Ako mi se nešto sviđa u ovoj priči je što su first edition sve top modeli sa ful opremom.
Nemci prvo izbace osnovne benzince i dizele a top modeli se čekaju i po 3 godine. Onda neko plati preko 100k evra za auto koji je na neki način već zastareo.
Iz različitih pozicija kreću "nemci" i Jaguar ili Alfa (npr). Za ove druge open edition serije ili već kako ih nazovu ima smisla, a ima smisla i klasičan pristup da najjači modeli dolaze posle.
Retko kada se dešava da se izbace svi modeli odmah,..a nije ni pametno. Obično se to razvuče iz marketinških razloga da bi se održalo interesovanje za neki model. Zatim, nekad postoje planovi i sve, ali ne postoji budžet, pa prodaja osnovnih modela treba da opravda izlazak neke ultra jake varijante ili kabrioleta ili crossover verzije, itd. Nekad se čeka uvođenje neke nove tehnologije koja u vreme predstavljanja još nije usavršena, pa se čuva za najjači model. Najjače verzije ne učestvuju u velikom procentu u ukupnoj prodaji nekog mas modela, a troškovi njihove priodukcije su veliki, pa to mi kao konzumenti drugačije doživljavamo od onih koji to prave.
Nema sumnje da će prvi vlasnici QV-a voziti u svakom pogledu, egzotičan auto. Neće biti isto kad za godinu dana krenu da ih ganjaju karabinjeri i taksisti
To i mene živo zanima...lakše im je bilo da stave duplo kvačilo jer ga već imaju u Californiji, ali su ugradili ručni menjač. Možda menjač koji ide u Viper...?