
A koliko vam se cesto to desava? Meni se desava u proseku jednom u pet dana, a danas mi se desilo cak dva puta. Srecom pa su vecina poziva bili bezveze, osim ovog danasnjeg.
A koliko vam se cesto to desava? Meni se desava u proseku jednom u pet dana, a danas mi se desilo cak dva puta. Srecom pa su vecina poziva bili bezveze, osim ovog danasnjeg.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Svaki dan se desava. E sad ne znam koliko puta dnevno, nisam brojao
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
Znaci nije samo vip sranje. 

Screenshot cele strane... dobra fora 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Uf, koliko bi mi to valjalo. To je na fabričkom browseru?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ma jok... implementirano u sistemu.
edit: Tek sad vidim kakav je krš ovaj upload. Velika je slika pa valjda tu postoji neki limit.
edit: Tek sad vidim kakav je krš ovaj upload. Velika je slika pa valjda tu postoji neki limit.
To je manje vise normalno za GSM mreze, a u tvom slucaju moguce da je povezano sa konkretnom lokacijom.Kuzmanovic napisao:Znaci nije samo vip sranje.
Da li si ranije imao slicno stanje na toj istoj lokaciji, sa nekim drugim telefonom i drugom karticom.
Moze da zavisi i od Ugovora tj nivoa pretplate koji imas kod VIP-a. Kod njih poslovni korisnici imaju prioritet u resursima rmeze u odnosu na privatne korisnike (ugovore).
To znam jer sam bio i u jednom i drugom statusu i jasno se moze ispratiti razlika pri logovanju na bazne stanice, tj dostupnosti isith za jedne i druge u isto vreme na istoj lokaciji.
Skraceno, kod nas operateri imaju mali kapacitet radio mreze u odnosu na broj korisnika, ulaganja ne prate sirenje korisnicke baze. Na Vracaru znam za par lokacija gde je takvo stanje, manje vise tokom dana prebukirana mreza a nocu i vikendom sve radi normalno.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Vip jeste njesra. Cale ima i cesto pizdi, a stalno je na telefonu. Od toga da je nedostupan, preko iskrivljenog zvuka. Nije stalno ali ume da nervira i to dosta.
- Kuzmanovic
Ranije se to desavalo mozda jednom u 4 meseca, znaci zanemarljivo. Kako sam obnovio ugovor i uzeo drugi telefon imam problem kako sam ga opisao. Privatni sam korisnik (postpaid) vec petu godinu i tarife su mi uvek slicne, trenutno sam na nova 3 tarifi.
Kada budem isao do usca ili nekog trznog centra, svraticu do vipa da im kazem nesto i da im trazim drugu karticu, za pocetak.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Kada budem isao do usca ili nekog trznog centra, svraticu do vipa da im kazem nesto i da im trazim drugu karticu, za pocetak.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na koju ti je mrežu podešen telefon? Meni je tako bagovao kada sam držao na Auto, često boravim na par lokacija gde signal varira i onda sam tu imao probleme sa propuštenim pozivima, surf čas radi čas se zaglupi, itd...
Mada je ovo kod tebe najverovatnije do mreže problem, pogotovo ako si imao bilo kakvu aktivnost na telefonu između tog poziva kada si navodno bio nedostupan i prijema poruke o tome.
Mada je ovo kod tebe najverovatnije do mreže problem, pogotovo ako si imao bilo kakvu aktivnost na telefonu između tog poziva kada si navodno bio nedostupan i prijema poruke o tome.
There are 10 kinds of people in the world:
- Kuzmanovic
Namesteno je na auto. Sve se to desavalo kuci, gde uvek stizu pozivi, domet i net je na max itd. I da, u tom periodu sam cackao telefon (bio na forumu i sl.).
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto volim kad Telenor net bez ikakvog razloga prebaci na jebeni Edge a ima H pun signal... E ima opet da teram pauk da im digne auto.