Registracija vozila
-
- Pridružio se: 21 Feb 2018, 17:40
Re: Registracija vozila
Nije, prošle godine sam prvi put registrovao
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Х не мораMcGruja napisao:Kao i oni sa W X Q
Onda si miran još 6 godina.
Da, samo ako isticu tablice menjaš
Prva registracija uvezenog polovnjaka
Pozdrav svima!
Pre neki dan sam kupio polovnog puntica uvezenog iz Italije i sad zelim da ga registrujem. Imam sve papire. Je l' zna neko da li cu, istog dana kada odem da ga registrujem, dobiti tablice i moci da ga vozim ili ne? I ako ne, koliko cu cekati na to?
Hvala!
Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Pre neki dan sam kupio polovnog puntica uvezenog iz Italije i sad zelim da ga registrujem. Imam sve papire. Je l' zna neko da li cu, istog dana kada odem da ga registrujem, dobiti tablice i moci da ga vozim ili ne? I ako ne, koliko cu cekati na to?
Hvala!
Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Moci ces odmah, samo ces umesto saobracajne dobiti papir koji je menja, a saobracajna stize za oko 7 radnih dana.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
7 do 10 radnih dana, tako meni pise na potvrdi. Nisam znao da se tablice i nalepnica isti dan dobijaju, bas sam se iznenadio. Otisao ujutru u agenciju, rekli mi dodji popodne. Zao mi je sto nisam mogao da biram kombinaciju brojki i slova. Drugaru su u Temerinu ispunili zelju bez problema.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Preko agencije uglavnom izlaze u susret ako se traži, zamoli.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
Pa pitao sam tu zenu sto nam je radila. Ne svidja mi se kombinacija slova. Brojeve su stavili iste, i meni i na corsi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A zaboravio si čokoladu. 
Ja sam tražio bez kvačica i dobio bez ikakve posebne molbe i poklona.

Ja sam tražio bez kvačica i dobio bez ikakve posebne molbe i poklona.
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
Ja sam kvacice resio, na corsi je reseno W. Rekli su mi oni da ce biti bez kvacica od sad.
-
- Pridružio se: 28 Mar 2018, 09:47
Pozdrav svima, ovo mi je prva objava na ovom forumu pa se unapred izvnjinjavam ako omašim temu ili šta god...
Rešio sam da kupim svoj prvi lični automobil te mi je i ovo još jedan način raspitivanja o svemu tome i biću zahvalan svima vama iskusnijima koji mi izadjete u susret.
Tražiću isključivo "vodi se na prodavca" automobil kako bih što jednostavnije i brže završio prenos (istog dana ako je moguće). Da pojednostavim, a vi me ispravite ili dopunite:
1. kada nadjem šta želim, sa prodavcem sastavim kupoprodajni ugovor koji overavamo kod javnog beležnika. Ugovor u 4 primerka ili...?
2. Sa tim ugovorom odlazim u poresku upravu u gradu prodavca i plaćam porez na prenos koji mi oni obračunaju po tom nekom katalogu vozila i overavaju na ugovoru?
I šta onda?
Idem kući u svom novom automobilu sa tablicama prethodnog valsnika, pa mu onda te tablice pošaljem (brzom poštom ili kako već?) da bi ih on odjavio u njegovom gradu?
Da pretpostavimo da je prethodni vlasnik dobar čovek, odjavi tablice i saobraćajnu pa tu odjavljenu saobraćajnu pošalje meni (najbolje brzom poštom jel?)?
Nadjoh po sajtu za registacije da mi je potrebna i stara polisa? Nju tražim od prodavca odmah po kupovini ili je šalje zajedno sa odjavljenom saobraćajnom?
I nakon svega toga, sa ugovorom, ličnom kartom, odjavljenom saobraćajnom i starom polisom odlazim u svoj MUP kako prijavio vozilo na svoje ime?
Izvinite na podužoj objavi, stvarno nemam predstavu kako se završavaju takve stvari pa se samo raspitujem za neki savet...Hvala unapred!
Rešio sam da kupim svoj prvi lični automobil te mi je i ovo još jedan način raspitivanja o svemu tome i biću zahvalan svima vama iskusnijima koji mi izadjete u susret.
Tražiću isključivo "vodi se na prodavca" automobil kako bih što jednostavnije i brže završio prenos (istog dana ako je moguće). Da pojednostavim, a vi me ispravite ili dopunite:
1. kada nadjem šta želim, sa prodavcem sastavim kupoprodajni ugovor koji overavamo kod javnog beležnika. Ugovor u 4 primerka ili...?
2. Sa tim ugovorom odlazim u poresku upravu u gradu prodavca i plaćam porez na prenos koji mi oni obračunaju po tom nekom katalogu vozila i overavaju na ugovoru?
I šta onda?

Da pretpostavimo da je prethodni vlasnik dobar čovek, odjavi tablice i saobraćajnu pa tu odjavljenu saobraćajnu pošalje meni (najbolje brzom poštom jel?)?
Nadjoh po sajtu za registacije da mi je potrebna i stara polisa? Nju tražim od prodavca odmah po kupovini ili je šalje zajedno sa odjavljenom saobraćajnom?
I nakon svega toga, sa ugovorom, ličnom kartom, odjavljenom saobraćajnom i starom polisom odlazim u svoj MUP kako prijavio vozilo na svoje ime?
Izvinite na podužoj objavi, stvarno nemam predstavu kako se završavaju takve stvari pa se samo raspitujem za neki savet...Hvala unapred!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jedna interesantna informacija.
Prilikom registrovanja N1 vozila uopste se ne gleda kubikaza ni kilovati.
Samo nosivost. Ako sam ja dobro ukapirao.
Sto znaci u teoriji.
Dacia 1.0 N1 i Audi Q7 6.0 N1 (ako bi postojao takav) bi placali istu registraciju (oko 200e).
Prilikom registrovanja N1 vozila uopste se ne gleda kubikaza ni kilovati.
Samo nosivost. Ako sam ja dobro ukapirao.
Sto znaci u teoriji.
Dacia 1.0 N1 i Audi Q7 6.0 N1 (ako bi postojao takav) bi placali istu registraciju (oko 200e).
Jedan Kamaro N1 za mene