Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Mani sisu nego zanimljiv detalj. Završni lim preko podne obloge? Zar se kišnica ne zavlači i pod lim? Hm inače prefabrikovana ograda, to u srbiji redje vidjaš ali ima. Garant na traci robot vari flahove. Pedantni zavrtnji. Ograda bez ankera... Manja spratnost nema više od četiri sprata? Cokla od lima?
Kupi masinu za varenje pa zavari rešetke do plafona neko može preskoči i duzme sve s terase
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Kupi masinu za varenje pa zavari rešetke do plafona neko može preskoči i duzme sve s terase
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma ne, mislio sam da ozidam. 11 kvadrata bajo, napravim dve spavaće od toga.
Ne zadrzava se voda, sve ide nekud
4 sprata, tri valjda i atika ili 4 i atika. Ne znam, a zivim tu godnu dana
Ćekam da se drgar vrata od mene odseli u prvu slobodnu atiku, a ja ulećem kod njega. Svidja mi se njegov stan.
Ne zadrzava se voda, sve ide nekud
4 sprata, tri valjda i atika ili 4 i atika. Ne znam, a zivim tu godnu dana

Ćekam da se drgar vrata od mene odseli u prvu slobodnu atiku, a ja ulećem kod njega. Svidja mi se njegov stan.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
Uh izvini.
Stan na krovu zgrade
Stan na krovu zgrade
Pretpostavio sam po ogradi da nema više od 4 sprata. Atika nema ogradu?
Mora malo da se zavuče i ispod lima. Pad terase je prema ogradi? Možeš slikaš i lim sa bočne strane opšiva terase? Jel ima završnu okapnicu ? I nisi rekao cokla isto od lima aaa?
Mora malo da se zavuče i ispod lima. Pad terase je prema ogradi? Možeš slikaš i lim sa bočne strane opšiva terase? Jel ima završnu okapnicu ? I nisi rekao cokla isto od lima aaa?
@swemir
Vidiš da nisu popunjene "fugne". Verovatno se cedi kroz njih.
Vidiš da nisu popunjene "fugne". Verovatno se cedi kroz njih.
Aviatore.
Verrujem da nisu jer su to lako betonske ploce podne obloge koje se poredjaju samo da ne bi placali keramicara. One neidu na fugu nego se samo slazu na kao npr na pres fugu. Mogu se lepiti i cementnim malterom jer su debele a teške. Još ušteda u materijalu i radu
Svakako hidroizolacija jeste ispod ali ne sprečava podlivanje ispod lima. Ne verujem da je koncept drenaža.
Gde otiče voda. Ako nema okapnicu onda ima oluk koji pokupi sve ispod nivoa obloge. A kad se zapuši od prljavštine za xy godina. Zato ne verujem
Verrujem da nisu jer su to lako betonske ploce podne obloge koje se poredjaju samo da ne bi placali keramicara. One neidu na fugu nego se samo slazu na kao npr na pres fugu. Mogu se lepiti i cementnim malterom jer su debele a teške. Još ušteda u materijalu i radu

Gde otiče voda. Ako nema okapnicu onda ima oluk koji pokupi sve ispod nivoa obloge. A kad se zapuši od prljavštine za xy godina. Zato ne verujem
- passenger
de je ovaj što se raspituje de ide voda:
Ne znam je l ti govore slike jasnije? Sve to ide izmedju ploča i verovatno u isto mesto gde i ovaj slivnik na sredini

evo komšijine terase sa tom zaštitom koju sam naručio. Doduše, tek sad vidim da je bele boje sa ove strane. Sa druge je iste boje kao ograda terase.
imgurcertificity.com
Ne znam je l ti govore slike jasnije? Sve to ide izmedju ploča i verovatno u isto mesto gde i ovaj slivnik na sredini

evo komšijine terase sa tom zaštitom koju sam naručio. Doduše, tek sad vidim da je bele boje sa ove strane. Sa druge je iste boje kao ograda terase.

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ovako "na parče" izgleda baš grbavo. Treba da se uradi celom dužinom.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
meni će pokriva tačno do dnevne sobe, celu terasu
E hvala. Pad je od terase ka slivniku onda. Vidim i po poslednjoj fotki i bočnom odlivu od podne rešetke
- passenger
si srećan sad rekni ti mene?
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
Mene fascinira kako su napravili slivnike u nasoj garazi. Ima ih jedno desetak velicine bukvalno 5 x 5 cm - mikronski za moje pojmove. Garaza (80m x 35m) je podzemna i do prosle godine (nekih 7 godina) je bila poluotvorena, imala je veliki vodeni otvor preko vrata i spust do njih kao i 4 otvora 4 x 2 m. A ovde kada pocne da pada kisa izgleda kao potop, a nikada se nije napravila ni najmanja barca u garazi - ni u jednom trenutku, za mene cudo 

E Pass hvala ti laf si , e a samo jos ovo. Ajd sad uzmi dve kante od oko 20 litara i prospi na terasu. Snimaj. Da vidimo jel ce prelit preko okapa. I podigni lim da vidimo jel vlazi? Ajd kad budes bio free. Nemoj zaboraviti pigment u vodu crven da znamo gde otice . E i to je to. Hvala puno
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk