Zna se šta Samsung pravi dobro poslednjih par godina, smartfone i TV. Frižidere, veš mašine, usisivače... ne
Poslednjih godina Sony nije imao šta da traži sa LCD TV. Poslednji dobar telefon im je bio K800i.
Samo da istaknem, samsung to zaista pravi, dakle za telefone pravi sve komplet, prave ekrane, procesore, memorije, ploce... Za televizore takodje, prave panele i sve ostalo...Heinz napisao:
Zna se šta Samsung pravi dobro poslednjih par godina, smartfone i TV.
Slazem se sto se tice krseva koje proizvode samo da bi se uvukli da ne kazem gde apsolutno svima.Laki021 napisao:Znas kako, samsung jeste najbolji i najveci proizvodjac elektronike, problem je samo najvecim delom sto u svim oblastima imaju u ponudi uredjaje sa low level cenama (krseve) pa sve do high end segmenta. E sad naravno, problem je sto im ti jeftini uredjaji kvare imidz jer ne valjaju, kvare se...
Bas Samsung preti da postane mnoooogo gori po tom pitanju nego sto su Sony i Apple ikada bili.Laki021 napisao:Pre ih nisam voleo (nekad su se ponasali slicno kao apple danas) ali sad su mi nekako simpaticni, rado bih imao njihov telefon.
Svestan sam.Laki021 napisao:Nisam siguran da si svestan moci samsunga i svega sto proizvode i razvijaju...
Ako hoces,ne secam se tacno za koliko,ja mislim za oko 170e,prodaje drugar,bez tackice na njemu.ADrei napisao:ja sam poceo da razmisljam da uzmem Nokia 8800 Carbon Arte![]()
moze jos uvek da se nadje nov... malo su me smorili ovi na 'pipkanje', pa da vidim kako cu se navici na njega
znam da ce mi nedostajati bolja kamera, ali je zavrsna obrada prosto savrsena, meni je telefon prelep...