Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Xepoj87 »

Ti bolje cuti, nominovan si vec barem 5 puta i to iz sale, mozes misliti kako ce da bude ako se nekome zameris :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kapiram da bi i on sam sebe predlozio za ban. :D

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragvorl napisao:Bio sam aktivan na nekim stranim forumima za pojedine marke i tamo je takodje bila off sekcija koja je vrlo aktivna, moglo se svasta pametno procitati, o preduzetnistvu, urejenju stambenog prostora, itd. Ne vidim nista lose u tome, narocito ako su ucesnici potkovani znanjem, a ne frustracijama. U Srbiji je po meni ipak tesko naci dovoljno materijala da forum bude iskljucivo automobilski, eventualno ako se radi o marka specificnom forumu.
Slikalusone:

Ako nekog zanima i Nemci se raspravljaju na temu dizel vs benzin i sl :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ko bude banovao NexTa čuće krckanje svojih kostiju na vučnoj rudi proizvođač Fadip Bečej. :palica:
Širim haos!
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Meni je ovaj forum cool baš zbog normalnog mod teama i opuštene atmosfere. To se zbog nekih članova polako gubi i ako se izgubi prestati ču i pisati. Največi nespecializirani avto forum u SLO je doživeo isto, dok je bio opušten, bilo je dosta i offa ogromno ljudi je pisalo, mogao si saznati šta si hteo o bilo čemu, bilo je skupova druženja zezanja....onda su došli neki novi članovi, mod team je počeo sa čudnim potezima i evo, večina stalnih i kvalitetnih članova je pobeglo....
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Samo da jedno napomenem, upuceno svima, Maniaxxx mi je samo dao slagvort: dokle god pricamo o "nekim", ne ocekujte da vas iko razume, svako ima svoj spisak "nekih" koje smatra za problem. Jednom ja idem na nerve, drugom Grujic, trecem svako od 2013-e na ovamo I tako u krug. Na stranu sto je malcice pederski pricati tako uopsteno, ako ti neko smeta I mislis da sjebava forum, imenuj ga, bez dobacivanja iz mase.

Ja svoje "favorite" ili ignorisem potpuno ili se naduvavam sa njima stalno, ali bas bih morao da se dobro zamislim da li bih nekog banovao.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Ne bih ja nikog banovao, a sa kom se najviše kačim i čiji odnos do "sugovornika" po mom mišljenju nije primeran zna se ( Aca ), ostale neke ( TDI npr i neki manje poznati člani) jednostavno ignorišem.

I da se razumemo, meni ne smeta ako ima neko drukčije mišljenje nego ja, ako me upozori da grešim, ali odnos " ja sam bog znam sve vi ste nule i budale kreteni" ne podnosim, a posebno nema mesta na forumu za takav odnos, barem među onima koji se ne znamo lično pa ne znamo baš mnogo jedan o drugom.

Na takve stvari bi morao MOD team opozaravati, brisati i slično, bez obzira koliko je popularan član koji jih piše.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Jedini pravi razlog za ban je namerno vredjanje ili omalovažavanje u bilo kom obliku ili po bilo kojoj osnovi. O svemu ostalom se može probati i na drugi način, pa ako se ima posla sa budalom onda tek ban.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Vidi ovog Maniaxa, pise srpski kao da je iz Slovenije! Ban.

Ja mislim da ne bih mogao navesti jednu osobu, koja je bas trajni ban zasluzila...samo da se malo lupaju packe, barem u vidu nekog visecasovnog bana i slicno, kada krene vredjanje.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Čemu ban? Baš se fino kao na dlanu vidi ko je iz kuće doneo nešto, ko nije, ko je obrazovan, ko ne. :-)

Tapatalk
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Na svakom svakom forumu kada udjete u pravilnik, imate pravilo koje od otprilike glasi ovako:,,Zabranjeno bilo kakvo ,,pljuvanje,, po nekom clanu i njegovim postovima,,. I svuda je to pravilo mrtvo slovo na papiru. Ako hocete auto-forum gde se to pravilo postuje stvarno, nemojte da trosite dragoceno vreme uzalud trazeci ga. Nepostovanje tog pravila, takodje je deo auto-foruma.

A zasto bi vam smetao neko ko samo ima drugacije misljenje od vas, a pritom vas nije vredjao, bar ne prvi. A ako ste vi njega vredjali, ne znam kako ocekujete da vam ne uzvrati. Svi vi koji se trenutno zalite na doticnu stvar, niko od vas nije bez putera na glavi u tom smislu.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

@Nidza
Otprilike i ja tako razmišljam.

Svako je ovde jer nešto dobija, zar ne?
Ja lično, dakle ja, nemam nameru da vaspitavam nekoga, da mu pokazujem moralno dobro, ultimativno ispravno.
Svako se dovoljno izjasnio da sklopim svoj sud o njemu.
Moram da priznam da uživam u forumu, svakodnevno, a i da bih par članova kažnjavao redovno

Ali neću to da radim, verujem u srž ovog foruma da će to da uradi na dosta bolji način

Ja i kad upozorim, to niko ne jebe, pa šta sad?

Nema teme koja nije obrađena o kolima, i to prilično detaljno
Ako i ima, a svakako da ima, to su usko specijalizovane teme

Vezano za vaše vizije foruma i tima iza njega, sve se sluša i uzima u obzir.
Ali mislite da mi nešto od toga već ne znamo? Ili da nečega nismo svesni?

Dakle, opstaje pozitivna selekcija, skart se odstranjuje na ovaj ili onaj način

Hvala vam što ste sa nama :)

Sledi vremenska prognoza
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Šta vremenska prognoza, a zahvalnost premijeru? :mrgreen:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

To za vreme prognoze :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Prirodna selekcija je jako dug proces, nije baš svakome u interesu da čita bahatost, prozivke ili neke nebuloze sve dok se stvar sama ne očisti i uredi. Tačnije, kad ovo nabrojano postane dovoljno brojno ili čak većinski, onda popravke više biti neće.

Ja sam svoje nezadovoljstvo određenim aspektima foruma već navodio, ovo što se desilo juče je jedan primer više. Mudrovanje o bukvalno svemu bez ikakve potpore u znanju i/ili iskustvu, ostrašćeno zauzmanje strana u raspravi na osnovu personalnih afiniteta prema učesniku (ličnih poznanstava i slično), spuštanje rasprave na lični nivo, ismevanje u čoporu itd... su stvari koje su ovde sve češće i sve intezivnije, hteo to neko da prizna ili ne.
Ne može niti treba administracija da ikome bira koga će da voli i koga će da brani ili zastupa, ali oko rečnika i ličnih obraćanja bi se zaista morao postaviti malo strožiji kurs.

Ovo pišem kao neko ko je godinama aktivan učesnik nekoliko foruma, vrlo raznolike tematike i šarenolikog članstva. Stvari koje sam ovde video a neke i lično doživeo zaista nemaju pandan u forumaškim zajednicama za koje znam.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori