Mobile uploads
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Mobile uploads

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bas lep auto. Mogao bi da otvoris temu.
Hocu, verovatno sad za vikend, cim uhvatim vremena... 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Imamo i mi jednog takvog lepotana ispred. Zvali inspekciju, posle petog puta saznamo da je konacno nas predmet zapao nekom inspektoru, ali je imao saobracajku i oporavlja se. Onda su poceli i drugi da slede njegov primer. Slupani aveo, megan i neregistrovana celica. Tako nam fali 4 mesta gde se ljudi

Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kod nas je zona došla do ulice pored firme. Sva vozila, koja se ne voze, prebačena u tu ulicu, van zone. Posle nekog vremena, na nekom Puntiću zvanično upozorenje milicije, da pomeri neregistrovano vozilo. Posle mesec/dva, nema ga više. Da li su ga odneli, ili je sam otišao, ne znam.
Zanimljivo je da je samo njemu pisan zapisnik, a ima ih više. Došli su po prijavi samo za njega, a ponestalo papira za ostale, ili im puca baš da zaređaju...
T-T
Zanimljivo je da je samo njemu pisan zapisnik, a ima ih više. Došli su po prijavi samo za njega, a ponestalo papira za ostale, ili im puca baš da zaređaju...
T-T
sto se tice ovih kola koja imaju tablice bez obzira dal im je istekla rega, dal se voze ili ne opet postoji vlasnik, to ne treba dirati, vrv je pitanje dana kad ce opet biti u saobracaju ali ovi truli i raspali krsevi koji su zadnji put vozeni pre 20+ godina i pritom ne postoji nikakva mogucnost da se srede to treba bez ikakvog pardona da se kupi sa parkinga i odvozi na neku deponiju, pa vlasnici, ukoliko postoje i imaju zelju za tim autom, neka dodju pa neka ih teraju negde drugde, dalje od javnih prakinga i sl. lokacija gde zauzimaju mesto nekom kome je mnogo potrebnije
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mi jedino da odvucemo ovog. Zivkali smo i prijavljivali, sipak.
dobra 

Ne vidi se slika.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako je mali 

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...