Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Grčka
Od Potosa iliti ka Limenasu. Na istom mestu su benzinska pumpa, mini-market i praonica.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam isao tom stranom pa ne znam. Al dobro je da ima neka. Vec sam pravio biznis plan za puskarnicu u Limenasu 

Brzine idu u H-a !!!

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Bas tako..benzinska pumpa i perionica sa 2 mesta za pranje. Mislim da su zetoni bili oko 3-4 eur ali moze bas korektno da se opere i usisa auto.Delija napisao:Naravno da ima. Limenaria (pored Potosa). Na glavnom putu na izlasku iz mesta.paja napisao:@ DW Ima li na Tasosou negde da se ispuškira auto?
Preko dana je tu neki klinac pa moze i on da vam opere (uz proviziju naravno

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne secam se tacno da li je zeton 2 evra ili se direktno metalni evri ubacuju.
Nisam naisao na klinca, mada sam ga trazio
Nisam naisao na klinca, mada sam ga trazio

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako je postavljena traži ovde.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

http://www.youtube.com/watch?v=Uyd_0VMujhA
Vredi li ići?
Ja.Ji 4Tze napisao:Da li neko nije ?paja napisao:Da li je neko svraćao u Mega outlet kod Soluna? Vredi li svraćati?

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Одг: Grčka
Mi u povratku za Srbiju svratimo samo u Ikeu i Jumbo. U Ikei rucamo, obavimo shoping a onda predjemo pored u Jumbo po neku igracku i pravac NS.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Mi ručak preskačemo, ponesemo nešto za usput za grickanje (ali dobro i doručkujemo), uzmemo negde usput sladoled i sokove, ali zato stajemo obavezno u Nišu da večeramo. 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pajo, kako se zalomi, zavisi od robe koje ima. Prošle godine sam npr. uzeo tri para Nike patika za cenu jednih boljih ovde a ove godine ništa specijalno ali zato Levis shop popravio prosek. Patike su nekih 30-50% jeftinije nego kod nas. Mada slabo idem ovde po radnjama, možda se popravilo u poslednje vreme. Ono tamo je Factory outlet, bar sto se Nike-a tiče. A ima još 50-ak drugih radnji/brendova.
Boringly average, but also perfect for school run mums