Toliko su lepo opisali M ogibljenje da su potpuno omasili

Gde ti vadis ove dezinformacije, citas nesto izmedju redova sto niko nije rekao? Gde je receno da je osetno neudobniji, u kom trenutku testa su to rekli?Xepoj87 napisao: Ako je vdc osetno neudobniji, kako li je tek onda sa M vesanjem![]()
Naravno da saudijac nikad nece pazariti BMW, kao sto ni BMW-ovac ni u ludilu nece pazariti Audi. Ove druge savrseno razumem - sto bi pazarili losiji autoRaki_Audi napisao:A razlika izmedju 19 i 20 je bas ogromna![]()
Ne svidja mi se merc zato sto previse lici na C i S ali kad bih mogao da biram izmedju ove dvojke ladno bi kupio mercedesa, ne bih ni razmatrao BMW. Mercedesov Enterijer i komfor su na extra nivou.
Upao tvoj post izmedju, mislio sam na LakijaFloyd napisao:530d uopšte nije udoban ako ga uporedim sa X5 ali je zato mnogo dinamičniji.
Ja bih kupio Audi ali samo sa S ili RS značkom. Škodu ne bih razmatrao.Delija napisao:Naravno da saudijac nikad nece pazariti BMW, kao sto ni BMW-ovac ni u ludilu nece pazariti Audi. Ove druge savrseno razumem - sto bi pazarili losiji autoRaki_Audi napisao:A razlika izmedju 19 i 20 je bas ogromna![]()
Ne svidja mi se merc zato sto previse lici na C i S ali kad bih mogao da biram izmedju ove dvojke ladno bi kupio mercedesa, ne bih ni razmatrao BMW. Mercedesov Enterijer i komfor su na extra nivou.![]()
A Mercedes je tu negde izmedju - nit' smrdi, nit' mirise - moze da prodje i jednima i drugima
Možda novi RS4 ali to je motor iz Panamere S od kog je 40i B58 bolji tako da...Delija napisao:Kupio bi mog djoku - kao i Laki
Uramiti post, obrisati forum.Xepoj87 napisao:Ja bih kupio onaj koji mi se svidi kada ga provozam, marka je nebitna
Sent from the 7th edge of the 3rd world.