BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Karbon crna je vrh boja uživo. Bila mi je prvi izbor za X5 ali sam odustao da bi malo razbio monotoniju posle crne 147ice i trojke.
BMW 5 (G30) 2017
Mene samo jedna jedina stvar malo brine kod narucivanja bez probe G30.
Brine me da volan ne stoji prenisko kao kod F10.
Jednostavno iz nekog glupavog razloga u F10 ne moze volan da se digne koliko treba i smeta mi.
U novoj sednici vec moze da se dize koliko hoces i ne moram da ga dignem ni blizu do kraja. S obzirom da je G30 na platformi sedmice ocekujem da bude OK, gledao sam sto slika i sema i treba da bude OK. To je jedino sto me brine.
Sada vec pregovaram oko cene, uspeo sam da dodjem do relativno pristojnih ponuda i da se pisvadjam sa pola dilera u Cirihu
Brine me da volan ne stoji prenisko kao kod F10.
Jednostavno iz nekog glupavog razloga u F10 ne moze volan da se digne koliko treba i smeta mi.
U novoj sednici vec moze da se dize koliko hoces i ne moram da ga dignem ni blizu do kraja. S obzirom da je G30 na platformi sedmice ocekujem da bude OK, gledao sam sto slika i sema i treba da bude OK. To je jedino sto me brine.
Sada vec pregovaram oko cene, uspeo sam da dodjem do relativno pristojnih ponuda i da se pisvadjam sa pola dilera u Cirihu

Svakako trebaš biti hrabar da naručiš auto bez probne vožnje. Džaba veruješ brendu i novinarima ako tebi lično ne odgovara iz nekog razloga...
Sumnjam da ti G30 neće odgovarati ali otkud znaš.
Nije to iPhone pa da ga baciš u jezero ako te smori

Poslednja izmena od Floyd u 25 Dec 2016, 17:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Slažem se ... nije frka, možeš valjda da se strpiš dok ne dođu u salone pa da sedneš i ko čovek ga provozaš
.

Ni slučajno bez probe. Sem toga podržavam kupovinu (posle probe). Bela je okej, čim sam ja pazario beo auto.
Doduše nije bela bela, morao sam da doplatim neku čudomudo belu.
Tapatalk

Tapatalk
Ne mogumaxer napisao:Slažem se ... nije frka, možeš valjda da se strpiš dok ne dođu u salone pa da sedneš i ko čovek ga provozaš.

Odavno hocu da uzmem auto, smorio sam se previse
- maxer
Ima ona narodna:
"Posle jeb**** - nema kajanja"
"Posle jeb**** - nema kajanja"

Vec sad je izporuka tel april
- maxer
Da si bar na nekom auto-sajmu (ako su bili) mogao sesti u njega ... i šta ćeš da radiš ako ti ta visina volana ne odgovara?
U Evropi će biti izložen tek marta u Ženevi a pre toga će već stići prvi primerci kod dilera.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Koliki popust (može i u procentima) si uspeo da izboksuješ na autu koji se još nije ni počeo proizvoditi?
Slazem se, pogotovo posle puno Lakijevog pisanja kako nije mogao da nadje odgovarajuci polozaj kod raznih modela drugih premiuma, ipak prelazis iz prikrivene 7-ce na 5-cuFloyd napisao:Svakako trebaš biti hrabar da naručiš auto bez probne vožnje. Džaba veruješ brendu i novinarima ako tebi lično ne odgovara iz nekog razloga...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ovde u Ch je neka posebna prica, cene u katalogu ne znam ni cemu sluze tako da taj "popust" sto sam dobio ne moze da se poredi sa bilo cim. Za sada sam dobio 18%, a trazim 23 (mada to necu dobiti), i sa tih 18% je skuplji no bilo gde.Risto napisao:Koliki popust (može i u procentima) si uspeo da izboksuješ na autu koji se još nije ni počeo proizvoditi?
U novoj sedmici nemam nikakve zamerke za sedenje, ocekujem isto od petice. Rekoh vec 11 februara ce biti u Ch, mozda i sacekam, no ovih praznicnih dana nisam u tom fazonu, hocu da narucim i zavrsim, imam sto drugih stvari da radim od NG.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Visok standard pa "deru", ovde treba da si u top 0,1% plaćenih kadrova u zemlji da možeš da zaradiš jednog takvog za godinu dana a u CH znaš stanje bolje od mene 
Da li ti se isplati da ga uzmeš novog u inostranstvu, vratiš PDV, pa uvezeš u CH?

Da li ti se isplati da ga uzmeš novog u inostranstvu, vratiš PDV, pa uvezeš u CH?
Kad kazem 7-ca mislim na tvoju 5-cu GT