Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jel ti vec nisam objasnio najplasticnije moguce? Ne znam kako drugacije...Evo reci mi koji jezik razumeš, ja cu da ti prevedem da me shvatiš...Posto ja pisem na toliko prostom srpskom jeziku, ne upotrebljavam neke manje poznate reci i ako si zavrsio bar prvi razred osnovne skole shvatices me. A ti si, koliko sam razumeo, zavrsio mnogo vise skole od toga. I jedino logično mi je da me zajebavas.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Eto, opet isto...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Autoritet je kad mu zena zvekne samar i posalje u cosak, a njegova bude poslednja: "Da draga!"
Koji je autoritet moderatora ovde?
TDI, nauci da diskutujes, ili batali. Nista nisi rekao, a lepo si pitan
TDI, nauci da diskutujes, ili batali. Nista nisi rekao, a lepo si pitan
Jebote covece, toliki post, a opet nista nisi rekao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A to sto je struja poskupela i sto je smanjio svima plate i penzije,to nema veze...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nema veze.
- TDI
- Banned
Autoritet moderatora je nikakav. Ako smem iskreno da kazem, a da mi se ne zameri, ne jebe vas niko ni 2 posto.
Čekaj, jel trebam ja vama, odraslim ljudima da crtam sta je autoritet sto se tice odnosa uzmedju muskarca i zene? Jeste li vi imali oca i majku? Jesu li vase majke postovale vase oceve ili sa njima brisale patos? Jeste li rasli u porodicama gde se znao neki red ili ne?
Čekaj, jel trebam ja vama, odraslim ljudima da crtam sta je autoritet sto se tice odnosa uzmedju muskarca i zene? Jeste li vi imali oca i majku? Jesu li vase majke postovale vase oceve ili sa njima brisale patos? Jeste li rasli u porodicama gde se znao neki red ili ne?
TDI kad si ovako napisao,jel ti brises patos sa svojom zenom ? Postovi su ti nerazumljivi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Moj ćele je više služio za pajanje visokih i teško dotupnih mesta, al to su već finese.
Razlikuješ li ti poštovanje (međusobno) od autoriteta?TDI napisao:A Jesu li vase majke postovale vase oceve i
@TDI
Autoritet moderatora se zasluzuje, kao i svaki drugi
Samo 3-5 clanova ne postuje nase molbe
Ti si jedan od njih
Da li da sad opet ulazim u brisanje? Ili ti je dovoljno bilo upozorenja
Autoritet moderatora se zasluzuje, kao i svaki drugi
Samo 3-5 clanova ne postuje nase molbe
Ti si jedan od njih
Da li da sad opet ulazim u brisanje? Ili ti je dovoljno bilo upozorenja
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
TDI Ne trebaš ništa da crtaš, ali treba da promeniš stil i način izražavanja.
Ауторитет је признати или наметнути углед или утицај од стране неке особе или институције. Може постојати само у условима друштвених односа, друштвених вредности и норми на основу којих се одређују критеријуми признавања ауторитета. Сматра се да су у процесу социјализације личности први значајни ауторитети за децу родитељи, у првом реду мајка, а затим и отац као и њихове замене, примарно из емоционалних разлога. Каснији ауторитети поред емоционалне имају рационалне и социјалне компоненте.[1]
Ауторитет истовремено значи и моћ нарочито ако се заснива на стручности, моралним врлинама, знању, личним особинама, или на социјалном положају, па се разликују рационални и ирационални ауторитети, јавни и анонимни ауторитети, харизматски и легални ауторитети. У друштвима аутократске и ауторитарне организације често се фаворизују наметнути ауторитети који имају утицај само док такво стање траје. Аутентични ауторитети свој утицај задржавају дуже време
izvor: Vikipedija
Ауторитет је признати или наметнути углед или утицај од стране неке особе или институције. Може постојати само у условима друштвених односа, друштвених вредности и норми на основу којих се одређују критеријуми признавања ауторитета. Сматра се да су у процесу социјализације личности први значајни ауторитети за децу родитељи, у првом реду мајка, а затим и отац као и њихове замене, примарно из емоционалних разлога. Каснији ауторитети поред емоционалне имају рационалне и социјалне компоненте.[1]
Ауторитет истовремено значи и моћ нарочито ако се заснива на стручности, моралним врлинама, знању, личним особинама, или на социјалном положају, па се разликују рационални и ирационални ауторитети, јавни и анонимни ауторитети, харизматски и легални ауторитети. У друштвима аутократске и ауторитарне организације често се фаворизују наметнути ауторитети који имају утицај само док такво стање траје. Аутентични ауторитети свој утицај задржавају дуже време
izvor: Vikipedija
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Al ga jbt i ne pustate, a i Bane je tvrdoglav iako nije u pravu i tera svoje(ne mislim sad na ovo). Tj. ne izrazava se dobro ili sta, mada svi znamo sta misli.
Ja sam kod sebe u kuci "autoritet" za tehniku, finansije(prihod i rashod-zena ko zena:)), zena za oblacenje, kuvanje..npr.
No od prvog dana veze ipak vise idemo po mome, jer neko mora da vodi kolo. Ili ce jbti ili ce biti jbn, izmedju ne postoji.
Ja sam kod sebe u kuci "autoritet" za tehniku, finansije(prihod i rashod-zena ko zena:)), zena za oblacenje, kuvanje..npr.
No od prvog dana veze ipak vise idemo po mome, jer neko mora da vodi kolo. Ili ce jbti ili ce biti jbn, izmedju ne postoji.
- TDI
- Banned
Miloše,
Naravno da to ne radim. Ozenio sam se (hvala Bogu) sa zenom koja je razumna i normalna, tako da nema potrebe za tim stvarima. Svojim brakom sam krajnje zadovoljan. A kada pogledam kako je drugima, jos zadovoljiniji sam i mislim da svoje srece u tom smislu nisam ni svestan. Divim se muskarcima koji zive sa nekim zenama. Ja nisam heroj kao oni. To ne bi izdrzao jedan dan.
Pajo,
Međusobna pomoc je svakako odlika dobrog braka. Razlikujem naravno. Ali postovanje i autoritet muskarca zeni su usko povezani. Ne znam da li me razumes, ali, za mene postovanje i sve sto ima veze sa tim između supruznika posebno u svakom, pa se ne moze uporediti sa postovanjem prema drugu, kolegi sa posla, komsiji i ostalima.
dag,
To se slazem da neko ,,mora da vodi kolo,, i nema izmedju . Ali isto tako smatram da je veliki problem kada moras da kontrolises zenu sto se tice finansija. Ne sme da postoji njen novcanik i zajednicki novcanik. Vec samo ovaj drugi. Pricam za svoju situaciju, tako ne bi mogao. Ali imas ljude koji tako fukncionisu i neka. To je njihovo.
Grujo,
Ok. Ne zelim da ti svesno pravim posao. Nema problema.
Mladene,
A sta fali mom izrazavanju, ne bilo ti tesko da mi objasnis?
Naravno da to ne radim. Ozenio sam se (hvala Bogu) sa zenom koja je razumna i normalna, tako da nema potrebe za tim stvarima. Svojim brakom sam krajnje zadovoljan. A kada pogledam kako je drugima, jos zadovoljiniji sam i mislim da svoje srece u tom smislu nisam ni svestan. Divim se muskarcima koji zive sa nekim zenama. Ja nisam heroj kao oni. To ne bi izdrzao jedan dan.
Pajo,

dag,
To se slazem da neko ,,mora da vodi kolo,, i nema izmedju . Ali isto tako smatram da je veliki problem kada moras da kontrolises zenu sto se tice finansija. Ne sme da postoji njen novcanik i zajednicki novcanik. Vec samo ovaj drugi. Pricam za svoju situaciju, tako ne bi mogao. Ali imas ljude koji tako fukncionisu i neka. To je njihovo.
Grujo,
Ok. Ne zelim da ti svesno pravim posao. Nema problema.
Mladene,
A sta fali mom izrazavanju, ne bilo ti tesko da mi objasnis?