Uzeo ja pre par godina u Gumaticu neku tako levu za par stotina din. i radi normalno.ivica122 napisao:Kupi kod kineza, kostaju oko 300din., ne vidim sto bi oem pravila neku razliku. To je samo parce metala presvuceno plastikom.
Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Meni sve te antene deluju isto i univerzalno. Ne bi me čudilo da je i navoj svuda isti.
Tapatalk
Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam kupovao tako sto sam usao u radnju i trazio antenu. Uzeo, platio i navrnuo.
Nisam ni pomislio da li postoji drugi navoj, niti me je ovaj pitao za koji automobil
Nisam ni pomislio da li postoji drugi navoj, niti me je ovaj pitao za koji automobil

Nije svuda isti navoj. Postoje tri dimenzije i uz univerzalne antene idu adapteri za sva 3 prečnika.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I meni su vrlo brzo ukrali antenu sa krova pa sam otišao do najbliže prodavnice i kupio neku za koju su rekli da je za Punta. Navoj je zaista odgovarao, ali je ona guma iza navoja bila šira od patrljka antene koji je ostao na krovu pa sam zato lepo uzeo brusilicu i obrusio tu gumu na prečnik patrljka.
Na kraju je to baš i lepo ispalo, sad izgleda još i bolje od originalne. Originalnu nisam ni tražio jer sam znao da će je opet neko brzo "popaliti". Ovu više ne diraju, a evo prošlo je više od 3 godine...

Poslednja izmena od Saša u 16 Okt 2015, 22:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala Pajo

Prokleti Liman 3. Odkako sam se doselio u taj deo grada, auto mi je sakatDukeNS napisao:Blau, u kom delu grada?

Bez obzira sto je navoj od mesinga, zapusio sam rupuGrujic napisao:Samo zapuši rupu dok ne uzmeš nešto

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I meni jednom sa Astre g maznuse.. Od tad imam oridjidji u rezervi, zlu ne trebalo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni maznule dve sa 75ice u periodu od mesec dana, na dva različita mesta. Treći put nisam ni stavljao, ionako slušam samo CDove.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ako ti ne treba mesing, bicu ja u NS ovih danablaugrana napisao:Bez obzira sto je navoj od mesinga, zapusio sam rupu

Btw trebaces mi za folije
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam isto blizu, doduse na Grbavici, vozim auto bez cepova na felnama, sa fake znakom itd. Tuzno i zalosno 

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja se samo plašim da mi ne skinu one gumene čepove sa branika koji skrivaju otvor za vijak za vuču auta. Bez toga zjapi gadna rupetina a to sam video na dosta Puntića. Gde i kako to posle opet naći veliko je pitanje a još je veći problem što su ofarbani i lakirani u boju auta, pa i ako nađeš drugi imaš problem sa farbanjem i gađanjem nijanse.
TT
TT
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja razmisljam da kupim komplet original sve sto su poskidali, dok ima kradene robe, i da to drzim u stanu za neke prilike.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Znas li da se branik na puntu dobija bez cepa?
Nisam verovao kad su mi rekli u servisu.
Meni su pokusali da skinu ratkapne, sreca pa cale jednu malo ostetio, zaglavila se i nisu je skinuli i resili da je polome. Jbt ratkapne, koliko to moze da kosta.
Kod majstora pre 2 godine stajao C4, coveku su poskidali pola auta. Sve lajsne spolja, suvozacev retrovizor. Iznutra neke delove na centralnoj konzoli. Bukvalno isli u kradju sa spiskom
i sve lepo profi skinuto, bukvalno nista nije polomljeno 

Meni su pokusali da skinu ratkapne, sreca pa cale jednu malo ostetio, zaglavila se i nisu je skinuli i resili da je polome. Jbt ratkapne, koliko to moze da kosta.

Kod majstora pre 2 godine stajao C4, coveku su poskidali pola auta. Sve lajsne spolja, suvozacev retrovizor. Iznutra neke delove na centralnoj konzoli. Bukvalno isli u kradju sa spiskom

- Saša
Kako bez čepa? Možda na Actual verziji, ali i tu sumnjam, to su ga nešto verovatno slagali. Na mom ("Dynamic A/C") su došla oba čepa naravno, i u boji branika.
TT
TT