Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Bas sad gledam i sve aplikacije koje koristim osim tapatalk i nekih nebitnih, su dostupne za WP8.
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
uzeo juče note 2. međutim sim kartica ne paše. smor.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ja sam moju posekao makazama, i od nje napravio micro-sim
Sad mogu da je koristim i kao micro-sim i kao sim.
Imas na internetu uputstva, nista komplikovano, samo pazi da ne ostetis onu "zlatnu" polocicu.
U svakom servisu mobilnih telefona mozes da poseces karticu, nije skupa usluga, oko 100-200din... ili da uzmes novu micro-sim karticu kod operatera.
Imas na internetu uputstva, nista komplikovano, samo pazi da ne ostetis onu "zlatnu" polocicu.
U svakom servisu mobilnih telefona mozes da poseces karticu, nije skupa usluga, oko 100-200din... ili da uzmes novu micro-sim karticu kod operatera.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Zasto bi je sekao kod nekg priucenog servisera kad ni kod provajdera nije skupa.
Koristio sam Lumiu i svidja mi se kako radi. Fon jeste malo tezi, ali je odlicno uklopljen. Jos bolje od mog E6
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Note 2 je odličan. Al ovo je samo prvi utisak. Videćemo za kasnije.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Drugi, treci i cervti... Note II je fantastican 
ja sam poceo da razmisljam da uzmem Nokia 8800 Carbon Arte
moze jos uvek da se nadje nov... malo su me smorili ovi na 'pipkanje', pa da vidim kako cu se navici na njega
znam da ce mi nedostajati bolja kamera, ali je zavrsna obrada prosto savrsena, meni je telefon prelep...
moze jos uvek da se nadje nov... malo su me smorili ovi na 'pipkanje', pa da vidim kako cu se navici na njega
znam da ce mi nedostajati bolja kamera, ali je zavrsna obrada prosto savrsena, meni je telefon prelep...
Floyd napisao: A Laki...ih pa on je stari samsungovac i android fanboy
.
Ma nisam Samsung fan... Kupujem ga silom prilika jer obrni okreni prave najbolje telefone trenutno... Ja bih radije kupio neki HTC ili Sony, ali nisu im jos dorasli... U principu gotivim proizvodjace koji se ne seljace i glume neko ludilo (Kao sto radi Apple pre svega), samsung se trudi da oponasa apple i krecu ds glume neko ludilo sto mi se nikako ne svidja... A pre svega me nerviraju sa forsiranjem platike, mada ruku na srce ova na N2 je vrlo fina...
A opet, sa druge strane lepo je imati TV i telefon koji se po defaultu lepo slazu, samsung je jedina marka koja vam moze ponuditi sve sto vam treba u kuci, po meni najvrednija kompanija danasnjice.
Poslednja izmena od Laki021 u 01 Dec 2012, 21:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad sam uzimao telefon, N8 je bio u najužem izboru. Na kraju izabrah Arc S uz ugovor, bila je odlična ponuda. S2 sam više puta koristio.
N8 sam imao par dana na korišćenje. Kad saberem sve prednosti i mane OS, imao sam utisak da bi N8 "fizički trajala" najduže. Neverovatno koji je to kvalitet spolja, i kućišta unutra. Arc S i S2 su kvalitetni, ali mislim da N8 ne mogu prići.
Po stranim forumima čitam reci hvale za Lumia 920, bez zamerki.
Još pre par meseci sam rekao da bi rado imao Lumia 920, gledao sam klipove na Youtube-u, probao HTC sa W8, i - sviđa mi se!
Android imam 11 meseci, kao OS je super, radi kako treba, ali nije tako brz kao što se priča. Nemam puno aplikacija, ne koristim ih često, ali OS prosto traži memoriju (onu za rad) da bi radio tečno.
Možda Nokia sa Lumia 920 neće pobediti Android, ali je ipak napravila odličan aparat - hardverski i softverski!! Jedva čekam da je vidim i testiram!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
N8 sam imao par dana na korišćenje. Kad saberem sve prednosti i mane OS, imao sam utisak da bi N8 "fizički trajala" najduže. Neverovatno koji je to kvalitet spolja, i kućišta unutra. Arc S i S2 su kvalitetni, ali mislim da N8 ne mogu prići.
Po stranim forumima čitam reci hvale za Lumia 920, bez zamerki.
Još pre par meseci sam rekao da bi rado imao Lumia 920, gledao sam klipove na Youtube-u, probao HTC sa W8, i - sviđa mi se!
Android imam 11 meseci, kao OS je super, radi kako treba, ali nije tako brz kao što se priča. Nemam puno aplikacija, ne koristim ih često, ali OS prosto traži memoriju (onu za rad) da bi radio tečno.
Možda Nokia sa Lumia 920 neće pobediti Android, ali je ipak napravila odličan aparat - hardverski i softverski!! Jedva čekam da je vidim i testiram!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ma salim se ja maloLaki021 napisao:Floyd napisao: A Laki...ih pa on je stari samsungovac i android fanboy
.
Ma nisam Samsung fan... Kupujem ga silom prilika jer obrni okreni prave najbolje telefone trenutno... Ja bih radije kupio neki HTC ili Sony, ali nisu im jos dorasli... U principu gotivim proizvodjace koji se ne seljace i glume neko ludilo (Kao sto radi Apple pre svega), samsung se trudi da oponasa apple i krecu ds glume neko ludilo sto mi se nikako ne svidja... A pre svega me nerviraju sa forsiranjem platike, mada ruku na srce ova na N2 je vrlo fina...
A opet, sa druge strane lepo je imati TV i telefon koji se po defaultu lepo slazu, samsung je jedina marka koja vam moze ponuditi sve sto vam treba u kuci, po meni najvrednija kompanija danasnjice.
Ako gledas cisto hardver, Samsung telefoni i jesu najbolji, mada ja mislim da je optimizacija OS-a i UI-a mnogo bitnija...konkretno moj Note ne radi nista brze i bolje nego stari HTC Desire, koji ima mnogo slabiji hardver.
Sto se tice proizvodjaca potrosacke elektronike, ja sam fan Sony-a i imam skoro sve njihovo osim fotoaparata i telefona.
Ima nekih najava sa njihove strane da ce sa telefonima malo ozbiljnije da se ukljuce u trku sa Samsungom i Apple-om...to ce biti prava stvar...mada ni ova Xperia T nije za potcenjivanje...tableti su im, kazu, isto super.
Sto se Lumie tice, razmisljao sam o njoj ali su stavili bas bezobraznu cenu...
Napamet mi nepada da dam 650chf za nju kad za cca 500 imam HTC 8x i Ativ S.
Sony dubioza teška... Od kad još koriste Samsung panele za TV, pa samo nalepe Bravia engine i dignu cenu 30% 
Smatram da je Sony mnogo ozbiljniji proizvodjac od korejskih plagijatora.
Ne sporim ja samsungu da pravi dobre panele ali to ga ne cini i najboljim proizvodjacem elektronike...bar za mene i izbegavacu Samsung u sirokom luku dok god budem imao izbor.
Imao sam DVD Samsung koji se sjebao posle par meseci i od tad filmove gledam preko PS3-ojke a planiram neki Sony BR player.
Surak imao neki Samsung fotoaparat koji je bio totalno sranje u odnosu na bilo koji Canon...slike uzas kvaliteta a i pokvario se posle prvog pada dok moj Ixus i posle xyz padova radi kao sat.
Imao sam dva Samsung telefona pre par godina i oba bila krs...jedva sam ih se otarasio.
Sad od Samsunga u kuci imam samo ovaj Note ali cu se i njega brzo resiti.
Ne sporim ja samsungu da pravi dobre panele ali to ga ne cini i najboljim proizvodjacem elektronike...bar za mene i izbegavacu Samsung u sirokom luku dok god budem imao izbor.
Imao sam DVD Samsung koji se sjebao posle par meseci i od tad filmove gledam preko PS3-ojke a planiram neki Sony BR player.
Surak imao neki Samsung fotoaparat koji je bio totalno sranje u odnosu na bilo koji Canon...slike uzas kvaliteta a i pokvario se posle prvog pada dok moj Ixus i posle xyz padova radi kao sat.
Imao sam dva Samsung telefona pre par godina i oba bila krs...jedva sam ih se otarasio.
Sad od Samsunga u kuci imam samo ovaj Note ali cu se i njega brzo resiti.
Znas kako, samsung jeste najbolji i najveci proizvodjac elektronike, problem je samo najvecim delom sto u svim oblastima imaju u ponudi uredjaje sa low level cenama (krseve) pa sve do high end segmenta. E sad naravno, problem je sto im ti jeftini uredjaji kvare imidz jer ne valjaju, kvare se... Za fotoaparate, oni su tu jos uvek previse zeleni, tek nedavno su krenuli u to da ulazu, videcemo za nekoliko godina sta ce imati da ponude.
Sve u svemu ne odusevljava mene ideja da jedna kompanija bude u svim obkastima glavna, ali samsung je trenutno broj 1 za telefone i televizore. Takodje malo ko ima ideju koji sve uredjaji kone koriste imaju samsungove proizvode unutra (pa i Iphone, sony televizori...).
Sony, oni su bas propali... ali konacno su poceli da rade nesto kako treba. Trenutno im igracke konzole predstavljaju najbolji posao, fotoapararati su nesto sitno profitabilni, a obecavaju u oblasti mobilnih telefona. Pre ih nisam voleo (nekad su se ponasali slicno kao apple danas) ali sad su mi nekako simpaticni, rado bih imao njihov telefon.
Sve u svemu ne odusevljava mene ideja da jedna kompanija bude u svim obkastima glavna, ali samsung je trenutno broj 1 za telefone i televizore. Takodje malo ko ima ideju koji sve uredjaji kone koriste imaju samsungove proizvode unutra (pa i Iphone, sony televizori...).
Sony, oni su bas propali... ali konacno su poceli da rade nesto kako treba. Trenutno im igracke konzole predstavljaju najbolji posao, fotoapararati su nesto sitno profitabilni, a obecavaju u oblasti mobilnih telefona. Pre ih nisam voleo (nekad su se ponasali slicno kao apple danas) ali sad su mi nekako simpaticni, rado bih imao njihov telefon.
Floyd napisao:Smatram da je Sony mnogo ozbiljniji proizvodjac od korejskih plagijatora.
Nisam siguran da si svestan moci samsunga i svega sto proizvode i razvijaju...