ABS produžava zaustavni put, po klizavom. To je cena koja se plaća usled zadržavanja upravljivosti vozila.
Inače, ABS rešava neke stvari koje ni Sebastian Vettel ne može, a to je da potpuno nezavisno kontroliše sva 4 točka. Generalno je sa težim i dobro zvučno izolovanim automobilom, sa servo kočnicom, praktično nemoguće na vreme shvatiti da je točak blokiran. Šta ćete da radite ako je samo jedna strana automobila na ledu, a druga na suvom? Sa ABS-om vam se ništa neće desiti, a bez ABS-a vrlo lako ulećete u kamion koji dolazi iz suprotnog smera, ili ste na autobuskoj stanici ubili 3je male dece.
ABS je korisna stvar, jer ti papučica istog momenta vrati fidbek ako su točkovi na ivici proklizavanja. Kao i svako drugo oružje, u pravim rukama ABS je korisna stvar i može da dozira po klizavom sila kočenja.
Definitivno aktuelni automobili trebaju da imaju ovaj sistem, baš iz ovih razloga koje sam naveo.
Kad dodjes u ove situacije da koristis abs, znaci da si debelo preterao sa brzinom, sto govori da za bahate je neophodan abs. Na primer mom matorom nikad u zivotu nije trebao abs i ako ga je imao na autu.
U kojim uslovima ti je dete izletelo na ulicu. Ja u sporednim ulicam ge znam da ima dece ne vozim 50 km\h i pored autobuskih stanica uvek usporim. Ne oslanjam se na abs i na to dal cu da stanem ili ne.